folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Sabah Rüyamda Uyandım

Bu Sabah Rüyamda Uyandım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

3 gün öncede tayibi gördüm ben bunun makam aracını alıp kaçmışım

yakaladı beni basıyo fırçayı basıyo fırçayı yok diyom ben almadım yalan söyleme diyo :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

3 gün öncede tayibi gördüm ben bunun makam aracını alıp kaçmışım

yakaladı beni basıyo fırçayı basıyo fırçayı yok diyom ben almadım yalan söyleme diyo :))

senin kıç değil komple açıkmış üstün

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

1.gün içersinide kendinize şuan rüyadamıyım diye sorun hatta kendinzi cimcikleyin uçmaya çalışın v.b

2. Devamında bunu tekrar edin günlrce böle yapın beynniniz buna alışsın ve alışknalık haline getrini ister istemez yapın hatta bir tik haline gietrirseni spr olur

3. Yatarken çok yorgun olmayın...

4. Rüyadayken aslaa çok fazla şey düşünmeyin derinlere inmeyin ( tabii lucid de çıkabilrsiniz)) bu sizi rüyadan uydandıraktırr küçük şeyler düşünemeye çalşın

5.İşin mantığı beyin bunu alışkanlık haline gertince kendinize rüaydayken de sormaya bşalıcak beyin yarı uyaknık olcağaından kendinze ewt rüyadayım diyince beynin birk sımıda uynacaktır ( aman tamamen uyanmayın ) vebelli şeyler yapabilrsiniz genelde bu çok heycanlanınca korkunca filan bşanıza gelir farkındaysanız özellikle kabuslarda kendiniz kontrol edebildğnizi görsüzünz seçenekleri siz yaptınığızdan mesela masanın altına saklandınız acaba aniden burdan çıkarmı yada arkadamn gelse çok koarkaım gibi düşündüğünüzde yarı uynaıksanız o iş olcakdırve daha çok korkcasnız en kısa yöntemi şudur: ewt ben şuan rüyadayım buna bi patlatsam ölür gider yada en iisi yunayum ( dalge geçin kabuslarnıza..!!!) çok işe yarıcak görceksiniz .

alıntı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

benim rüya araştırmalarıma göre rüyada cennetin veya cehennemin bazı katmanlarına gidebiliyorsun rüyayada, banada rüyada cenneti göstermişlerdi muazzamdı :) hatta rüyadayken kendimi cimcikliyordum acıyordu burnuma harika kokular falan geliyordu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

bende de olduydu bi ara. gittim balkondan atladım uyandım. bi süre sonra bi kaç saçma olay oldu malum rüya hali uçmalar pantolonsuz dolaşmalar felan sonra yine uyandım :|

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:

lucid rüya görmek için ne yapmamız lazım ?

al buyur işte  :I

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

ulan ben düz rüya göremiyorum :/ o dedikleriniz ne ki ?

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Kamyonu devirmişin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

1 hafta  arayla 2 kere yaşadım en son geçen hafta yaşadım. çok önceden de oluyoduda çok nadir. ilk defa bu kadar sık yaşadım

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

anarsist_manyaq bunu yazdı:

valla ben çok yaşadım bu durumu :D ama sanırsam rüyada olduğumu bildiğim için kırılmadık ceviz bırakmadım :D ama bir tesadüf olarak görüyorum. lise yıllarında okulun açılışına bir gün kalmış. rüyamda bir kız gördüm. afet gibi bişey. esmer felan. rüya tabi affedermiyim :D rüya okulda geçiyo. okulun bilgisayar odası anahtarı bende :D tek anahtar o da :D okula gidiyorum. ve ne görüyüm kız bizim sınıfa geliyor. aynısının tıpkısı. ben bi an oha dedim yine mi rüya zkerm böyle işi derken. kendimi tokatlıyom yok :D kız geldi yanıma oturdu. tokat at bana dedim :D nasıl yani dedi. at bi tokat dedim :D yok dedi. neyse rüya olmadığını anladım :D hocanın derse gelişinden. kıza bahsetmiyorum rüyadan. baktım yavaş yavaş geliyo bana doğru affedermi fikret abiniz :D rüyayı gerçeğe dönüştürdüm :D bi kaç kere daha oldu rüyamda ilk defa gördüğüm birisiyle ertesi gün tanıştım. nası bi manyağım hala çözemedim. doktor felan kesmez beni biliyorum. hedefim manyaklığımda nirvanaya ulaşmak :D

nasıl bir psikopatsın sen yaa manyak :D

vurucam kırbacı  vurucam kırbacı :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 11525 Toplam Mesaj: 74