Bu Sabah Rüyamda Uyandım
-
hocam o zevki bi kere yaşadım ve gidip mal gibi o şansı uçkuruma harcadım şuan bunun için kısmi pişmanlık duyuyorum =))
ayrıca lucid dir astraldir böle şeylerden anlamam ama arkadaşların dediği mantıklı geliyo bana çünkü rüyanda tanrı olursan uyanmazsın bida hoca..
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
tüm mesajları okumadım ama; bana biraz daha farklısı oluyor. kötü bir rüya görüyorum. dayak yiyorum, uçurumdan düşüyorum, birisi beni öldürecek vb. uyanabiliyorum. ve bunu kendim zorlayarak yaptığıma eminim. hani kabus olayı yok bağırarak uyanma falan. uyandığımda aptal bi tebessüm oluyor, kendi isteğimle uyandığımı bildiğime dair.
-----------------------------demek istediğim buydu: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=571960
-
Ben normal ruya bile goremıyorum mk. :D
-
lucid rüya görmek için ne yapmamız lazım ?
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
valla ben çok yaşadım bu durumu :D ama sanırsam rüyada olduğumu bildiğim için kırılmadık ceviz bırakmadım :D ama bir tesadüf olarak görüyorum. lise yıllarında okulun açılışına bir gün kalmış. rüyamda bir kız gördüm. afet gibi bişey. esmer felan. rüya tabi affedermiyim :D rüya okulda geçiyo. okulun bilgisayar odası anahtarı bende :D tek anahtar o da :D okula gidiyorum. ve ne görüyüm kız bizim sınıfa geliyor. aynısının tıpkısı. ben bi an oha dedim yine mi rüya zkerm böyle işi derken. kendimi tokatlıyom yok :D kız geldi yanıma oturdu. tokat at bana dedim :D nasıl yani dedi. at bi tokat dedim :D yok dedi. neyse rüya olmadığını anladım :D hocanın derse gelişinden. kıza bahsetmiyorum rüyadan. baktım yavaş yavaş geliyo bana doğru affedermi fikret abiniz :D rüyayı gerçeğe dönüştürdüm :D bi kaç kere daha oldu rüyamda ilk defa gördüğüm birisiyle ertesi gün tanıştım. nası bi manyağım hala çözemedim. doktor felan kesmez beni biliyorum. hedefim manyaklığımda nirvanaya ulaşmak :D
-----------------------------İlk gördüğün alt rüyadır alt rüya :D
-
Beynini kontrol edebilen her insan, astral seyehat ve lucid ruya gorebilir. Sadece kontrol ettiginiz beyninizi kandiracaksiniz.Buda birazcik teknik-pratik calismayla olacak birsey.
Astral RulezZz :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Beynini kontrol edebilen her insan, astral seyehat ve lucid ruya gorebilir. Sadece kontrol ettiginiz beyninizi kandiracaksiniz.Buda birazcik teknik-pratik calismayla olacak birsey.
Astral RulezZz :)
-----------------------------hacı en son nereye gittin (:
-
Geçen gece rüyamda bir şehirdeydim, şehri bombalamaya başladılar uçakla. Milleti toplayıp sürekli biyerlere kaçırmaya çalışıyordum ama sürekli bombalama yaklaşıyodu ve insanların bi kısmı ölüyodu. Kontrol etmeye çalıştım ama başaramadım, bundan sonra daha dikkatli olucam bakalım..
-
GÜZEL OLAYMIŞ :))AMA DAHA YAŞAYAMADIK :))
-
benimde başıma yakın zamanlarda 1 kere geldi. önceden de çok olurdu ama gitgide azaldı. son gördüğümde ise yerçekimini istediğim gibi ayarlayarak binaların tepesine zıplayıp ordan oraya koşturuyodum. tee göklere çıkıp küt diye aşağı inebiliyorum falan. sonra bi an yerçekimini fazlalaştırmışım yere düştüm uyandım ahaha :D