Bu Güne Kadar Duyduğunuz En Güzel Fıkra ?
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------bu da hoşuma giden fıkralardan biri :)
Bir gün hastanenin önünde;
- Doktor yaşlı adama
"Hayırlı olsun kızınızın nurtopu gibi bir kızı oldu."
-Yaşlı adam
" O benim kızım değil, kendisi karım olur"
-Doktor
"Ama nasıl olur siz 80 yaşındasınız karınız ise 25"
-Yaşlı adam
"Neden olmasın bunda şaşılacak ne var ki?"
-Doktor
"Dayı sana bir olay anlatayım bak beni iyi dinle,
Eskiden dedemle arada bir ava giderdik, gel zaman git zaman
dedem çok yaşlanıp güçten düşünce artık tüfeğini iki eliyle kaldıramaz oldu.
Birgün gene ava giderken dedem aniden önüne çıkan bir geyiği görünce heyecanlanıp elindeki bastonu kaldırıp ateş etti.
Geyik anında oracıkta yığıldı kaldı."
-Yaşlı adam hemen söze atlamış;
"Hiç olurmu öyle şey kesin başkası vurmuştur."
-Doktor " Hee işte bende öyle diyorum, Başkası vurmuştur."------------------------------------------------------------------------------------------------------------
günün birinde sıradan bir okul günü, lise öğrencilerine
Sınıfta öğretmen sormuş:
-Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır?
öğrencinin biri cevaplamış:
-Hiç kalmaz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş öğrenci,
-"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar...
" Öğretmen şaşırmış ve..
-"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim."
Sonra öğrenci,
-"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum:
-Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?
-"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş,
-"Emerek yiyen evlidir" demiş.
öğrenci,
-"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim."-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tıp Dersi (Gerçek Olay)
-----------------------------en üstteki çok güzel ya :)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
İki kadın sessiz sessiz oturuyormuş.
-----------------------------koptum hoca =D
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------bu da hoşuma giden fıkralardan biri :)
Bir gün hastanenin önünde;
- Doktor yaşlı adama
"Hayırlı olsun kızınızın nurtopu gibi bir kızı oldu."
-Yaşlı adam
" O benim kızım değil, kendisi karım olur"
-Doktor
"Ama nasıl olur siz 80 yaşındasınız karınız ise 25"
-Yaşlı adam
"Neden olmasın bunda şaşılacak ne var ki?"
-Doktor
"Dayı sana bir olay anlatayım bak beni iyi dinle,
Eskiden dedemle arada bir ava giderdik, gel zaman git zaman
dedem çok yaşlanıp güçten düşünce artık tüfeğini iki eliyle kaldıramaz oldu.
Birgün gene ava giderken dedem aniden önüne çıkan bir geyiği görünce heyecanlanıp elindeki bastonu kaldırıp ateş etti.
Geyik anında oracıkta yığıldı kaldı."
-Yaşlı adam hemen söze atlamış;
"Hiç olurmu öyle şey kesin başkası vurmuştur."
-Doktor " Hee işte bende öyle diyorum, Başkası vurmuştur."------------------------------------------------------------------------------------------------------------
günün birinde sıradan bir okul günü, lise öğrencilerine
Sınıfta öğretmen sormuş:
-Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır?
öğrencinin biri cevaplamış:
-Hiç kalmaz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş öğrenci,
-"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar...
" Öğretmen şaşırmış ve..
-"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim."
Sonra öğrenci,
-"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum:
-Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?
-"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş,
-"Emerek yiyen evlidir" demiş.
öğrenci,
-"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim."-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tıp Dersi (Gerçek Olay)
-----------------------------yerlere yatiyorum :)
-
temel torununa askerlik anılarını anlatırken demiş ki
-"birgün biz düşmanın eline esir düştük . ya sizi şeyetcez ya da öldürecez dediler"
torunu
-peki dede siz neye karar kıldınız demiş
temel
-hepimizi öldürdüler... -
dünyanın en kısa fıkrası seçilmiş bu.sadece 3harf hocalar :D
fener türkiye kupasını alacakmış..
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------dünyanın en kısa fıkrası seçilmiş bu.sadece 3harf hocalar :D
fener türkiye kupasını alacakmış..
Beşiktaşlıyım..Çarşı'nın eski müdavimlerindenim..hiç komik değil ve üstüne üstlük 3 Harf değil.. Ama eğer fenerliysen ve paylaştıysan ozaman gülerim.. -
crafty bunu yazdı:
Köyü basan bir gurup terörist bütün köy halkını sıraya dizer... Grubun başı köy halkına derki...
- Hayatta kalabilmeniz için bir şansınız var. Köyün erkekleri tek sıra dizilecekler. Hepiniz mallarınızı çıkartacaksınız. Karıların gözünü bağlayacağım. Gözü bağlı olarak kadınlar hepsine elleyecek. Kim kocasınınkini elleyerek tanırsa o karı kocanın hayatını bağışlayacağım... Derken kadınlar birer birer gözleri bağlanıp getirilir.
- Birinci kadın başlar. “ Bu değil, bu değil, bu değil BU!! “ kocasını ve kendini ölümden kurtarır.
- İkinci kadın gelir. “Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, BU!”.. onlarda kurtulurlar. Üçüncü kadınıda getirdiklerinde terörist dayanamayıp adamların arasına geçer. Kadın başlar kocasını aramak için ellemeye.
- Bu değil, bu değil, bu değil, bu değil, Bu Bizim Köyden Değil, bu değil, bu değil, Bu....---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amerikada en az 3 farklı objeyi kullanarak dünyanın temel sorunlarının ifade edilmesine dayanan bir yarışma düzenlenir. Bu yarışmaya bizim Temel de katılır ve sahneye başında gaz maskesi elinde bir demet çiçek ve prezervatif takmış bir şekilde çıkarak birincilik ödülünü kazanır. Sunucu Temel'i yanına çağırarak bu objelerden maske ile dünyadaki çevre kirliliğine, çiçeklerle doğanın korunmasının gerekliliğine ve prezervatifle de doğum kontrolünün önemine dikkat çektiğiniz için bu ödülü size layık gördük der. Bunun üzerine Temel aslında ben " prezervatifle sevişmek gaz maskesiyle çiçek koklamaya benzer. " demek istemiştim der.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adamın biri sevdiği kadınla evlenmiş ve ilk geceleri. Tam sevişecekler kadın demiş ki "aaa! aşkım şu papağan bize bakarken ben rahatça sevişemem. Adam da hemen dönmüş papağana demiş ki: Dön arkanı ve ikinci bir emre kadar sakın önüne dönme yoksa Ananı ......! Papağan bunun üzerine dönmüş ve rahatça sevişmişler. Sabah olmuş adamla kadın balayına gitmek için bavullarını topluyorlarmış. Papağanın hala arkası dönükmüş. Karı
-koca bavulun kapağını kapatamamış ve kadın adama demiş ki: Sen bunu sabit tut ki oynamasın ben dolabın üstüne çıkıp üstüne atlayacağım o zaman olur... Bunu duyan papağan aniden önünü dönmüş ve adama demiş ki: DEĞİL ANAMI SÜLALEMİ S..... BU POZİSYONU KAÇIRMAM...-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yardın beni mürid :D
----------------------------- -
yaw hepsini okudum yarıldım yaw :D :D :D :D :D
-
Adamda öyle bir hastalık var ki domalanı zikiyor domalanı zikiyor . Bigün kendi kendine bu iş böyle gitmez bi daha kimseyi zikmicem eğer zikersem öleyim diyerek yemin ediyor . Gel zaman git zaman adam çarşıya cıktığında tam karşısında domalmış bi hatun, unutuyor yemini oracıkta z.kiyor o anda da ölüyor.
Adamın oğlunda da aynı hastalık başlıyor oda aynı babası gibi domalanı zikiyor affetmiyor. Artık yaptıklarından pişman olup babası gibi tövbekar oluyor bi daha kimseyi zikmicem diyor. Eğer zikersem Öleyim diye de ekliyor. yemini biter bitmez adamın biri karşısında domalmış ayakkabısını bağlıyor tabi unutuyor tövbeyi oracıkta kayıyor adama sonra Hoop cehenneme.
Cehenneme gittiğinde çok şaşırıyor her yer buz gibi , ilk gördüğü zebaniye soruyor burası neden soğuk ?
- Amına kodumun baban bırakmıyor ki eğilip bi odun atalım.
-----------------------------------------------------------------------
Yavru kutup ayısı Annesine sorar , -
Anne biz kutup ayısımıyız
- tabi oğlum kutup ayısıyız niye soruyosun böyle saçma şeyler bakıyım
- Hiç anne boşver
Yavru babasıba gider aynı soruyu sorar baba biz kutup ayısımıyız
Baba : Hem en hasından kutup ayısıyız der
Peki baba der hala düşünceli şekilde çıkar gider.
dayısına rastlar halini begenmeyen dayısı sorar yeğenim neyin var ? Yok bişey dayı der boşver . Dayı ısrar eder neyin yeğenim söyle hele der ,
Dayı ya biz gercekten kutup ayısımıyız diye sorar sorusunu tekrar
dayısıda tabi kutup ayısıyız yeğenim hayırdır niye sordun der , boşver der yavru. dayı ısrar edince
Ya dayı be , üşüyorum Amına koyayım .
-
avrupa becer yarışmasında finallere bir ingiliz bir alman birde bizim temel kalır
yarışmanın finalinde 3 yarısmacıyı 1er maymunla kafese kapatıp yemini suyunu eksik etmeden 2 sene beklerler
maymunları en cok çogaltan ödülü alacaktır
2 sene sonunda ilk alman kafesi acılır alman cıkar maymun cıkar pesinden 2 yavru cıkar
ingiliz kafeside açılır ingiliz cıkar maymun cıkar pesinden 4 yavru cıkar
alkış kıyamet tabi
temelin kafesde acıldıgında temel cıkar... baska cıkan olmaz
görevliler kafese kontrole girerler
dakikalar sonra 2 görevli maymun ölüsünü cıkarır
1 görevlide insanmı maymunmu uzaylımı belli olmayan yavru bi yaratık cıkarırlar
türk haber televizyonları temelin etrafını sarar türklüğü kötü tanıttın elin gavurlarına bak sana bak diye eleştirirler
temel : amk banada bi dişi maymun verselerdi o zaman görürdünüz der :))