Bu Sabah Rüyamda Uyandım
-
3 gün öncede tayibi gördüm ben bunun makam aracını alıp kaçmışım
yakaladı beni basıyo fırçayı basıyo fırçayı yok diyom ben almadım yalan söyleme diyo :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
3 gün öncede tayibi gördüm ben bunun makam aracını alıp kaçmışım
yakaladı beni basıyo fırçayı basıyo fırçayı yok diyom ben almadım yalan söyleme diyo :))
-----------------------------senin kıç değil komple açıkmış üstün
-
1.gün içersinide kendinize şuan rüyadamıyım diye sorun hatta kendinzi cimcikleyin uçmaya çalışın v.b
2. Devamında bunu tekrar edin günlrce böle yapın beynniniz buna alışsın ve alışknalık haline getrini ister istemez yapın hatta bir tik haline gietrirseni spr olur
3. Yatarken çok yorgun olmayın...
4. Rüyadayken aslaa çok fazla şey düşünmeyin derinlere inmeyin ( tabii lucid de çıkabilrsiniz)) bu sizi rüyadan uydandıraktırr küçük şeyler düşünemeye çalşın
5.İşin mantığı beyin bunu alışkanlık haline gertince kendinize rüaydayken de sormaya bşalıcak beyin yarı uyaknık olcağaından kendinze ewt rüyadayım diyince beynin birk sımıda uynacaktır ( aman tamamen uyanmayın ) vebelli şeyler yapabilrsiniz genelde bu çok heycanlanınca korkunca filan bşanıza gelir farkındaysanız özellikle kabuslarda kendiniz kontrol edebildğnizi görsüzünz seçenekleri siz yaptınığızdan mesela masanın altına saklandınız acaba aniden burdan çıkarmı yada arkadamn gelse çok koarkaım gibi düşündüğünüzde yarı uynaıksanız o iş olcakdırve daha çok korkcasnız en kısa yöntemi şudur: ewt ben şuan rüyadayım buna bi patlatsam ölür gider yada en iisi yunayum ( dalge geçin kabuslarnıza..!!!) çok işe yarıcak görceksiniz .alıntı
-
benim rüya araştırmalarıma göre rüyada cennetin veya cehennemin bazı katmanlarına gidebiliyorsun rüyayada, banada rüyada cenneti göstermişlerdi muazzamdı :) hatta rüyadayken kendimi cimcikliyordum acıyordu burnuma harika kokular falan geliyordu.
-
bende de olduydu bi ara. gittim balkondan atladım uyandım. bi süre sonra bi kaç saçma olay oldu malum rüya hali uçmalar pantolonsuz dolaşmalar felan sonra yine uyandım :|
-
OveRTaX bunu yazdı:
lucid rüya görmek için ne yapmamız lazım ?
-----------------------------al buyur işte :I
-
ulan ben düz rüya göremiyorum :/ o dedikleriniz ne ki ?
-
Kamyonu devirmişin.
-
1 hafta arayla 2 kere yaşadım en son geçen hafta yaşadım. çok önceden de oluyoduda çok nadir. ilk defa bu kadar sık yaşadım
-
yawuz bunu yazdı:
anarsist_manyaq bunu yazdı:
valla ben çok yaşadım bu durumu :D ama sanırsam rüyada olduğumu bildiğim için kırılmadık ceviz bırakmadım :D ama bir tesadüf olarak görüyorum. lise yıllarında okulun açılışına bir gün kalmış. rüyamda bir kız gördüm. afet gibi bişey. esmer felan. rüya tabi affedermiyim :D rüya okulda geçiyo. okulun bilgisayar odası anahtarı bende :D tek anahtar o da :D okula gidiyorum. ve ne görüyüm kız bizim sınıfa geliyor. aynısının tıpkısı. ben bi an oha dedim yine mi rüya zkerm böyle işi derken. kendimi tokatlıyom yok :D kız geldi yanıma oturdu. tokat at bana dedim :D nasıl yani dedi. at bi tokat dedim :D yok dedi. neyse rüya olmadığını anladım :D hocanın derse gelişinden. kıza bahsetmiyorum rüyadan. baktım yavaş yavaş geliyo bana doğru affedermi fikret abiniz :D rüyayı gerçeğe dönüştürdüm :D bi kaç kere daha oldu rüyamda ilk defa gördüğüm birisiyle ertesi gün tanıştım. nası bi manyağım hala çözemedim. doktor felan kesmez beni biliyorum. hedefim manyaklığımda nirvanaya ulaşmak :D
-----------------------------nasıl bir psikopatsın sen yaa manyak :D
-----------------------------vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D