Bu Gece Samsung Galaxy Note 10 Tanıtılıyor
-
Sudan ucuz aslında
-
Buraya da yazmazsam olmaz :)
An itibariyle Note 10 alacak olan Samsung Note kullanıcıları (Note 8 kullanıcısıyım ama bu fiyata hayatta almam)www.youtube.com//RvgTxpfC0zY
-
İşin şakası bir tarafa Samsung kendi ayağına sıktı bu rakamlarla. Bozulana kadar elimdeki cihazla devam ederim bir kaç sene sonra iPhone XS alıp geçerim. O zamana kadar alınabilir seviyeye düşer iPhonelar. Bir telefona çok para verilecekse iPhone olmalı.
-
cihaz pahalı değil biz fakiriz
-
Kaan bunu yazdı
Orasıda öyle. Cihaz 1.300 dolar liraya çevirirsen direk 7.000 lira oluyor kafadan. Ancak Samsung TR hep bize özel fiyatlandırma yapmıştı. Çok sürmez 10.000 altına çekerler fiyatı. Düz olan modelide 9.000 yaparlar.
Devletin pasaport kayıt ücretini arttırıp tek bir hatta kilitlemesi iyi olmadı. Firmalar şımardı hemen. Dubai'de 10 Plus 8 GB ram ve 256 GB depolama olanı 6.000 liraya alınabiliyor.
mkyb tarafından 08/Ağu/19 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıKaan bunu yazdı
Orasıda öyle. Cihaz 1.300 dolar liraya çevirirsen direk 7.000 lira oluyor kafadan.
Cihazı muazzam yapmışlar hocam bu defa, tanıtımın tamamını izlediysen adamlar 23 saat şarjı giden s book, tablet vs komple gümbür gümbür geliyor.
Şarj aletlerini vs birlikte yapmışlar hepsi usb c. Saati telefondan şarj etme imkanı vs. Kaleme 6 serbestlik dereceli sensör koymuşlar hareket algılıyor.
Dock staton gitmiş, sadece kablo kalmış geriye. Windows da yatırıma dahil olmuş.
Taktir ettim ya adamları, helal olsun. Biz nelerle uğraşıyoruz adamlar nelerle uğraşıyor.
Hülooğğ diyorum.
Param olsa da alsam :D
-
Almanya Fiyatı
1 asgari ücret ile alınabiliniyor
-
Para tuzağondan başka bir şey değil.. Ciddi bir gelişme göremiyorum zaten.. Katlanan ekran olsaydı ilgimi çekerdi mesela..
-
vay amk 2 ay çalışsam yine alamıyorum.
-
Beyler bu hepsiburadadaki fixpack bir halta yarıyor mu gerçekten?