Bu Sabah Rüyamda Uyandım
-
lucid rüyanın ne olduğunu araştırdım.Evet tarif edildiği gibi kendi dünyamın tanrısıydım.Yani lucid rüya görmüşüm.Bunu bir daha yaşamak için ne gerekiyorsa yapacam.
-
lucid dream esasında çok tehlikeli gerçekle rüyayı bi süre sonra karıştırabilirsin alışkanlık haline getirmemek lazım
-
başlangıç mı izledin
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
başlangıç mı izledin
-----------------------------:D
-
bu nasıl oluyo la
-
Benzer bişey banada oldu, ne olduğunu hala merak ediyorum.
Lisedeyken yurtta kalıyordum, bizim odada genelde gürültü olurdu milleti susturmaya çalışırdım. Bi gün yattım ama odada kimse yoktu. Sonra rüya görmeye başladım ama gerçekten farkı yok, millet odaya toplaşmış muhabbet ediyo bağıra bağıra ben aynı gerçek gibi rahatsız oluyorum, ne konuştuklarını ne yaptıklarını hepsini anlıyorum. Sonra gözümü açtım baktım ışık kapalı odada çıt yok herkes uyuyo. Sonra bidaha kapattım gözlerimi, kapatır kapatmaz aynı olay. Açıyorum kimse yok kapatıyorum anında doluşuyolar aynı gerçek gibi. Çok uzun süre uyuyamadım. Sonra kendimi başka yerlerde görmeye başladım yönetebilmeye başladım felan sonra uyumuşum. Ama hepsi çok gerçekçiydi ne hakkında ne söylediklerini herşeyi anlıyodum.
Bu ne ola ki?
-
senin dötün açıkta kalmış. :D
-
tıp ki başlangıç filmindeki gibi olmuşsun şizofreni diyenler var dikkat et bi kontrol ettir kendini
-
lan bana karabasan geldi sabah sabah ama şöyle bi olay oldu sen gerçek değilsin bu bir rüya bu bir rüya dedikçe kendime üstümdeki hareket edememe kasları oynatamama olayı bitti gitti noluyoruz lan :|
-
bunu hep yapıyorum la ben. her seferinde pencere kenarında uyuyor ve kendimi aşağıya atıyorum ayak üstü düşüyorum. spıderman felan oluyorum oraya buraya ağ atıyorum ama gitmiyor neden bilmiyorum. örümcek görmedim ama ondandır belki. bazen kendimi kafka nın hikayesindeki gregor samsa gibi böcek olarak görüyorum vs vs: görmek için harry potter spıderman 1 i izle yüzüklerin efendisi de olabilir. çok düşününce oradaki olayları orta dünyayı felan aynısını yaşıyorsun kontrol ediyorsun kendini. denemelisin. % % !