Bu Gece Samsung Galaxy Note 10 Tanıtılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

android telefonların sıkıntısı donanım değil, android in kendisi bada gibi çatır çatır çalışacak hem açık kaynak kodlu hemde bi siteye girdiniz diye tüm telefonu kaplayan virüslerin olmadığı bir işletim sistemi ve market gerek. 

geçen en ucuz lumia telefonlardan birini kullandım em pahalı android telefondan daha akıcı 

biri şu android i adam etsin inş huawei yapacak bişiler

+ ∞ kesinlikle katılıyorum .. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

android telefonların sıkıntısı donanım değil, android in kendisi bada gibi çatır çatır çalışacak hem açık kaynak kodlu hemde bi siteye girdiniz diye tüm telefonu kaplayan virüslerin olmadığı bir işletim sistemi ve market gerek. 

geçen en ucuz lumia telefonlardan birini kullandım em pahalı android telefondan daha akıcı 

Android kasiyo ya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Android kasiyo ya

Android kulanıcıları genelde belli bir süre iphone kullanmadan kendi telefonlarının kastığını farketmiyor. Iohıne da zibilyon tane uygulamayı alta alıp aynı hızda geçiş yapabiliyorken, android flagship telefonlar genelde 4-5 ten sonra sapıtıyor ve geçişlerde anlık takılmalaryapmaya başlıyor.

Sonuçta daha iyisini görene kadar en iyisi elindeki oluyor :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

ios arayüzünde kasmama mevzuları eskide kaldı iphone 7 tonla bug, takılma var. Kendi browserinin defalarca kendi kendine kapandığını gördüm.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

ios arayüzünde kasmama mevzuları eskide kaldı iphone 7 tonla bug, takılma var. Kendi browserinin defalarca kendi kendine kapandığını gördüm.

జ్ఞ‌ా harfi aklıma geldi. Bunu WhatsApp'tan atınca telefon reset atıyor WhatsApp'a girilmiyordu. Mesaj olarak atınca bootloop oluyordu. 

Çiftlikbank gruplarını zamanında az trollemedik bu kodla. Tbt olarak iyi taşak geçmiştik o dönem. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Android kasiyo ya

Android kulanıcıları genelde belli bir süre iphone kullanmadan kendi telefonlarının kastığını farketmiyor. Iohıne da zibilyon tane uygulamayı alta alıp aynı hızda geçiş yapabiliyorken, android flagship telefonlar genelde 4-5 ten sonra sapıtıyor ve geçişlerde anlık takılmalaryapmaya başlıyor.

Sonuçta daha iyisini görene kadar en iyisi elindeki oluyor :)

Afyon x, xs kullandım. Eşim çıktığından beri afyonx kullanıyor. 

Macbook, imac 27 vs elma ürünlerini bolca kullandım. Ve halihazirda var şirkette. 

Bırakın artık şu android kasıyor muhabbetini komik duruma düşüyorsunuz.  Daha fazla yazma gereği bile duymuyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

3.5 mm jack yok

Micro SD card girişi yok

Ekranda leke gibi duran ön kamera

f/2.2 diyafram ön kamera

1080p ekran (Note 4'de bile 2k'ydı)

3500 mAh pil

Huawei P30 Pro klonu bu cihaz benim için hayal kırıklığı oldu. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

3.5 mm jack yok

Micro SD card girişi yok

Ekranda leke gibi duran ön kamera

f/2.2 diyafram ön kamera

1080p ekran (Note 4'de bile 2k'ydı)

3500 mAh pil

Huawei P30 Pro klonu bu cihaz benim için hayal kırıklığı oldu. 

Adamlar note 10 plus satılsın diye böyle yaptılar sanırım.

Onda ekran çözünürlüğü daha yüksek, micro sd 1tb destekliyor. Batarya da 4300mAh sanırım. Biraz ucuzlasa alacam da çok pahalı mina kodumun aleti. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Plus olanında bir esprisi yok. Huawei gibi zoom kamera koysalar neyse diyeceğim ama olmamış. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Bende Note 10 bekleyenlerdendim, Plus modelinin 11400 TL olduğunu duydum, ertesin gün S10+ 512 GB versiyonunu amazon.com.tr'den 7092 TL'ye satın aldım, amazon müşteri hizmetlerine bağlanıp, aynı gün kargo yapabilir misiniz dedim, aynı gün gönderdiler, dün arefe günü MNG yarım gün açıktı, gittim şubeden teslim aldım, canavar gibi alet, tek sıkıntım evdeki pc USB 2.0 daha telefonun yarısını doldurmayı başaramadım :) 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
Toplam Hit: 8292 Toplam Mesaj: 79
samsung