Bu Da Oldu,Trtden 24 Saat Kürtçe Yayın
-
abiicim ben sabah gördüm Atatürk kimdir diye tanıtıyordu.Eğer barışlık şeyleri yayınlanırsa yayınlansın..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
abiicim ben sabah gördüm Atatürk kimdir diye tanıtıyordu.Eğer barışlık şeyleri yayınlanırsa yayınlansın..
işte dediğime kanıt geldi :) -
Arkadaşlar Kavga Etmeyelim Halay Çekelim, Tey TEYYYY Teyyy Çawane Başe
-
@computerwolf;
yazdığım sayılar sallama falan değildir.milli savunma bakanlığı kaynaklarına dayanmaktadır.
-
aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ... hem iyi hem kötü .. :S bir acayip ince iş.. :/
-
Konuyla ilgili gorusumu acıklamayacam zira kimseye sonradan cevaplar vermekle urasmak istemiyorum, fakat konuyu acana da yangına korukle gidenlere de helal olsun diyorum. Ya arkadaslar konuda bile heryerde kürt kardeslere kufrediyosunuz, dillerine kufrediyorsunuz yani sence bi s.kime benzemeyebilir ama bunu genel bi toplulugun sevdigi saygı duydugu bieseye soyleyemessin. Onemli olan bu insanları kazanmak , kufredip/ asagılayıp karsı tarafın kucagına atmak degil. Ulkeyi zayıflatıp anasını z.kmek isteyen kuvvetleri sevindirmeyin lutfen.
-
farklı dillerde yayın yapacak.Sadece Kürtçe degil.Bence olmalı.iyi olur :)
-
ody nin dediği gibi kürt sorunu yoktur kürt istilası vardır .
ülkesi olmayan adamın dili olsa neye yarar. kesin vardır işin içinde bir bit yeniği tayyiple abdullahın bi oyunu. ama bu oyunların çoğu tabi ki yahudi çıkışlı oyunlardır . provokasyon yaptırarak bölmeye çalışıyorlar. allahından bulsun pezevenkler
-
musty28 bunu yazdı:
arkadaşlar kürt kardeşlerimizi böyle bi kenara atamayız. Nedir bu kürt düşmanlığı kürt olupta bu vatan için canını vermeye hazır olan çok fazla insan var.
o dediğin kesim %10 bile yoktur. kenara atmıcaksın tabi kide geldiği yere geri yolluycaksın . -
Juba bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
arkadaşlar kürt kardeşlerimizi böyle bi kenara atamayız. Nedir bu kürt düşmanlığı kürt olupta bu vatan için canını vermeye hazır olan çok fazla insan var.
o dediğin kesim %10 bile yoktur. kenara atmıcaksın tabi kide geldiği yere geri yolluycaksın .
-----------------------------Woww Polatda Geldi Hg Alemdar
Toplam Hit: 26040 Toplam Mesaj: 216