BTC - Kripto Piyasası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
-
benim merak ettiğim çok anlamadığım hatta bu konuda bayağı cahil olduğum için soruyorum. coin olarak karşı tarafa para göndermek istediğimiz de yurtiçi olur yurtdışı olur en uygun para kesmeyen coin hangisi oluyor.
-
ejderoglu-G bunu yazdı
benim merak ettiğim çok anlamadığım hatta bu konuda bayağı cahil olduğum için soruyorum. coin olarak karşı tarafa para göndermek istediğimiz de yurtiçi olur yurtdışı olur en uygun para kesmeyen coin hangisi oluyor.
sabit bir fiyat yok hiçbirinde, sürekli değişiyor, borsalara göre değişiyor, işlem sıklığına göre değişiyor, transfer yapacağın ağa göre değişiyor.
mesela bazı ağlarda transfer ücreti hiç kesilmiyor. parayı gönderme aşamasında ne kadar fee kesileceğini görebiliyorsun hocam, oradan bakabilirsin.
borsalardan göndereceksen, borsaların withdraw fee ücretlerini bakman lazım,
örneğin binance üzerinden göndermek istiyorsan şuraya bakabilirsin; https://www.binance.com/en/fee/cryptoFee
biraz kurcalayınca şunu buldum, adamlar 30 üzerinde borsadaki coinlerin fee ücretlerini listelemişler, burası işini görür sanırım.
https://withdrawalfees.com/coins
-
taekwondo bunu yazdı
Lazım olmayan parayla Al kenarda dursun mal dusukten alinir
Borsa dolar altın Hepsi yükseldi sıra bunada gelir , 0 lanirsada nasip
Gidip amele coinnlerden de almayın bayrağı btc eth diker diğerleri sonra gelir yükselişe kanaat getirince alt coinlere kaydirin sermayeyi
Kesinlikle üzecek meblayla krediyle Vs bu işe girmeyin
Benim omg karşı bir sevgim var misal düştükçe topluyorum karımdan amg mercedes hayaliyle
Tamamen hayal ürünü ytd değil
Al kenarda dursun demiş tık dimi :) Güzel karlı bir sabah
Kar satişlarini u unutmayalım
-
ejderoglu-G bunu yazdı
tron/trx
-
nicehash kullanan var mı? oradaki btc'yi hesaba çekecem de nasıl yapılacak anlamadım. en son 2021'de yapmıştım