Bu Güne Kadar Duyduğunuz En Güzel Fıkra ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

deli olduğu söylenen bir padişah ferman salmış 4bir yana

eşşeğimi güldürene 100 altın verecem diye. ülkenin her tarafından adaylar gelmişler uğraşmışlar didinmişler

ama bir türlü eşşeği güldürmeyi başaramamışlar.

en sonunda namık kemal gelmiş eşşeğin kulağına bişeyler fısıldamış. eşşek başlamış kahkahalarla gülmeye.

namık kemal 1000 altını alıp dönmüş evine.

eşşek günler aylar geçmesine rağmen hala gülmekteymiş.

en sonunda padişah bir ferman daha yayınlatmış.

eşşeğimi ağlatana 2000 altın diye yine ülkenin 4 bir yanından adaylar gelmişler bir türlü eşşeği ağlatamamışlar.

en sonunda yine namık kemal gelmiş.

bizi eşekle yanlız bırakın, demiş. ahırda geçen 1 2 dakika sonra eşşek bağıra bağıra ağlamaya başlamış.

padişah. 2000 altını verirken önce güldürmek sonra ağlatmak için ne yaptığını sormuş. cevap şöyle olmuş.

ilk gelişimde benimki seninkinden büyük dedim eşşek gülmeye başladı.

ikinci gelişimdede çıkartıp gösterdim:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

bi aralar bu fıkra azımızda sakız olmuştu yaww.

adam bir suçtan dolayı hapse girer.hapse girerken cebinde 5000 lirası vardır.adam 4 sene ceza yemiş.kendi kendine düşünmüş her sene 1000 lirasını yesem hapisten çıkınca cepte 1000 lira para kalır demiş.ve öylede olmuş hapisten çıkmış ama adam çok azmış.genel evin birine gitmiş zikecek karı arıyor tabi;

karıya 1000 liram var çok müşkül durumdayım diyor.karı bunu kovalıyor başka karıya gidiyor cevap aynı malum para değerini yitirmiş.neyse karılardan biri diyorki;şurada bir ev var orada bir ipne kalıyor ona git.adamda koşa koşa gidiyor.derdini anlatıyor hapisten çıktım falan diye neyse ipne razı oluyor vermeye.adam malafatı yapıştırıyo git gel git gel işi bitiriyor dalgayı çıkarıyor ne görsün dalganın kafasında ıspanak yaprağı.adam dayanamayıp ipneye soruyor;ne olen akşam ıspanakmı yedin diye. ipne de "olen orospu çocuğu bin liralık götten pirzolamı çıkacak diyor."

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

qertenqelex bunu yazdı:
    -----------------------------

edit.. gece anlatıcam sizde yarılcaksınız:D

hacı buna bile yarıldım resmen rezervasyon yaptırmışsın :)

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

Nasrettin Hocanın evine bir gün hırsız girmiş.

sonra o sabah bütün köy ahalisi toplanmış.

-ya hocam ne oldu ya . ya nasıl oldu.

Hoca demiş ki:

ya işte uyumadan önce kapıyı pencereyi açık bıraktık.

köylüler:

aa nasıl olur hoca açık bırakılırmı pencere kapı olurmu böyle şey demişler.

hoca sinirlenmiş.

e aq hırsızın hiç mi suçu yok.

demiş. En çok sewvdigim fıkradır. içinde bir sürü msj var anlayana tabi. :D

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

qertenqelex bunu yazdı:

eşşeğimi güldürene 100 altın verecem diye. ülkenin her tarafından adaylar gelmişler uğraşmışlar didinmişler

en sonunda namık kemal gelmiş eşşeğin kulağına bişeyler fısıldamış. eşşek başlamış kahkahalarla gülmeye.

eşşeğimi ağlatana 2000 altın diye yine ülkenin 4 bir yanından adaylar gelmişler bir türlü eşşeği ağlatamamışlar.

bizi eşekle yanlız bırakın, demiş. ahırda geçen 1 2 dakika sonra eşşek bağıra bağıra ağlamaya başlamış.

padişah. 2000 altını verirken önce güldürmek sonra ağlatmak için ne yaptığını sormuş. cevap şöyle olmuş.

:D hahaha güzelmiş bu wallaha

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

qertenqelex bunu yazdı:

that was super :D

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

TheGoFReT bunu yazdı:

qertenqelex bunu yazdı:

edit.. gece anlatıcam sizde yarılcaksınız:D

hacı buna bile yarıldım resmen rezervasyon yaptırmışsın :)

hacı gündüz işyerinde kaçak giriyodum da konuyu unutup yalan etmiyim diye öyle yazdım:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

adamın biri, rolls royce hastasıdır ve kırar yığar borca girer ama yinede istediği rollsroyceyi alamasada modeli biraz düşüğünü alır.

istanbuldadır ve gezmeye başlar. bakarki ondan daha iyi arabalar var gider kenar mahallelerinde hava atayım diye ara sokaklara gider. bir bakarki bir evin önünde son model 3 tane rolls royce vardır .hemen durur incelemeye başlar bunlar böyle bir yerde neyin nesidir derken 2 .kattan balkondan 7 yaşında bir çocuk derki '' amca ben bunları iddiayla kazandım. şayet benim yap dediklerimi yaparsan son modeli sana veririm .diğer türlü arabanı alırım ''

tamam der bizimki

eve çıkar ve çocuk derki'' ablamı soy''. adam başlar ablasının elbiselerini çıkarmaya ve iyice soyar . sonra derki adama ,''pipiyi çıkar ve onu ikiye katla''  xD

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

adamın biri, rolls royce hastasıdır ve kırar yığar borca girer ama yinede istediği rollsroyceyi alamasada modeli biraz düşüğünü alır.

istanbuldadır ve gezmeye başlar. bakarki ondan daha iyi arabalar var gider kenar mahallelerinde hava atayım diye ara sokaklara gider. bir bakarki bir evin önünde son model 3 tane rolls royce vardır .hemen durur incelemeye başlar bunlar böyle bir yerde neyin nesidir derken 2 .kattan balkondan 7 yaşında bir çocuk derki '' amca ben bunları iddiayla kazandım. şayet benim yap dediklerimi yaparsan son modeli sana veririm .diğer türlü arabanı alırım ''

tamam der bizimki

eve çıkar ve çocuk derki'' ablamı soy''. adam başlar ablasının elbiselerini çıkarmaya ve iyice soyar . sonra derki adama ,''pipiyi çıkar ve onu ikiye katla''  xD

muahhaaha süperrr

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Temel ile Dursun kahvede işsiz-güçsüz otururken gazetedeki ilanı görürler "Amerika'da Kızılderili kellesi getirene 1000 dolar ödül" Bizimkiler borç para bulur doğru Amerika'ya giderler bi orman kulübesi kiralarlar.Temel: Ula biraz etrafı dolaşak, der. Tamam der Dursun.İlerde nehir kenarında 2 Kızılderili görürler,siftah bizden bereketi Allah'tan deyip birini alaşağı ederler diğerini kaçırırlar ve eve giderler kestikleri kelleyide masanın üstüne bırakırlar.Gece yatarlarken bi gürültü patırtı.Temel uyanır bakar 30-40 kızılderili evde,bahçede ellerinde baltalar.Temel Dursun'a seslenir: Kak ula Tursun paranın amna koduk... 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 15109 Toplam Mesaj: 71