folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Sabah Rüyamda Uyandım

Bu Sabah Rüyamda Uyandım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Astral Seyahat Olayı. Çok denedim olmadı bi türlü amk :|

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

lucid rüya cok kötü dimi bi kac kere banada olmuştu. çok kötü diyorum çünkü rüyadan uyanmaya çalışıyordum fakat uyanamıyordum en sonunda başarıp uyandım:D karabasanlar çöktü :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

ne içtiysen aynından istiyoruz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    enteresandır bende kontrol etmeye çalışarak tavuk kovaladım :| en başta onlar beni kovaladı.amacım dalga geçmek değil harbiden böyle oldu :\
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

lucide dikkat et ve deneme derim hocam çünkü denedikçe uyanık halinden rahatsız olacaksın ve sürekli lucidde olmak isteyeceksin yavaş yavaş gerçek hayattan kopmalar başlayacak fazla üstüne gitme derim evet güzel bişey ordan oraya uçmak istediğin herşeyi yapmak ama dediğim gibi ciddi tehlikeleri de var

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

senin kadar kontrol edilebilir şekilde sadece 1 kez yaşadım.

Şuanda ise hemen hemen hergün rüyalarımı tam olmasa da kontrol edebiliyorum(ileri geri alma, analitik senaryolar yaratıp değiştirme vs..).Sırf bunun yüzünden yani rüyamda dahi bilincim kapanmadığı için muazzam bir beyin yorgunluğu çekiyorum.Bırak 8 saati 18 saat uyuduğumda bile uykumu alamıyorum.Ayda 3-4 kez adam akıllı derin bir şekilde uyuyabiliyorum.Eğer onu da uyuyamazsam kafamda adeta 200 kilo yükle dolaşıyorum, başımı dik tutamıyorum.Müthiş baş ağrıları çekiyorum.

Üniv zamanı(3 sene önce) hergün 18 saat uyku az geliyordu.Uyumak iyi geliyordu.Zor kurtuldum o dönemden.Bir iki kez gerçekle sanalı karıştırır gibi olunca düzene soktum kendimi. O ikilemde kaldığında kafada ki şalterler atacakmış gibi oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

valla ben çok yaşadım bu durumu :D ama sanırsam rüyada olduğumu bildiğim için kırılmadık ceviz bırakmadım :D ama bir tesadüf olarak görüyorum. lise yıllarında okulun açılışına bir gün kalmış. rüyamda bir kız gördüm. afet gibi bişey. esmer felan. rüya tabi affedermiyim :D rüya okulda geçiyo. okulun bilgisayar odası anahtarı bende :D tek anahtar o da :D okula gidiyorum. ve ne görüyüm kız bizim sınıfa geliyor. aynısının tıpkısı. ben bi an oha dedim yine mi rüya zkerm böyle işi derken. kendimi tokatlıyom yok :D kız geldi yanıma oturdu. tokat at bana dedim :D nasıl yani dedi. at bi tokat dedim :D yok dedi. neyse rüya olmadığını anladım :D hocanın derse gelişinden. kıza bahsetmiyorum rüyadan. baktım yavaş yavaş geliyo bana doğru affedermi fikret abiniz :D rüyayı gerçeğe dönüştürdüm :D bi kaç kere daha oldu rüyamda ilk defa gördüğüm birisiyle ertesi gün tanıştım. nası bi manyağım hala çözemedim. doktor felan kesmez beni biliyorum. hedefim manyaklığımda nirvanaya ulaşmak :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

tüm mesajları okumadım ama; bana biraz daha farklısı oluyor. kötü bir rüya görüyorum. dayak yiyorum, uçurumdan düşüyorum, birisi beni öldürecek vb. uyanabiliyorum. ve bunu kendim zorlayarak yaptığıma eminim. hani kabus olayı yok bağırarak uyanma falan. uyandığımda aptal bi tebessüm oluyor, kendi isteğimle uyandığımı bildiğime dair.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

anarsist_manyaq bunu yazdı:
    -----------------------------

valla ben çok yaşadım bu durumu :D ama sanırsam rüyada olduğumu bildiğim için kırılmadık ceviz bırakmadım :D ama bir tesadüf olarak görüyorum. lise yıllarında okulun açılışına bir gün kalmış. rüyamda bir kız gördüm. afet gibi bişey. esmer felan. rüya tabi affedermiyim :D rüya okulda geçiyo. okulun bilgisayar odası anahtarı bende :D tek anahtar o da :D okula gidiyorum. ve ne görüyüm kız bizim sınıfa geliyor. aynısının tıpkısı. ben bi an oha dedim yine mi rüya zkerm böyle işi derken. kendimi tokatlıyom yok :D kız geldi yanıma oturdu. tokat at bana dedim :D nasıl yani dedi. at bi tokat dedim :D yok dedi. neyse rüya olmadığını anladım :D hocanın derse gelişinden. kıza bahsetmiyorum rüyadan. baktım yavaş yavaş geliyo bana doğru affedermi fikret abiniz :D rüyayı gerçeğe dönüştürdüm :D bi kaç kere daha oldu rüyamda ilk defa gördüğüm birisiyle ertesi gün tanıştım. nası bi manyağım hala çözemedim. doktor felan kesmez beni biliyorum. hedefim manyaklığımda nirvanaya ulaşmak :D

-----------------------------

nasıl bir psikopatsın sen yaa manyak :D

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    hocam seni çok iyi anlıyorum o zevki iyi bilirim. Aslında rüyalarını her zaman kontrol edebilirsin. Senin dediğin olay farklı bende yaşadım bi kaç kere. İnsan hiç uyanmak istemiyo bütün herşey senin kontrolun altında. Rüyayla gerçek arası bişey .Anlatılmaz yaşanır denircesine bişey.klasik rüyalarıda kontrol edebilirsin ama bunun kadar bi zevk vermiyo insana :D.Ben küçüklüğümden beri hemen hemen çoğu rüyamı kontrol ediyorum.Hiç teknik okumam bilmem etmem . :D. Ama şu şekil yap fırsatı yakalamak önemli .Rüyanda durmaya çalış . kendini durdurmazsan rüyayı film gibi izlersin. durmaya çalış. kontrolu kendine almaya çalış.çok zor bişey ama çok yaptım. senin şuan anlattığın tarzda değil onda %100 hakim gibi bişeysin normal hayat gibi . Ama dediğimde işte kısmen kontrol edebiliyosun. Sapıkça rüyalarda olabiliyo tabi bunun sonucunda :D.
Toplam Hit: 11494 Toplam Mesaj: 74