folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder BTC - Kripto Piyasası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

BTC - Kripto Piyasası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ejderoglu-G
    ejderoglu-G's avatar
    Homo

benim merak ettiğim çok anlamadığım hatta bu konuda bayağı cahil olduğum için soruyorum. coin olarak karşı tarafa para göndermek istediğimiz de yurtiçi olur yurtdışı olur en uygun para kesmeyen coin hangisi oluyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    ejderoglu-G bunu yazdı

benim merak ettiğim çok anlamadığım hatta bu konuda bayağı cahil olduğum için soruyorum. coin olarak karşı tarafa para göndermek istediğimiz de yurtiçi olur yurtdışı olur en uygun para kesmeyen coin hangisi oluyor.

sabit bir fiyat yok hiçbirinde, sürekli değişiyor, borsalara göre değişiyor, işlem sıklığına göre değişiyor, transfer yapacağın ağa göre değişiyor.

mesela bazı ağlarda transfer ücreti hiç kesilmiyor. parayı gönderme aşamasında ne kadar fee kesileceğini görebiliyorsun hocam, oradan bakabilirsin.

borsalardan göndereceksen, borsaların withdraw fee ücretlerini bakman lazım,

örneğin binance üzerinden göndermek istiyorsan şuraya bakabilirsin; https://www.binance.com/en/fee/cryptoFee 

biraz kurcalayınca şunu buldum, adamlar 30 üzerinde borsadaki coinlerin fee ücretlerini listelemişler, burası işini görür sanırım.

https://withdrawalfees.com/coins

LynXMaSTeR tarafından 05/Oca/23 13:54 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

Lazım olmayan parayla Al kenarda dursun mal dusukten alinir

Borsa dolar altın Hepsi yükseldi sıra bunada gelir , 0 lanirsada nasip 

Gidip amele coinnlerden de almayın bayrağı btc eth diker diğerleri sonra gelir yükselişe kanaat getirince alt coinlere kaydirin sermayeyi 

Kesinlikle üzecek meblayla krediyle Vs bu işe girmeyin

Benim omg karşı bir sevgim var misal düştükçe topluyorum karımdan  amg mercedes hayaliyle

Tamamen hayal ürünü ytd değil

Al kenarda dursun demiş tık dimi :) Güzel karlı bir sabah 

Kar satişlarini u unutmayalım 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    ejderoglu-G bunu yazdı

tron/trx

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

nicehash kullanan var mı? oradaki btc'yi hesaba çekecem de nasıl yapılacak anlamadım. en son 2021'de yapmıştım

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 5662 Toplam Mesaj: 46
btc kripto altcoin