Bu Güne Kadar Duyduğunuz En Güzel Fıkra ?
-
bu da hoşuma giden fıkralardan biri :)
Bir gün hastanenin önünde;
- Doktor yaşlı adama
"Hayırlı olsun kızınızın nurtopu gibi bir kızı oldu."
-Yaşlı adam
" O benim kızım değil, kendisi karım olur"
-Doktor
"Ama nasıl olur siz 80 yaşındasınız karınız ise 25"
-Yaşlı adam
"Neden olmasın bunda şaşılacak ne var ki?"
-Doktor
"Dayı sana bir olay anlatayım bak beni iyi dinle,
Eskiden dedemle arada bir ava giderdik, gel zaman git zaman
dedem çok yaşlanıp güçten düşünce artık tüfeğini iki eliyle kaldıramaz oldu.
Birgün gene ava giderken dedem aniden önüne çıkan bir geyiği görünce heyecanlanıp elindeki bastonu kaldırıp ateş etti.
Geyik anında oracıkta yığıldı kaldı."
-Yaşlı adam hemen söze atlamış;
"Hiç olurmu öyle şey kesin başkası vurmuştur."
-Doktor " Hee işte bende öyle diyorum, Başkası vurmuştur."------------------------------------------------------------------------------------------------------------
günün birinde sıradan bir okul günü, lise öğrencilerine
Sınıfta öğretmen sormuş:
-Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır?
öğrencinin biri cevaplamış:
-Hiç kalmaz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş öğrenci,
-"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar...
" Öğretmen şaşırmış ve..
-"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim."
Sonra öğrenci,
-"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum:
-Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?
-"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş,
-"Emerek yiyen evlidir" demiş.
öğrenci,
-"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim."-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tıp Dersi (Gerçek Olay)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
İki kadın sessiz sessiz oturuyormuş.
-----------------------------en güzeli buydu walla :D
-
Çocuğun biri dua eder. ' Allah'ım lütfen yarın anneannem ölsün die..' Babası bunu duyar ama seslenmez ve ertesi gùn anneannesi ölür.. Çocuk gine 'yarın dedem ölsün' die dua ederken babası bunuda duyar ve ertesi gün dede ölür... Çocuk bu defa 'babam ölsun' die dua eder adam ... Devamını Görbunuda duyar bir korku sarar, ...Sabaha kadar uyuyamaz ertesi gün ölümü bekler fakat ölmez. Akşam eve geldiğinde karısını ağlamaklı bulur ne oldu der ne olacak bey.. Bugün bizim kapıcı ölmüş... :D :D
-
Emekli olacak postacı son iş gününde, gene her zamanki sıra ile
evlerin kapısını çalıyor postaları bırakıyor ve vedalaşıyor..
Birinci evdekiler bir olta takımı hediye ediyorlar ve emekliliginin
tadını çıkarmasını diliyorlar.
ikinci evdekiler bir kamp çadırı hediye ediyorlar ve aynı dilekleri
söylüyorlar..
üçüncü evin kapısını sarışın bir kadın açıyor, postacıyı içeri buyur
ediyor, üst kata yatak odasına çıkarıyor, bir güzel sevişiyorlar,
sonra aşagı mutfaga iniyorlar kadın postacıya muhteşem bir kahvaltı
hazırlıyor, kahvaltsını da eden postacı giderken sarışın postacının
eline 1 dolar tutuşturuyor..
postacı şaşkın bir vaziyette, 'hanımefendi, uzun zamandır bu kadar
güzel bir sex yaşamamıştım, çok teşekkür ederim, kahvaltı da
muhteşemdi, ellerinize saglık.. hepsini anladım da.. bu 1 dolar neyin
nesi?' diyor..
sarışının cevabı; 'dün gece kocamla otururken bugun sizin son gününüz
oldugunu, emekli olacagınızı söyled im ve ne yapsak ne hediye etsek
dedim; kocam da, 1 dolar ver s..tir gitsin dedi.... ama kahvaltı
benim fikrimdi..' -
zengin bir adamın dangalak bi oğlu varmış
adam bakmış olacak gibi değil oğlanı almış bari iş öğrensin diyerek sosis fabrikasına müdür yapmış
oğlanı fabrikada dolaştırıken makineleri tarif ediyomuş
bak demiş burdan öküzü sokuyon arkadan sosis olarak çıkıyo
oğlanda peki babacığım demiş
burdan sosisi soksak arkadan öküz çıkarmı
babasıda yok oğlum o teknoloji sadece ananda var demiş...
-
qertenqelex bunu yazdı:
-----------------------------
deli olduğu söylenen bir padişah ferman salmış 4bir yana
eşşeğimi güldürene 100 altın verecem diye. ülkenin her tarafından adaylar gelmişler uğraşmışlar didinmişler
ama bir türlü eşşeği güldürmeyi başaramamışlar.
en sonunda namık kemal gelmiş eşşeğin kulağına bişeyler fısıldamış. eşşek başlamış kahkahalarla gülmeye.
namık kemal 1000 altını alıp dönmüş evine.
eşşek günler aylar geçmesine rağmen hala gülmekteymiş.
en sonunda padişah bir ferman daha yayınlatmış.
eşşeğimi ağlatana 2000 altın diye yine ülkenin 4 bir yanından adaylar gelmişler bir türlü eşşeği ağlatamamışlar.
en sonunda yine namık kemal gelmiş.
bizi eşekle yanlız bırakın, demiş. ahırda geçen 1 2 dakika sonra eşşek bağıra bağıra ağlamaya başlamış.
padişah. 2000 altını verirken önce güldürmek sonra ağlatmak için ne yaptığını sormuş. cevap şöyle olmuş.
ilk gelişimde benimki seninkinden büyük dedim eşşek gülmeye başladı.
ikinci gelişimdede çıkartıp gösterdim:D
-----------------------------süper :D:D
-
Köyün birinde bir imam varmış köyde nekdar kadın varsa elden geçirmiş bunu öğrenen koyun erkekleri napsak napsak biz bu imamı köyden gönderelim demişler adamın bitaneside hiç karısıyla birlikte olamazmış fırsat bu fırsat imam gitmeden şunu taktiğini alayım demiş ertesi gün imamın yanına gitmiş imam efendi geldin gidiyosun malum ben hanımla yılda 1 beraber olabiliyoruz şunun taktiğini bizede söylede bizde bizde kaçak et keselim demiş :D beni iyi dinle demiş karın mutfaktayken hızlıca arkasından sarıl ne derse desin bırakma demiş :D neyse adam ertesi gün karısı mutfakta yemek yaparken bizim adam arkadan yapışmış kadına Kadın: İmam sen Hala gitmedinmi demiş :D:D
-
nasrettin hoca bir gün komşusundan bir kazan almış
aradan günler geçmiş sonra nasrettin haca kazanı götürürken içine bir tencere koymuş
komşusuna götürmüş
komşusu sormuş bune böyle diye
nasrettin hoca kazan doğurdu demiş
--komşu kazanın bi sağına bakmış bi soluna bakmış doğuru tabi amına koymuşun demiş :D
-----zon zamanlarda aklıma geldikçe güldüğüm tek fıkra----
-
Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkını sıraya dizer... Grubun başı köy halkına derki...
- Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz mallarınızı çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım... Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.
- Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.
- İkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde terörist dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.
- Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu....---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amerikada en az 3 farklı objeyi kullanarak dünyanın temel sorunlarının ifade edilmesine dayanan bir yarışma düzenlenir. Bu yarışmaya bizim Temel de katılır ve sahneye başında gaz maskesi elinde bir demet çiçek ve prezervatif takmış bir şekilde çıkarak birincilik ödülünü kazanır. Sunucu Temel'i yanına çağırarak bu objelerden maske ile dünyadaki çevre kirliliğine, çiçeklerle doğanın korunmasının gerekliliğine ve prezervatifle de doğum kontrolünün önemine dikkat çektiğiniz için bu ödülü size layık gördük der. Bunun üzerine Temel aslında ben " prezervatifle sevişmek gaz maskesiyle çiçek koklamaya benzer. " demek istemiştim der.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adamın biri sevdiği kadınla evlenmiş ve ilk geceleri. Tam sevişecekler kadın demiş ki "aaa! aşkım şu papağan bize bakarken ben rahatça sevişemem. Adam da hemen dönmüş papağana demiş ki: Dön arkanı ve ikinci bir emre kadar sakın önüne dönme yoksa Ananı ......! Papağan bunun üzerine dönmüş ve rahatça sevişmişler. Sabah olmuş adamla kadın balayına gitmek için bavullarını topluyorlarmış. Papağanın hala arkası dönükmüş. Karı
-koca bavulun kapağını kapatamamış ve kadın adama demiş ki: Sen bunu sabit tut ki oynamasın ben dolabın üstüne çıkıp üstüne atlayacağım o zaman olur... Bunu duyan papağan aniden önünü dönmüş ve adama demiş ki: DEĞİL ANAMI SÜLALEMİ S..... BU POZİSYONU KAÇIRMAM...-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
zenci beyaz olayı süper ya :)