Bu Gece Samsung Galaxy Note 10 Tanıtılıyor
-
PanxeR bunu yazdı
android telefonların sıkıntısı donanım değil, android in kendisi bada gibi çatır çatır çalışacak hem açık kaynak kodlu hemde bi siteye girdiniz diye tüm telefonu kaplayan virüslerin olmadığı bir işletim sistemi ve market gerek.
geçen en ucuz lumia telefonlardan birini kullandım em pahalı android telefondan daha akıcı
biri şu android i adam etsin inş huawei yapacak bişiler
+ ∞ kesinlikle katılıyorum ..
-
GoQaN bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
android telefonların sıkıntısı donanım değil, android in kendisi bada gibi çatır çatır çalışacak hem açık kaynak kodlu hemde bi siteye girdiniz diye tüm telefonu kaplayan virüslerin olmadığı bir işletim sistemi ve market gerek.
geçen en ucuz lumia telefonlardan birini kullandım em pahalı android telefondan daha akıcı
Android kasiyo ya
-
Kaan bunu yazdıGoQaN bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Android kasiyo ya
Android kulanıcıları genelde belli bir süre iphone kullanmadan kendi telefonlarının kastığını farketmiyor. Iohıne da zibilyon tane uygulamayı alta alıp aynı hızda geçiş yapabiliyorken, android flagship telefonlar genelde 4-5 ten sonra sapıtıyor ve geçişlerde anlık takılmalaryapmaya başlıyor.
Sonuçta daha iyisini görene kadar en iyisi elindeki oluyor :)
-
ios arayüzünde kasmama mevzuları eskide kaldı iphone 7 tonla bug, takılma var. Kendi browserinin defalarca kendi kendine kapandığını gördüm.
-
whopper bunu yazdı
ios arayüzünde kasmama mevzuları eskide kaldı iphone 7 tonla bug, takılma var. Kendi browserinin defalarca kendi kendine kapandığını gördüm.
జ్ఞా harfi aklıma geldi. Bunu WhatsApp'tan atınca telefon reset atıyor WhatsApp'a girilmiyordu. Mesaj olarak atınca bootloop oluyordu.
Çiftlikbank gruplarını zamanında az trollemedik bu kodla. Tbt olarak iyi taşak geçmiştik o dönem.
-
torpedo_XL bunu yazdıKaan bunu yazdıGoQaN bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Android kasiyo ya
Android kulanıcıları genelde belli bir süre iphone kullanmadan kendi telefonlarının kastığını farketmiyor. Iohıne da zibilyon tane uygulamayı alta alıp aynı hızda geçiş yapabiliyorken, android flagship telefonlar genelde 4-5 ten sonra sapıtıyor ve geçişlerde anlık takılmalaryapmaya başlıyor.
Sonuçta daha iyisini görene kadar en iyisi elindeki oluyor :)
Afyon x, xs kullandım. Eşim çıktığından beri afyonx kullanıyor.
Macbook, imac 27 vs elma ürünlerini bolca kullandım. Ve halihazirda var şirkette.
Bırakın artık şu android kasıyor muhabbetini komik duruma düşüyorsunuz. Daha fazla yazma gereği bile duymuyorum.
-
3.5 mm jack yok
Micro SD card girişi yok
Ekranda leke gibi duran ön kamera
f/2.2 diyafram ön kamera
1080p ekran (Note 4'de bile 2k'ydı)
3500 mAh pil
Huawei P30 Pro klonu bu cihaz benim için hayal kırıklığı oldu.
-
mkyb bunu yazdı
3.5 mm jack yok
Micro SD card girişi yok
Ekranda leke gibi duran ön kamera
f/2.2 diyafram ön kamera
1080p ekran (Note 4'de bile 2k'ydı)
3500 mAh pil
Huawei P30 Pro klonu bu cihaz benim için hayal kırıklığı oldu.
Adamlar note 10 plus satılsın diye böyle yaptılar sanırım.
Onda ekran çözünürlüğü daha yüksek, micro sd 1tb destekliyor. Batarya da 4300mAh sanırım. Biraz ucuzlasa alacam da çok pahalı mina kodumun aleti.
-
Plus olanında bir esprisi yok. Huawei gibi zoom kamera koysalar neyse diyeceğim ama olmamış.
-
Bende Note 10 bekleyenlerdendim, Plus modelinin 11400 TL olduğunu duydum, ertesin gün S10+ 512 GB versiyonunu amazon.com.tr'den 7092 TL'ye satın aldım, amazon müşteri hizmetlerine bağlanıp, aynı gün kargo yapabilir misiniz dedim, aynı gün gönderdiler, dün arefe günü MNG yarım gün açıktı, gittim şubeden teslim aldım, canavar gibi alet, tek sıkıntım evdeki pc USB 2.0 daha telefonun yarısını doldurmayı başaramadım :)