Bu Da Oldu,Trtden 24 Saat Kürtçe Yayın
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
o dediğin kesim %10 bile yoktur. kenara atmıcaksın tabi kide geldiği yere geri yolluycaksın .
-----------------------------Ne Demek %10 Bile Yoktur. Geldiği yer Burasıdır, Onlar Buradan başka bir yerde varolmamıştır. Efendi Gayeni aşma Geldiği Yere geri Yollamakda ne demektir.
Zamanında Dillerini Yasaklamasalardı, Bu Gün bunlarda olmazdı. Yorum yapıyorsunuz anladık Saygı ama, Amacınızı aşmayın arkadaşlar. Ne Demek %10 Bile Yoktur, Kurtuluş Savaşınıda 100 tanede 1 Tane Kürdün desteği ilemi Aldık, Hatta %1 bile çok canım Vede Şu anda Mehmetçik Kadrolarında Senin benim Namusumuzu Toprağımızı, Canımızı Canıyla Koruyan Onca Mehmetcik Kürtlere Hakaret etmektesin. Lütfen Saygılı olalım.
Ülke Elden felan gittiğide Yoktur, Ülke Lolipop Şekeri değildirki Elinizden alsınlar, Bırakın Allahınızı Seversiniz, Düşmanlık ekmeyin. Konuşsunlar yeterki Bu Olaylar Durulsun. Yazıktır Memlekete İnsanımıza.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Gotunuzden basinizdan uydurdugunuz resmiyeti olmayan siirleri verileri buralara koymayin,onlarin uzerinden savunma yapmayin.
Zaten vatan millet sakarya edebiyati yapan adamlarin cogu yurtdisina kacmak isterler, *m g*t pesinde kosarlar,okullarda sacini basini sekilden sekile sokup kari pesine duserler...madem o kadar vatanperversin oturup egitim aldigin sure icerisinde memleketine faydali isler pesinde kos...Is aynasi kisinin lafa bakilmaz demis atalarimiz.
Kurtce TV isi bi noktada savunulabilir ama yarin turup Kurtce egitim dersen bu olmaz.Evet bugun baslanabilir Kurtce tv yayinina ama tutup yarin Kurtce egitim talebiyle gelen olursa onlarin oturup kafasina sikmak gerekir.
Bokunu cikaran yorumlar yazmaktan kacinin beyler.
okullarda kürtçe seçmeli ders tasarısı meclise gitti . kafasına sıkıcak adam lazım . başımızdakileri yahudiler yönettikten sonra bu ülke raya anca oturur. -
Juba bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Gotunuzden basinizdan uydurdugunuz resmiyeti olmayan siirleri verileri buralara koymayin,onlarin uzerinden savunma yapmayin.
Zaten vatan millet sakarya edebiyati yapan adamlarin cogu yurtdisina kacmak isterler, *m g*t pesinde kosarlar,okullarda sacini basini sekilden sekile sokup kari pesine duserler...madem o kadar vatanperversin oturup egitim aldigin sure icerisinde memleketine faydali isler pesinde kos...Is aynasi kisinin lafa bakilmaz demis atalarimiz.
Kurtce TV isi bi noktada savunulabilir ama yarin turup Kurtce egitim dersen bu olmaz.Evet bugun baslanabilir Kurtce tv yayinina ama tutup yarin Kurtce egitim talebiyle gelen olursa onlarin oturup kafasina sikmak gerekir.
okullarda kürtçe seçmeli ders tasarısı meclise gitti . kafasına sıkıcak adam lazım . başımızdakileri yahudiler yönettikten sonra bu ülke raya anca oturur.
-----------------------------Yahudilere Sırf Kürt Düşmanlığın yüzündenmi Düşmansın kardeş, Gözlerin Körmü senin, Ülkeyi harap eden Yahudilerdir Doğrudur, Ama Kürtlerin Aralarında Konuştukları Dil Sana ne zarar verebilirki izah edebilirmisin bana. Sen bu dili Konuşmak Zorunda değilsinki neticede. ? Buyrun Söz sizin.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------ben bu forumda kürt yazısı görmek istemiyorum ya :|
zaten çok itici gelio
-----------------------------İşte bu hale getirildi afferin sana . . .
sana itici gelen ne ülkendeki 20 milyon insan mı eğer itici geliosa üzgünüm ama ömrünün sonuna kadar duyucaksın.
Çoğu İnsan koyun olduğunu kabul etmz birde ... düşüncelerin çevrenin güdümünde
Yıllardan beri asimile edilmeye çalışılan kürt halkı o kadar sağlam bir kültüre sahipki hiç bi zaman tam olarak asimile olmadı ve olmayacak asimile olmaması devletin bölünüceği anlamına gelmez ama gelin görünki yıllardır bu yüzden bu bölünme korkusu yüzünde ne haksızlıklar yapıldı günahsız hiç birşeyden haberi olmayan nice insana...
Burdan dolduruşa gelip havadan atıp tutmak çok kolay ya ön yargılarınızdan bi kurtulun kimsenin güdümünde kalmayın kendiniz bi insan gibi düşünün yo ama bunu sadece erdemli isanlar içinde bi gıdım insan sevgisi olan insanlar yapabilir.
Şu filmi bi izleyin
http://www.cafrande.org/?p=680
bunu izleme erdemini bile göstermessin beklemem
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Juba bunu yazdı:
o dediğin kesim %10 bile yoktur. kenara atmıcaksın tabi kide geldiği yere geri yolluycaksın .
-----------------------------Ne Demek %10 Bile Yoktur. Geldiği yer Burasıdır, Onlar Buradan başka bir yerde varolmamıştır. Efendi Gayeni aşma Geldiği Yere geri Yollamakda ne demektir.
Zamanında Dillerini Yasaklamasalardı, Bu Gün bunlarda olmazdı. Yorum yapıyorsunuz anladık Saygı ama, Amacınızı aşmayın arkadaşlar. Ne Demek %10 Bile Yoktur, Kurtuluş Savaşınıda 100 tanede 1 Tane Kürdün desteği ilemi Aldık, Hatta %1 bile çok canım Vede Şu anda Mehmetçik Kadrolarında Senin benim Namusumuzu Toprağımızı, Canımızı Canıyla Koruyan Onca Mehmetcik Kürtlere Hakaret etmektesin. Lütfen Saygılı olalım.
Ülke Elden felan gittiğide Yoktur, Ülke Lolipop Şekeri değildirki Elinizden alsınlar, Bırakın Allahınızı Seversiniz, Düşmanlık ekmeyin. Konuşsunlar yeterki Bu Olaylar Durulsun. Yazıktır Memlekete İnsanımıza.
shockman yetişti sonunda..işte bu ülke lolipop deil herşeyde yaygara koparıp ülke bölünüyo demeye gerek yok.. -
iyi de bak şimdi bile ülke bölünüyo :S amac bu zaten kürtlerde bu ülkenin asli unsurları ve kandırılmaya calısıyorlar
devletin görevi insanları pkk dan uzaklastırmak bundada en etkili yol medyadır. kürtçe eğitim olmasın ama onları
bilinçlendirmek için kürtçe yayın devletin sıkı kontrolleri dahilinde olsun
-
seadog bunu yazdı:
iyi de bak şimdi bile ülke bölünüyo :S
-----------------------------Yok Hoca Allahın İzni ile Ülke Bölünmüyo, Sancıdır Gelir Geçer, Kabustu birlikte Gördük Biter. Ama Allahın Yardımıyla Bu Ülke Çökmez.
Kürtçe Eğitim olsada bir zarar gelmez Hocam Sen rahat ol. Ekonomik Kalkınma Zayıf noktamızdır, Sadece buna çalışılmalı.
-
seadog bunu yazdı:
iyi de bak şimdi bile ülke bölünüyo :S
birader sabahtan beri ne anlatıyoz..bu kadar kolay bülünebiliyorsak yüzyıllardır yanyana yasadıklarımızla bu kadar kolay bölünebilir bi ülke gibi mi duruyoruz biz.. -
shockman bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
okullarda kürtçe seçmeli ders tasarısı meclise gitti . kafasına sıkıcak adam lazım . başımızdakileri yahudiler yönettikten sonra bu ülke raya anca oturur.
-----------------------------Yahudilere Sırf Kürt Düşmanlığın yüzündenmi Düşmansın kardeş, Gözlerin Körmü senin, Ülkeyi harap eden Yahudilerdir Doğrudur, Ama Kürtlerin Aralarında Konuştukları Dil Sana ne zarar verebilirki izah edebilirmisin bana. Sen bu dili Konuşmak Zorunda değilsinki neticede. ? Buyrun Söz sizin.
-----------------------------benim yanımda telefonu türkçe açıpta bir anda kürtçeye dönen adamdan ben niye zarar beklemeyeyim?
-
gfb_soldier bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------benim yanımda telefonu türkçe açıpta bir anda kürtçeye dönen adamdan ben niye zarar beklemeyeyim?
-----------------------------Konuştuğu Kişi Hemcinsi ise, Özelinden sana ne. ?