Bu Gece İlk İçişim Olacak,Tawsiyeleriniz ??
-
ya babam millet çok abartmış bence. Ben ilk içişimi şarap vodka yapmıştım öyle çok bişey olmamıştı. Ama yani çarpmıştı onu çok iyi hatırlıyorum. Sana tavsiyem hepsinden tat . Hepsinden tat ama her birinden 1 er bardak alma yani. Su bardağına çay bardağının 3/4 ü kadar vodka kalanına redbull koy, Viskidende 1 çay bardağı iç. Bide su karıştırılmış rakı iç tamam fazlasından sorun yaşarsın. İlk içişin için bence bu kafiii. Yavaş içersen daha iyi olur onuda söyleyeyim.
-
---
-
içmeden önce bir aspirin atmayı unutma baş ağrısına iyi gelir...
-
hiç içme hoca :D al sana tavsiye :D daha alkolün a'sını bilmem, çok da mutluyum :) hiç bulaşma derim...
-
üstüne tatlı bide esrar iç :D o seni kesmez
-
kardesım ıcme bırak ya neden ıcıosun o arkadsım dedıın adamdan da bı bok olmazz nıe arkadsına kotu bırseyı yapmöasın saglııyorr
-
benim ilk içişim şöle vodka+cin+kola+gazoz+birazda rakıı bunları karıştırıp diktim kafaya gerisini hatırlamıyom zaten:)
-
sen adam akıllı otur 2-3 bira iç :) vodkaya bile bulaşma
büyük ihtimal kusarsın vodka içince dediğim gibi biranı iç büyük ihtimal 2 tane içince kafa olursun zaten
bi ara olayı abartıp vodka + bira + viski felan deniyoduk :D geberiyodum 2-3 defa
alkol komasına girersin onların hepsini sittin sene içemezsiniz :D
4 bira azcık şarap rakı çokazda malibu denedim yamuldum geberiyodum:D sakat iş sen otur iç 2 biranı rahat rahat -
Bence bi iki şişe bira iç. Zaten beğenmiceksin kesinlikle. İkinci içişinde al 1 arkadaşını yanına 1 şişe votka + 1 Litre Cola (ya da Meyve Suyu vb.) iç. Kesinlikle beğeneceğine eminim. Ama fazla kaçırma yoksa yamulursun. :)
-
MitNickKevin bunu yazdı:
-----------------------------içmeden önce bir aspirin atmayı unutma baş ağrısına iyi gelir...
-----------------------------eleman zehirlenip essekler cennetine gitsin diyemi aspirin içsin..
Toplam Hit: 13444 Toplam Mesaj: 49