Bu Akşam Cs Atıyoruz Takım 1,5
-
download isteyenler..
ama bunlardan once half life v1.0 i indirmeniz gerekecek..
half life v1.0 i bulup indirdikten sonra kurulum soyle olacak;
half life v1.0 > half life v1.1.1.0 patch > cs v1.5
yani oncelikle half life kurulacak, sonrasinda patch en sonda cs v1.5
patch ile cs v1.5 i sierra/half life in icine kuracaksiniz.
sonra da sxe ile servera gireceksiniz..
-
cs4.siberoyuncu.com buldum bi tane adminin şifreyi tamamdır. 16+2 wwcl aynı ipden ekran karartma filescheck. Tamam atarız burda. Bide bende ice oynamam peşin peşin söleyim
-
dostlar çılgın dj_alper organizasyonluğnda bu cs muhabbetine katılmak isterim. bende bi cs 1,6 cd si var. ama siz yok 1,5 olack diyorsanız. ne yapmam gerek bana anlatın. yukardaki arkadaş link vermiş iyi hoş da half lifeyi bulup kurun diyor. nerden bulacam biri baştan sona linkleri de verip,
servere nasıl bağlanacağına kadar anlatırsa kapışmak isterim ;)
-
o zaman alperin verdigi rapid linklerden indir..
benim verdigim linkler garanti, kesin calisiyor. 5-6 ay once indirip kurmustum ve hala daha oynuyorum..
rapid linkler buyuk ihtimalle setuplu degildir, klasor halinde cikacaktir onun icin kurulum sorunun olmayacak..
daha sonra sxe indirip kuracaksin.. omer in siteden indirebilirsin.. csturkey.gen.tr - sxe 6.2 guncel versiyon
kurduktan sonra programi calistirip, simge durumuna kuculteceksin ve counter strike i acacaksin..
console a tiklayip;
connect cs1.tahribat.com yazip servera gireceksin iste..
veya connect xxx.yy.zz.kk boyle bi ip olcak iste ip ne ise onu yazacaksin..
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
o zaman alperin verdigi rapid linklerden indir..benim verdigim linkler garanti, kesin calisiyor. 5-6 ay once indirip kurmustum ve hala daha oynuyorum..
rapid linkler buyuk ihtimalle setuplu degildir, klasor halinde cikacaktir onun icin kurulum sorunun olmayacak..
daha sonra sxe indirip kuracaksin.. omer in siteden indirebilirsin.. csturkey.gen.tr - sxe 6.2 guncel versiyon
kurduktan sonra programi calistirip, simge durumuna kuculteceksin ve counter strike i acacaksin..
console a tiklayip;
connect cs1.tahribat.com yazip servera gireceksin iste..
veya connect xxx.yy.zz.kk boyle bi ip olcak iste ip ne ise onu yazacaksin..
-----------------------------öğrendin mi lan cs i :D
siberoyuncu serverları
loss lu oluor :|
ayrıca benm fps 30 :D ona göre :F
-
ogrenemeden biraktim :P
-
emrah gel biz oynariz 1.6:) india olan bi yer buluruz oynariz yine:D
-
1.6 ya gircekseniz benide cagırın lo ugur nu_metal :)
-
Bir aksilik çıkmazsa gelirim bende.
-
1.5 de fena değilimdir bende geleceğim akşama . nik gene juba .
fun olmasın ama skindirik oluyo .
d2
inf
train
nuke
bunları oynuyalım