Bu Akşam Cs Atıyoruz Takım 1,5
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Hacılar şimdi skor ne oldu qamprel inmi Genkinin team mi kazandı? :) bir ara Genkileri inletiyorduk ama sonrasını saymadım :)
-----------------------------ahaha adama bak ya inletiomuş bizi. D2 de 15 el oynadık 11-4 koyduk teror iken .
İnfernodada koyuyoduk zaten o zaman sen benim teamdendin dallama :D. Birolun takıma hertürlü geçirdik yani :P
haa bu arada aklıma geldi.
Mahanyktbt kim lan. Kaç kere hile ile girmeye çalıştı koruma almadı servera puhauha
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Hacılar şimdi skor ne oldu qamprel inmi Genkinin team mi kazandı? :) bir ara Genkileri inletiyorduk ama sonrasını saymadım :)
-----------------------------ahaha adama bak ya inletiomuş bizi. D2 de 15 el oynadık 11-4 koyduk teror iken .
İnfernodada koyuyoduk zaten o zaman sen benim teamdendin dallama :D. Birolun takıma hertürlü geçirdik yani :P
haa bu arada aklıma geldi.
Mahanyktbt kim lan. Kaç kere hile ile girmeye çalıştı koruma almadı servera puhauha
Genki sendi ibnelik vardı olum ben sana 1 jarsör boşaltıyom sen ateş etmiyon benim mermi bitince beni vuruyon anlamadım gitti -
Çamış gibi tararsan herhalde vuramazsın :P
-
Genki bunu yazdı:
ice da nasıldım ama :) 5/1 ile :) -
bu aksam oynarız yine...
ama adam gibi tt falan vererek oynuyalım ?
acık acık sölüorm abicim...
d2 de benim team de saglam adam yoktu lan !
tek basıma oynadım resmen
inf ayrı bela zaten herkes meydan gidio inf de bizden kücük bombos adamlar arkadan gelip vuruyo o kadar dedim kücük die takan yok :D
-
olm o haritada senn ses gelmedi hiç dust ta iyi gelıodu kaydı sonradan.Zaten inferno mdur ne boksa bilmıorum o haritayı amk çözemedim bi türlü her yerde biri çııkıo :D.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Genki bunu yazdı:
ice da nasıldım ama :) 5/1 ile :)
-----------------------------ice'da sağlam oynadın valla.çük kadar haritada 5-1 şarjörünü bitirebilen gördüğüm tek kişisin
-
Bu akşam oynarsanız kaç gibi başlar bakim ?
-
Stigma bunu yazdı:
Bu akşam oynarsanız kaç gibi başlar bakim ?
-----------------------------9 da veya 8 30 da baslarız :D
sen benim takımımdan ol !
bi sen anlıon beni :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bu aksam oynarız yine...
ama adam gibi tt falan vererek oynuyalım ?
acık acık sölüorm abicim...
d2 de benim team de saglam adam yoktu lan !
tek basıma oynadım resmen
inf ayrı bela zaten herkes meydan gidio inf de bizden kücük bombos adamlar arkadan gelip vuruyo o kadar dedim kücük die takan yok :D
Hacı anca ısınıyoruz la :) çok uzun zaman oldu :)Bİrde 2 saat oynadım 40 mb mı ne gitmiş kota hiç bişi a.q ;)) ben 100-150 mb gider diyodum :)