Bu Nasıl Bişiy? Hangi Programla Yapılmı$ Bu Akm?
-
Saidi Nursimidir ne dir cagının en iyi bölücülerindendir.Şey (Kürt) saitin sağ koludur.Onların çıkardıgı isyan sayesinde biz kerkükü alamadık.O ve ona benzeyen yandasları olmasaydı suan kerkük bizimdi.Onlar şeyh meyh değil vatan haini bölücü insanlardır.
-
nebilem bunu yazdı:
-----------------------------Hey Allah'ım yarabbim sen bunlara akıl ver. Decaremon ve persian dostum siz ikiniz hiç bişey bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz içinde hep böyle konuşuyorsunuz. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ'nin kim olduğunu bilmeden konuşma Allah yukarda. siz sanırım aile terbiyesi görmemişsiniz.
-----------------------------bak bilmediğin nerden belli tüm alimler ne diyo Allah yukarda diğil heryerde tabi senin hocan belki bunada bişiler yazmıştır ki sanmıyorum oda Allah heryerde diyodu ki sen hocanın ne dediğini bile bilmeden sadece iyi benmsedin diye onu savunuyosun
-
şeyh sait büyük bir vatan hainidir.sayesinde kerkük petrolleri flan elimizden çıkmıştır.
said nursi de kürttür kürdistan hayalleri vardır.ama ikisinin bi alakası yoktur. -
Valla güzelim , kimseyi banlamaya niyetim yok + olarak nickim decaromon değil, decameron , artı olarak seidi kürdi dir o adamın adı. Bağımsız kürdistan tohumları attım diyen , okuma yazma bilmeyen bir insandır. Laiklik düşmanıdır.
Herkim bu çizgiler dışına çıkarsa Trkiye Cumhuriyetinin düşmanıdır... (Genelkurmay) Kendisi düşmandır. Alim fln sıfatı yakışacak birisi değildir...
-
valla son zamanlardaki bu tartışmalardan bıktım.
ama şu kadarını söylüyorum ki, bu said nursi'ye laf atan çok zeki arkadaşlarımız en azından "küçük sözler" adlı kitap var (osmanlıca kelimeler biraz var ama hemen altında açıklaması yazıyor). onu okumuşlar mı? zaten kısa küçük bir kitap 1 2 milyon veya internette de var biraz okuyun anlamaya çalışın. sonra karar verelim nasıl olduğuna.
artık bıktım ya bu milletimin bilmediği kişilere vatan haini gözüyle bakmasından...
ayrıca evet okuma yazma bilmiyordu ve risalei nur külliyatlarını talebelerine yazdırıyordu.
ama okuduktan sonra okuma yazma bilmeyen bir kişinin nasıl böyle bir kitabı yazdığına hayret edeceksiniz. çünkü öyle basit bir kitap değil, her okuduğunuzda farklı anlamlar çıkıyor. -
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
andidit bunu yazdı:
O adam zamanının en büyük alimi.
Okuma yazma bilmeyen saidi kürdi mi alim?
Tam Nokta Atışı Olmuş Serefsizim 20 Yıllık Ömrümün 5 Yılını Said Nursi'yi Ve Seyh Saiti Karıştırmayın Diye Geçti Bide Vatandaşın Biri Daha Abdulhekim Arvasini Müridiymiş Atılmış Faln Muhabetti Geçti Şu Olayı Kafana İyice Sok Bediüzaman Said Nursi İlimi O Zamanlar Müderris Olan Babası Mirza Bey'den Öğrenmiştir.Deca Seyh Sait Ayrı Bediüzaman Said Nursi Ayrı İkisinin Arasında Dağlar Arasında Fark Var Ve Said Nursi'nin Bir Rivayete Göre 63 Bilinmeyenli Denklemi Çözdüğü Söyleniyor
-
Okuma yazma bilmeyen birisi mi 63 bilinmeyenli denklem çözmüş! MAUAHAHAHAHA güldürmeyin hocalar.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------valla son zamanlardaki bu tartışmalardan bıktım.
ama şu kadarını söylüyorum ki, bu said nursi'ye laf atan çok zeki arkadaşlarımız en azından "küçük sözler" adlı kitap var (osmanlıca kelimeler biraz var ama hemen altında açıklaması yazıyor). onu okumuşlar mı? zaten kısa küçük bir kitap 1 2 milyon veya internette de var biraz okuyun anlamaya çalışın. sonra karar verelim nasıl olduğuna.
artık bıktım ya bu milletimin bilmediği kişilere vatan haini gözüyle bakmasından...
ayrıca evet okuma yazma bilmiyordu ve risalei nur külliyatlarını talebelerine yazdırıyordu.
ama okuduktan sonra okuma yazma bilmeyen bir kişinin nasıl böyle bir kitabı yazdığına hayret edeceksiniz. çünkü öyle basit bir kitap değil, her okuduğunuzda farklı anlamlar çıkıyor.
-----------------------------valla biri demişti adama nur gelio bi anda döktürüyo müridleri zor yazıodu dediklerini felan diye :D sende onlardansın herhalde
sen giidp o adamın kitaplarından o adamı okursan tabi iyi olru kim kendine bok atar
-
Yaw amk nasıl adamlarsınız siz ya.Adam kim olursa olsun ister babam olsun ister anam olsun İsterse şeylerin şeyhi olsun Türkiye Cumhuriyeti adına isyan cıkarıp alehinde kötü sözler söleyen herkes vatan haini bölücüdür.Siz buna ne derseniz deyin benim için bu budur.
-
said-i durzi için birbirimizi kırmayalım hocalar.gerek yok kardeşiz hepimiz.