folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Sabah Rüyamda Uyandım

Bu Sabah Rüyamda Uyandım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

astral seyehate cıkmıssın denedım denedım bendede olmuyor dıyor kı sessiz bir ortamda yuz ustu uzan birşey düşünme sakinleş ve odaklan kendini yatarken gorur gibi hisset falan ruh serbest kalıcak ama uyuyucaksın ucabilir duvardan gecebilirsin falan diyordu ama olmadı bende.

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Ben rüyadayken rüyada olduğumu farkedince, yoldan geçen ilk kızı :/

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

götün açıkda kalmış götünü yan yatır hocam

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

şizofreni başlangıcı, doktora gitmelisin.

"Adam hayatımın en güzel anıydı; bir daha istiyorum" diyor. Sen "Doktora git!" diyorsun.

Mutlu olduğun yere aitsin hacı. :) ;D

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

biraz kimyasalla uyumadanda bunları yaşayabilirsiniz ama tavsiye etmem :))) şaka bir yana lucid, astral veya kimyasal olsun;
    beyni yaşlandırır ve ilerleyen zamanlarda farkında olmadan inandığın seyler ve yasam tarzın sana sıkıcı gelir sonucu bombok bir yasam tarzı olur

sonucta bunları yasarken beyin normalden 100 lerce kat hızlı çalışır sonuclarını dusunmek hicte zor degil

bağımlılık hemen hemen budur sadece uyusturucu ile degil butur guzel olan seyleri beyin tekrar yasamak ister bir kac kez tekrarlandıgında eger beyin buna alisirsa sonucları kotu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

l33ts bunu yazdı:

biraz kimyasalla uyumadanda bunları yaşayabilirsiniz ama tavsiye etmem :))) şaka bir yana lucid, astral veya kimyasal olsun;
    beyni yaşlandırır ve ilerleyen zamanlarda farkında olmadan inandığın seyler ve yasam tarzın sana sıkıcı gelir sonucu bombok bir yasam tarzı olur

sonucta bunları yasarken beyin normalden 100 lerce kat hızlı çalışır sonuclarını dusunmek hicte zor degil

bağımlılık hemen hemen budur sadece uyusturucu ile degil butur guzel olan seyleri beyin tekrar yasamak ister bir kac kez tekrarlandıgında eger beyin buna alisirsa sonucları kotu..

Bku yemiş olabilirsin hacı, karar değiştirdim; doktora git sen! Git git... :)

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

aman haa zararlarından biri

Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.

edit :  Hacılar biraz araştırdım da bu lucid hoşuma gitti teknik meknik olsaydı valla denerdim görmek için bu günden itibaren lucid rüya görmeye odaklanıyorum bi yerde okudum beyin hazırlanıyor bu şekilde.

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

bir yazıda okumuştum. rüyayı uyanık yaşamanın yöntemleri gibi. çok eski bir kitaptı. hatta astral seyahatide anlatıyordu. eğer kitap doğruysa var böyle bir mevzu. yine o kitaba göre duydukların kalp ritmin =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

tutkun bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

şizofreni başlangıcı, doktora gitmelisin.

"Adam hayatımın en güzel anıydı; bir daha istiyorum" diyor. Sen "Doktora git!" diyorsun.

Mutlu olduğun yere aitsin hacı. :) ;D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Hocam geçen sene başıma geldi ve tekrar olması için dötüm dışında herşeyi vermeye hazırım

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 11526 Toplam Mesaj: 74