Bu Akşam Cs Atıyoruz Takım 1,5
-
çok zevkliydi ama ha :D
-
bugün fln yaparsan 12 den sonra fln yapalım gece daha zevkli olur.
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
bugün fln yaparsan 12 den sonra fln yapalım gece daha zevkli olur.
-----------------------------gece pc el deiştirdigi için cok zevkli olamıor :D
kendi pc m gelsin o zaman bütün gece sizinim :P
-
Genki bunu yazdı:
alla alla. Bazı eski pclerde korumadan dolayı sorun cıkarıodu server ama core2duo dion neden böle yaptı anlamadım :S SAnırım vistadan dolayı . Kürşad da vista vartı o ayarları söler sana
-----------------------------hic bilmiyom valla bende giriyor ama fps felan dusuk frame mi ne var o da oluyor :D karsi takim macta senden sebep oynuyamiyorzu diyor sen nasi oynuyon :D
-
rate ayarları fln dıe aratın beyler internette bulursunuz ben de kullanıodum onceden ayar yapmak ıcın herkesin ekran kartı deisk ona gore fln bulun :) yardımcı kaynak olarak senoyna.com bakın.
-
ak rate ayarlarimi bile unuttum :|
cl_updaterate 43
cl_cmdrate 43
rate 12000
di galiba.. eger boyleyse bunlari oyuna girdikten sonra yazin..(her zaman)
lag durumu gecmiyorsa kafaniza gore artirip/azaltarak kendinize en uygun rateleri belirleyin..
keske dun bende gelebilseydim ama evde bilgisayar olmadigi icin gelemedim :( cok uzgunum :|
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------ak rate ayarlarimi bile unuttum :|
cl_updaterate 43
cl_cmdrate 43
rate 12000
di galiba.. eger boyleyse bunlari oyuna girdikten sonra yazin..(her zaman)
lag durumu gecmiyorsa kafaniza gore artirip/azaltarak kendinize en uygun rateleri belirleyin..
keske dun bende gelebilseydim ama evde bilgisayar olmadigi icin gelemedim :( cok uzgunum :|
-----------------------------her pc de lagı lossu ms i düşürüren rate ler öle deil
böle
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_Rate 9999
ayrıca Frame in die bişi yok :D frame senin kasman oluyo
adam frame kalıo falan derler :D frame in var demezler olm :)
sendeki ms dir :)
-
Bugün yapın ben organize ederim yinede ama çok az girebilirim ders çalışacam a.q sizin yüzünüzden çalışamıyom :)
Ama server nasıl yapacağız? Genki yin aynı serverı ayarlayabilirmi bilmem :) tahribat ın serverını cs ye çevirek :)Oyun zevkliydi hoşmua gitti :)
-
her neyse birolcum ne demek istedigimi anladin ya :F
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Bugün yapın ben organize ederim yinede ama çok az girebilirim ders çalışacam a.q sizin yüzünüzden çalışamıyom :)
Oyun zevkliydi hoşmua gitti :)