Bu Güne Kadar Duyduğunuz En Güzel Fıkra ?
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
TheWorm bunu yazdı:
----------------------------
Beşiktaşlıyım..Çarşı'nın eski müdavimlerindenim..hiç komik değil ve üstüne üstlük 3 Harf değil.. Ama eğer fenerliysen ve paylaştıysan ozaman gülerim..
-----------------------------bu daha komik oldu :d
-
yarıl ya:D /// Potansiyel İle Fiiliyat Arasındaki FarkHoca çocuğa ödev olarak potansiyel ve fiiliyat arasındaki farkı sorar. Eve gelen çocuk öğrenmek için... eve gitti ve babasına sordu.-Baba potansiyelle fiiliyat arasında ne fark var?-bak şimdi dinle dedi ve adam kızına döndü.-kızım sen bir milyon dolar için bret pitle yatarmısın?-neee hem bir milyondolar hem bret pit. d...üşünsene baba bu parayla neler yapılmaz. yatarım tabii- adam karısına döndü ve; hanım sen bir milyon dolar için leonordo di caprioyla yatarmısın?-neeee. düşünsene be adam bütün borçlarımızı öderiz ve hayat boyu rahatederiz. yatarım tabiii. bunu duyan adam büyük oğluna sordu.- oğlum sen bir milyondolar için chak moriesle yatarmısın?-baba düşünsene bu parayla hayal ettiğim herşeyi yaparım. yatarım tabii.cevapları alan baba küçük oğluna döndü ve:--İŞTE OĞLUM POTANSİYEL OLARAK ÜÇ MİLYON DOLARIMIZ VAR. AMA FİİLİYATTA İKİ OR..SPU Bİ İPNEYLE AYNI EVİ PAYLAŞIYORUZ...
-
Temel Fadimeye bu gece bize gel, ev bos demis.
Fadime gece Temelin evine gitmis, kapiyi calmis, evde kimse yok :)
haha...
hep gulerim ben buna :D
-
garga bunu yazdı:
haha...
-----------------------------ha ha ha :D
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------Temel Fadimeye bu gece bize gel, ev bos demis.
haha...
-----------------------------bu nedir böyle
-
WALLACEs bunu yazdı
bigün zenciyle, beyaz birbirlerini mikiyorlarmış. İlk beyaz mikerken almış eline vazelini sürüyormuş,
Zenci: Niye sürüyorsun onu?
Beyaz: Delik açılsın diye.Sonra sıra zenciye gelmiş. Almış eline Viksi.
Beyaz: Peki sen niye onu sürüyorsun?
Zenci: Ciğerlerin açılsın diye.:) bu güzelmiş
-
başka yokmu
-
WALLACEs bunu yazdı
bigün zenciyle, beyaz birbirlerini mikiyorlarmış. İlk beyaz mikerken almış eline vazelini sürüyormuş,
Zenci: Niye sürüyorsun onu?
Beyaz: Delik açılsın diye.Sonra sıra zenciye gelmiş. Almış eline Viksi.
Beyaz: Peki sen niye onu sürüyorsun?
Zenci: Ciğerlerin açılsın diye.hahahaha :D
-
garga bunu yazdı
haha...
konu uplanınca girip bakıyorum, bunu görüp gülüp çıkıyorum :)
-
Bir gün papazin biri ewdeyken üst komşusundan muamma sesler gelince rahatsız olur yukarı çıkar uyarır
komşusu tamam bi daha olmaz der kapatır kapayi
1 uyarır 2 uyarır 3 uyarır yok gene sesler devam etmektedir
Gel zaman git zaman komşusunun kocası ölür kadından ses yoktur artık papaz tam rahat ettim derken bi kaç gün sonra gene
sesler gelir hemde daha şiddetli seviyede
papaz artık dayanamaz izlemek için gizlice eve girer bir de ne görsün kadın ölmüş kocasının penisini mezardan çıkarıp kesip yatağın ortasına bağlamış
bunu gören papazın aklına fikir gelir kadının ölmüş kocasının penisini cebine koyar ve yatağın ortasını delip kendi penisini koyar akşam kadın gelir papaz 4 köşe olmuştur zewkten ertesi gün kilese ayin yapmak için gider eline cebine atar ve haç yerine yanlışlıkla adamin penisi eline gelir ayin gereği gözleri kapali olan papazın sözleri şunlardır : bunu öpün ve onun gittiği yoldan gidin :D
bychaos tarafından 12/Ağu/13 16:58 tarihinde düzenlenmiştir