folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Gece İlk İçişim Olacak,Tawsiyeleriniz ??

Bu Gece İlk İçişim Olacak,Tawsiyeleriniz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

RuDe_BoY bunu yazdı:
    -----------------------------
    sana tavsiyem, içme :)

bi anımı anlatıyım 

hiç içmedim ama içen bi arkadaşımla sahilde yunusla denizin ortasında2 tek atmaya başladı denize atladı ben kaçtım yunusla lan gel lan buraya boğulcam filan bende bana döner ısmarlarsan kurtarırım filan :) benimde astsubay arkadaşım subay arkadaşım var onlarda arada garnizonlarda filan içiyolarda astsubayı garnizona götürmüşler herkes bira içerken bunada ısrar etmişler iç diye bizimki yok almıyım saol filan zorla içircek hale gelmiş şef gelip kim ne içiyosa içsin keyfi bozma filan kurtulmuş son anda içme kurtul yada içio gibi yapıp portakal suyu karışımı filan yada kiraz suyuyla çaktırmadan iç gerçi şu ana kadar içtinmi içmedinmi orasını bilmiyorum gazan mübarek olsun ama içmemek en makbulu olur böyle şeyler

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    içme bence

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Tawsieleriniz için teşekkürler bir kısmınızınkini daha şimdi okudum :D Hemen olaya giriyorum ;

Bir tane millerla başladım maksat kan alışsın alkole die :D Sonra redbull+vodka+üzüm suyu [ Tamekler warya ] karışımı denedik bardağın [ Plastik pardak ] takribi 4/1'i vodka,4/2'si redbull 4/1'iyse üzüm suyuydu. Tadı walla süperdi hiç öyle bi acılığı falan yoktu ilk kez içmeme rağmen.

Bu karışımdan 3bardak içtim saatta tuttum merak etmeyin bilimsel deney yazpıyoz burda a.q :D 3bardağı 1saat 10dkada ağırr ağır içtim çok güzel çakırkeyf oldum çok tatlı bir baş dönmesi vardı otururken ama ayağa kalktığımda epemin amını tersinden gördüm :D başım acaip döndü sadece başım dönse iyi yerküre bile dönüyodu normalde de dönüyo ama dün gece bi başka dönüyodu be kerata :D

Neticede test edildi onaylandı ilk kez denicekler varsa ve ne içsam,ne kadar içsem endişesi taşıyorsa amaçları sadece çakır keyfin fevkine warmaksa dediğimi denesinler hea ama 3bardakta olmaz 5 bardakta olur yada benim gibi ağırrr değil biraz daha hızlı içersiniz artıkın biraz da bünyaya bağlıdır sanırım ... Netice de güzeldi [ benim için ] yalnız alışkanlık yapacağını hiç sanmıyorum hoş yapsada ne gelir elden a.Q nerde bulcam ben her aklıma vuruşunda 50ytl de gidip vodka alacam a.q :D

Ama özel günlerde doğum günü,düğün dernek vs. ayda yıl bir içerim anlıcanız tabi kimselerin olmadığı ve şöförün içki içmediği durumlarda içmek lazım :D Tecrübe ettim paylaştım işte bu bir " İçin lan için süper bişe içmeyen salak ya da içmeyin a.Q bi zke benzemiyo" mesajı değildir sadece deneyimimi anlattım merak edenlere..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    hoca uyumak icin kafanı yastıga koyup gözlerini kapattıgında uzaya ucuormussun gibi hssetmedn mi xD

en cok nick dei$tiren mürid
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    yok hoca öle değilde gözlerimi bile kapattığımda böyle herşey dönüyomuş gibi oluyodu uyumaya çalışırken xD

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    aq her indexi açışımda bu konuyu ilk çişim olacak die okuyom :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek

İçin a.q. Ayyaş lazım bize!

Daha ne kadar dert açması lazım şu koduumun alkolünün başımıza? 

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

hackermemo bunu yazdı:
    aq her indexi açışımda bu konuyu ilk ÇİŞİM olacak die okuyom :D

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
Toplam Hit: 13446 Toplam Mesaj: 49