Bu Nasıl Bişiy? Hangi Programla Yapılmı$ Bu Akm?
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------
nebilem bunu yazdı:
-----------------------------Hey Allah'ım yarabbim sen bunlara akıl ver. Decaremon ve persian dostum siz ikiniz hiç bişey bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz içinde hep böyle konuşuyorsunuz. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ'nin kim olduğunu bilmeden konuşma Allah yukarda. siz sanırım aile terbiyesi görmemişsiniz.
-----------------------------bak bilmediğin nerden belli tüm alimler ne diyo Allah yukarda diğil heryerde tabi senin hocan belki bunada bişiler yazmıştır ki sanmıyorum oda Allah heryerde diyodu ki sen hocanın ne dediğini bile bilmeden sadece iyi benmsedin diye onu savunuyosun
-----------------------------tabi haklısın Allah her yerde ama böyle büyük bir islam alimine nasıl laf ediyorlar hiç anlamıyorum. biri diyo ateist kelimesini yazıyor biri diyo said nursiye laf ediyo oysa bunları yazan demek ki hiç bişey bilmeden araştırmadan kendi kafasına göre yazıyor. Aramızda bu kelimeleri yazan arkadaşlar yakında peygamberimize de laf ederler tövbe yarabbim yaa tövbe. bunlar herhalde danimarka denilen şerefsiz ülkeyi de destekliyor sanırım
-
bağımsız kürdistan diyen kim varsa onun a.k. said i kürdide bu düşünce yapısına sahip bir insandır. bağımsız kürdistan falan asla olmayacaktır. koccaman kuyruklu bir yalandır. Türkiye Cumhuriyeti olarak bunu kabul etmiyoruz.Tanımıyoruz. Budur düşüncem eyw;)
-
ya harbi bişi bilmiosun, nickindende anlasılıo bu, yazıosun, bi git bak kimmiş said nursi ögrende gel! , nebilem'e yazılmıstır bu mesaj :P karısmasın.
-
Konu asıl amacından cıkmı$ saptırılmı$ bir $ekilde devam edio.Bakalım nereye kadar...
-
tornavida türkiye cumhutiyetine yaptığı bir saygısızlığı somut olarak gösterir misin?
ve yazıma alıntı olarak cevap veren arkadaş, saygılı olmayı öğren ilk önce.
bilip bilmediğiniz bir insan hakkında ön yargılı davranmaın derim size ama somut birşey varsa elinizde tamam diyeyim bende sizin gibi olayım
her görüşe açığım yani ama kafadan sallamayın birşeyler yani.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------tornavida türkiye cumhutiyetine yaptığı bir saygısızlığı somut olarak gösterir misin?
ve yazıma alıntı olarak cevap veren arkadaş, saygılı olmayı öğren ilk önce.
bilip bilmediğiniz bir insan hakkında ön yargılı davranmaın derim size ama somut birşey varsa elinizde tamam diyeyim bende sizin gibi olayım
her görüşe açığım yani ama kafadan sallamayın birşeyler yani.
-----------------------------sen benm soruma cevap ver kim bu saidi nursinin hocası ?
-
nebilem bunu yazdı:
zervalone bunu yazdı:
nebilem bunu yazdı:
-----------------------------Hey Allah'ım yarabbim sen bunlara akıl ver. Decaremon ve persian dostum siz ikiniz hiç bişey bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz içinde hep böyle konuşuyorsunuz. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ'nin kim olduğunu bilmeden konuşma Allah yukarda. siz sanırım aile terbiyesi görmemişsiniz.
-----------------------------bak bilmediğin nerden belli tüm alimler ne diyo Allah yukarda diğil heryerde tabi senin hocan belki bunada bişiler yazmıştır ki sanmıyorum oda Allah heryerde diyodu ki sen hocanın ne dediğini bile bilmeden sadece iyi benmsedin diye onu savunuyosun
-----------------------------tabi haklısın Allah her yerde ama böyle büyük bir islam alimine nasıl laf ediyorlar hiç anlamıyorum. biri diyo ateist kelimesini yazıyor biri diyo said nursiye laf ediyo oysa bunları yazan demek ki hiç bişey bilmeden araştırmadan kendi kafasına göre yazıyor. Aramızda bu kelimeleri yazan arkadaşlar yakında peygamberimize de laf ederler tövbe yarabbim yaa tövbe. bunlar herhalde danimarka denilen şerefsiz ülkeyi de destekliyor sanırım
-----------------------------Arkadaşlar O Kadar Ateşli Tartışmalar Girmemek Lazım Kendi Sahsım Adına Söylüyorumki Tahribattaki Bütün Arkdaslar Benden Daha İmanlıdırlar Bizim Kimseye Ateist Demeye Hakkımız Yok
-
ayrıca nebilem arkadaşımızın yaptığını doğru bulmuyorum. anladım ki bu ülkede veya herhangi bir yerde ses tonunu biraz yükselterek hiç bir yere varamazsın
şimdiki tayyib'in de yapyığı öyle çok belli ediyor, çok konuşuyor filan işte. ve turgut asıl turgut özal gibi olmak lazım 2 tarafı da çok güzel yönetti allah razı olsun ondan
ve dine de katkıları oldu geçenlerde cenazesi oldu ve binlerce kişi onu andı. ruhu şad olsun.
konu biraz saptı galiba :)
msn adresim yazıyor altta. her türlü görüşmeye açığım :)
-
said nursi'nin hocası filan yok. kendisi bir dava adamı. o dönemin yozmaşlamasını engellemeye çalışmış bir kişi. risale-i nur külliyatlarını yazan kişi. yıllarca hapiste bu uğurda yatan kişi. ve bir sürü insanın kendisini zehirlemeye çalışan kişi sizde siin dediğiniz gibi basit bir adamı neden insanlar zehirlemeye çalışsın, neden atatürk doğu anadolu bölgesinin' müftülüğü verip meclise davet etsin?
ayrıca bir müceddid.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca nebilem arkadaşımızın yaptığını doğru bulmuyorum. anladım ki bu ülkede veya herhangi bir yerde ses tonunu biraz yükselterek hiç bir yere varamazsın
şimdiki tayyib'in de yapyığı öyle çok belli ediyor, çok konuşuyor filan işte. ve turgut asıl turgut özal gibi olmak lazım 2 tarafı da çok güzel yönetti allah razı olsun ondan
ve dine de katkıları oldu geçenlerde cenazesi oldu ve binlerce kişi onu andı. ruhu şad olsun.
konu biraz saptı galiba :)
msn adresim yazıyor altta. her türlü görüşmeye açığım :)
kardeş burası tayyibin yeri değil ve mevzuu tayyip değil. burda koskoca islam alimi BEDİUZZAMAN SAİD NURSİ'ye laf ediyorlar yazılanları iyi okumuyorsun galiba bırak şimdi tayyip konusunu.