Bu Nasıl Bişiy? Hangi Programla Yapılmı$ Bu Akm?
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
O adam zamanının en büyük alimi.
abartma akm ondan daha alimleride var zamanda ama yasadıgı dönemde düşüneleriyle gencleri kendine cekmiş bi şahıs -
andidit bunu yazdı:
O adam zamanının en büyük alimi.
Okuma yazma bilmeyen saidi kürdi mi alim? -
andidit ülkeyi yobazlaştıran adam mı alim ya ... neyse...
Fethullah bide bu demi ülkenin alimleri başka kimse yok..Siz o kafayla devam edin... Yazıkkkk
Özgür bir Kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün” Said-i Kürdi (Nursi) Büyütmeye devam edin siz.
Konuyu saptırıonuz ya hep,bişi demiorum.. sonra bizede cevap hakkı düşüüo... Yöneticelerde haklı olarak kilitliyorlar :S
-
Said Nursi iLe FettuLLah GüLeni aynı kefeye koyamazsınız cünkü FettuLLah yarısı etmez.. Said Nursi büyük bir isLam aLimidir ve Bizzat Mustafa KemaL ATATÜRK tarafından Ankara'ya TBMM'ye davet ediLmistir.. YapıLan Atatürk'e karsı bi saygısızLıktır..
-
olayın tamamı koca bi saçmalık... aklı sıra bişeylere dikkat cekmek mi istiyo bu beyincik :S neyse!
-
Fetullahçı diye bakıyorsunuz beni sinirlendiren tek şey bu... Bediüzzaman Said NURSİ bu asrın en büyük alimi... Atatürkte bunu Mecliste demiş Meclise çağırmış büyük fikirlerinden yararlanalım diye... Bunları bilmezsiniz siz. Sadece küfür etmesini bilirsiniz.. Kulaktan duyma şeylerle hoplayıp zıplıyorsunuz, alın bakalım bir GENÇLİK REHBERİNİ okuyun... tabi şimdi dersiniz onlar osmanlıca ben okuyamıyorum anlamıyorum... çünkü Atanızı tanımıyorsnunuz okumuyorsunuz okusanız onlarda ne kadar güzel edebiyatlar düşünceler var olduğunu anlarsınız... Osmanlıca yzıları okuyun bakalım ne kadar zarif yazılar okusanız bi okusanız...ATATÜRK çok zeki bir adamdı, Bu yüzden SAİD NURSİyi Meclise çağırdı çünkü onunda bilgilerinden faydalanalım diye araştırın bakalım çağırmışmı yoksa çağırmamışmı.. Atatürk kadar zeki olsaydnız yada olmaya çalışsaydınız SAİDNURSİnin eserlerni okudurdunuz...
-
orena sacmaladı:
-----------------------------xray deli olmuş, bush u hatırladım.
http://www.yalniz-kurt.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1405 bu da zatı muhterem resimdeki arkadaş. Torrentde memba cd sini arat içinde tüm kitapları var. http://www.turan.tc/kalem/tolunay/nurcularvebop.htm eksra http://saitnursi.blogcu.com/2575257
-----------------------------dostum yanlısın var.. sen şeyh said le saidi nursiyi karıstırıyorsun.. biraz daha araştır bence ve cok oku cok
-
Pardon , şu meclise davet etme olayını ispatlaya bilir misin?
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------Fetullahçı diye bakıyorsunuz beni sinirlendiren tek şey bu... Bediüzzaman Said NURSİ bu asrın en büyük alimi... Atatürkte bunu Mecliste demiş Meclise çağırmış büyük fikirlerinden yararlanalım diye... Bunları bilmezsiniz siz. Sadece küfür etmesini bilirsiniz.. Kulaktan duyma şeylerle hoplayıp zıplıyorsunuz, alın bakalım bir GENÇLİK REHBERİNİ okuyun... tabi şimdi dersiniz onlar osmanlıca ben okuyamıyorum anlamıyorum... çünkü Atanızı tanımıyorsnunuz okumuyorsunuz okusanız onlarda ne kadar güzel edebiyatlar düşünceler var olduğunu anlarsınız... Osmanlıca yzıları okuyun bakalım ne kadar zarif yazılar okusanız bi okusanız...ATATÜRK çok zeki bir adamdı, Bu yüzden SAİD NURSİyi Meclise çağırdı çünkü onunda bilgilerinden faydalanalım diye araştırın bakalım çağırmışmı yoksa çağırmamışmı.. Atatürk kadar zeki olsaydnız yada olmaya çalışsaydınız SAİDNURSİnin eserlerni okudurdunuz...
bu kadar ağır ithamlarda bulunla osmanlıca bilenlerde var okuyanlarda var seni gidi gerizekalı -
Ya kardeşim meclise çağırması demek O adamın mükemmel olduğunumu gösteriyor..
İnönüde Atatürkün savaş arkadaşı,yakın arkadaşı herşeyi gibiydi ama inönüye Ana avrat sövmesini biliyorsunuz..
Konuyu saptırmayın sayidi nursinin konusu değil bu Arkadaş bişi sormuş nerelere çekiyorsunuz ya.Yeter artıkkkkkkkk sonra bizide tartışmanın içine çekiyorsunuz...
Özgür bir Kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün” Said-i Kürdi (Nursi) Bunada cevap verin o zaman..