Bu Gece İlk İçişim Olacak,Tawsiyeleriniz ??
-
ilk içişinse bu kadar karıstırırsan olursun hayır tadımlık alcaksan bişi olmaz ama vodka ustune bide viski rakıya girişemeden sızarsın xD
ne yap et ama içkileri karıstırma derim=))
-
bin çeşit yorum war,adam stres yapacak ulan hangisini içecektim die :d boku yedın
-
YA KARIŞTIRMA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL SAKIN 2-3 ALKOLÜ BİRBİRİNE KARIŞTIRMA İLK İÇİŞİN KABUSA DÖNER KUSMAKDAN YADA YANINA AL Bİ SAKSI DURMADAN ORAYA DÖK ARKADAŞIN KIRILMASIN
-
zıkkım için bence
-
sen onların hepsını iç ondan sonra görüşelim senle
-
İçmemen Daha Uygun oLur
-
sana tavsiyem, içme :)
-
ilk birayla başladım sonra votka içtim aynı anda değil....sınra bi gün rakı içiorum 35 liik nerdeyse hepsini tek başıma içtim arkadaş şişe kapağından 2 adet dolu olarak içti gerisini hesapla ben içtim sonra noldu aq deli gibi dışarı koştum çıkarıcam acaip midem bulanıo kışta bide soğuk bi çıktım önce istifar ettim ki allahtan etmişim yoksa boku yiyomuşuşm :S geri gelmişim haberim yok sabah oldu bi kalktım aq benim üst başş değişik arkadaşlara sordum noldu die anlattırlar sen dışardan içeri getirdik aq bayılmışsın gibi ne bilem nabızı hissetmedim dedi sonra geldi aq öldü sandık :S sonra TÖbe bi daha Rakı içmedim aq tiksindim :S
-
bafrali55 bunu yazdı:
-----------------------------
MitNickKevin bunu yazdı:
-----------------------------içmeden önce bir aspirin atmayı unutma baş ağrısına iyi gelir...
-----------------------------eleman zehirlenip essekler cennetine gitsin diyemi aspirin içsin..
-----------------------------
ne warki bunda ben içmeden önce en az 2 gripin çakarım öle sallarım biraları:SHazır alkolden konu çaılmışken İzmir toplantısı olursa bi içelim a.ko ya şöle gitmeden :D
-
tavsiye istemisin sana tavsiyem hic icme a.q baska bi sey bulmadinmi : ) meyvasuyu ic , yada cocacola :P:D
Toplam Hit: 12738 Toplam Mesaj: 49