Bu Akşam Cs Atıyoruz Takım 1,5
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------saat kaç sularında
+
1.5 olsun herkeste 1.6 yok.
Hacı okusana hepsini yazdım :)
-----------------------------hö gözümden kaçmış
-
hala daha server arıyoruz evet beyler :) akşam server aksiliği çıkmasın:)
Genkiii lan sende vardır :)
-
tamam ayarlicam bi dk :D
-
beyler bende varımda cs nin online nasıl oynancagını bi anlatın ne yapmam ne indirmem gerekiyor orda bizim server i nasıl bulcam kısaca bi ozet gecin size zahmet:)
-
la koca kafa ayarlıyamazsan haberdar et de ben ayarlıym
-
deja-vu bunu yazdı:
beyler bende varımda cs nin online nasıl oynancagını bi anlatın ne yapmam ne indirmem gerekiyor orda bizim server i nasıl bulcam kısaca bi ozet gecin size zahmet:)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=72887&sayfa=1#734159burda anlattım ben ayrıca 1.5 i yükle akşama kadar :)
-
Drawlord bunu yazdı:
saglam bi serwer bulun socl filan olsun sureklı tk yapacagımdan dolayı wall kelımelerını kullanmayın pls :)
-----------------------------burda cok kişi konustu öle :)
dj_alper bilir hocam :)
öptüm gg but go :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------deja-vu bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=72887&sayfa=1#734159burda anlattım ben ayrıca 1.5 i yükle akşama kadar :)
-----------------------------tamamdır sxe iniyor counter iniyor birtek ip yok :)onuda bekliyoruz galiba:D
-
beyler bastan söliyim
kesinlikle ama keisnlikle...
ice oynanmıcak :|
de_dust2
inferno
nuke
aztec
belki BAttle
genellikle pro map oynuyalım ki tadı cıksın
ice da sarmıo
-
qaMbLer
Hacı ice dan başlıyalım :) ama sen görmeden ateş ediyorsun :) ama hile yok nasıl beceriyon anlamış değillim bakalım Genkinin serverında foyan ortaya çıkar :)
stigma gelmeyecekmikine acaba bi pm atın şu kııza :)