Bu Sabah Rüyamda Uyandım
-
astral seyehate cıkmıssın denedım denedım bendede olmuyor dıyor kı sessiz bir ortamda yuz ustu uzan birşey düşünme sakinleş ve odaklan kendini yatarken gorur gibi hisset falan ruh serbest kalıcak ama uyuyucaksın ucabilir duvardan gecebilirsin falan diyordu ama olmadı bende.
-
Ben rüyadayken rüyada olduğumu farkedince, yoldan geçen ilk kızı :/
-
götün açıkda kalmış götünü yan yatır hocam
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
şizofreni başlangıcı, doktora gitmelisin.
-----------------------------"Adam hayatımın en güzel anıydı; bir daha istiyorum" diyor. Sen "Doktora git!" diyorsun.
Mutlu olduğun yere aitsin hacı. :) ;D
-
biraz kimyasalla uyumadanda bunları yaşayabilirsiniz ama tavsiye etmem :))) şaka bir yana lucid, astral veya kimyasal olsun;
beyni yaşlandırır ve ilerleyen zamanlarda farkında olmadan inandığın seyler ve yasam tarzın sana sıkıcı gelir sonucu bombok bir yasam tarzı olursonucta bunları yasarken beyin normalden 100 lerce kat hızlı çalışır sonuclarını dusunmek hicte zor degil
bağımlılık hemen hemen budur sadece uyusturucu ile degil butur guzel olan seyleri beyin tekrar yasamak ister bir kac kez tekrarlandıgında eger beyin buna alisirsa sonucları kotu..
-
l33ts bunu yazdı:
biraz kimyasalla uyumadanda bunları yaşayabilirsiniz ama tavsiye etmem :))) şaka bir yana lucid, astral veya kimyasal olsun;
beyni yaşlandırır ve ilerleyen zamanlarda farkında olmadan inandığın seyler ve yasam tarzın sana sıkıcı gelir sonucu bombok bir yasam tarzı olursonucta bunları yasarken beyin normalden 100 lerce kat hızlı çalışır sonuclarını dusunmek hicte zor degil
bağımlılık hemen hemen budur sadece uyusturucu ile degil butur guzel olan seyleri beyin tekrar yasamak ister bir kac kez tekrarlandıgında eger beyin buna alisirsa sonucları kotu..
-----------------------------Bku yemiş olabilirsin hacı, karar değiştirdim; doktora git sen! Git git... :)
-
aman haa zararlarından biri
Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.
edit : Hacılar biraz araştırdım da bu lucid hoşuma gitti teknik meknik olsaydı valla denerdim görmek için bu günden itibaren lucid rüya görmeye odaklanıyorum bi yerde okudum beyin hazırlanıyor bu şekilde.
-
bir yazıda okumuştum. rüyayı uyanık yaşamanın yöntemleri gibi. çok eski bir kitaptı. hatta astral seyahatide anlatıyordu. eğer kitap doğruysa var böyle bir mevzu. yine o kitaba göre duydukların kalp ritmin =)
-
tutkun bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
şizofreni başlangıcı, doktora gitmelisin.
-----------------------------"Adam hayatımın en güzel anıydı; bir daha istiyorum" diyor. Sen "Doktora git!" diyorsun.
Mutlu olduğun yere aitsin hacı. :) ;D
----------------------------- -
Hocam geçen sene başıma geldi ve tekrar olması için dötüm dışında herşeyi vermeye hazırım