folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Gece İlk İçişim Olacak,Tawsiyeleriniz ??

Bu Gece İlk İçişim Olacak,Tawsiyeleriniz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bu arada orada yaptığım karşışımda karşımda deca var, artık içmekten göt olmuşuz, hani dedimya azımızla değil götümüzle içmişiz, o o votka redbulun 2. partisiydi...

Tehlikeli işler hoca, ben bile yapmıyorum artık...

Bu arada öle güzel öğüt vermişlerki adama, direk hepsini iç sarhoş ol demişler a.k., o kadar alkolü ilk defa verirsen birisine o adam ciddi ciddi ölür...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    içki ?? yaw bırak be kardeşim.. bak içmiyorum rahatım :P:D   

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ben sana bi anımı anlatıyım ona gore içinden pay cıkart

arkadaslarla kızların evine gittik benim kız gelmemişti dedim a.q. nasıl olsa bana ekmek yok bu gece vurdum votkanın gözüne arkadaslar tabi içerdeler bi yudum dahi almadılar ya dedim bu sise nasıl olsa benim onceki kız arkadasımıda unutamamıstım deli gibi özlüodum sisenin dibinde gorur gibi oldum oturdum bi 70lik binboanın a.q. yetmedi gittim bide viski içtim 4 kadeh lan ilk 15 dk hiçbişe yoktu sonradan bi ucmusum ole bole değil miletin odasına dalmısım tabi oraları hatırlamıorum arkadas beni yatırmıs nese ertesi gun saat 6 gibi kalktım aksama dogru basım zonkluyodu ogun bugundur votka içemem ama normalde saglam içiciyimdir sunger misali bide o votkayı sek fondipliye fondipliye goturduydum simdi sadece rakı bira sarap viski falan içebiliom bide cin içiorum ama votkayı  tobe asa bidaha azıma suremedim ama sarhoslugun kafası cok guseldir

bide sole bi laf vardır içki butun kotuluklerin anasıdır ama ben herseyimi ayıkken kaybettim die

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ha sordugun soruya gelelim bence sadece viski gotur yanında cikolatayla fıstık vs içine 2 tanede orta boy buz at vudumla yavas yavas bole içerken bogazının yandıgını hisset

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

hepsini tek seferde kafaya dik..

süper olursun kendine geldiginde bu konuyu actıgına bile pişman olursun

alkolü iyi tanımak nasıl bir b*k oldugunu ögrenmek istiyoırsan

hepsinden birer bardak doldur sırayla nefes almadan kafana dik..

kalkınca burada cevabını bekliyoruz.. duygularını anlat.. bizde gülelim.. 

ben kurtulmaya çalısıyorum siz başlamaya çalısıyorsunuz!!

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    bence sen bu gece icme o arkadasin seni sarhos edip zkeblir :) o kadar ickinin hepsinden o arkadasin ikiser bardak icsin sonrada ayaga kalkarsa sonun hic iyi olmaz. abso almissa eger iki tek bardagi gecmicek sekilde icebilirsin ama yavas ic. ve bol buzlu olsun :) ve yavas ic :) snra deca hocanin dedigi gibi yokmu beni sken die bagirirsin :)

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

mauaha rene döktürmüşsün gene (: ancak bu kadar güzel tarif edilir valla helal olsun....  alkolün son haddi diyeceğimiz türleride wiski , boğma türü% yoğunluğu çok olan alkollerdir.. bunlarla başlayacak olan hiç dokunmasın bile... yeni başlayacak biri biranın ilk yudumunda bu ne laayn diyecektir doğaldır... sonradan gazoz gibi o tadı arar olursunuz -> like meh!

o videoda renede bende 6 bardak votka içtik o gün kişi başı 3 redbull dan + kaçar tane bira içtiğimizi hatırlamıyorum.. rene birde özel bi special aldıydı ben geldiğimde onu içiyordu :) sonrası zaten kopuk :D düşe kalka eve gittim:) (recep saolsun otobüse bıraktıydı kadar götürdü:p)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sarhoş olmasına içiyoruz ama iyiki sölediniz yoksa ben hepsinden birer bardak çekmeyi düşünüyodum...

Ama absolute den 1kadeh içsem yawaş yawaş ( redbulla & çoook ağırdan içsem ) bişe olur mu ilk içen biri için ?? Ewet biranın tadını beğenmedim herkes zamanla alışılır dio ondan vodka denemek istiyom siz redbulla karışık 1 kadeh vodka öldürür mü onu söleyin yeter xD

Mezemizi hatta bu geceki sağlık durumumuzu sizin tecrübeleriniz belirleyecek arkadaşlar,eğer bişe olmaz derseniz bu gece vodkayla içecem redbull'u ama çoook ağır ve sadece 1 bardak sonra yaşarsam yada pc başına geçecek kafam olursa gelip deneyimimi anlatıcam :D

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    karıştırmamanı tavsiye ederim :D sonra orda burda sürünürsün :D içiyosan rezil etmicen kendini benm icin böledir... hele ilk içisinmis bide yani bilmiyom :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ne içeceksen iç ama sadece tek bi çeşit iç...Onuda fazla kaçırma.Zaten yavaş içersen anlarsın , çakır keyif oldugunda bırakırsın içmeyi...En güzel halide orasıdır zaten :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 13437 Toplam Mesaj: 49