"Bu Ülkede İrtica Tehdidi Yoktur" Diyenlere Duyurulur
-
-
Paylaşım için teşekkürler. Kopyalarken önce not defterine kopyalayıp sonra buraya kopyalarsanız bu tür sorunlar yaşanmaz.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Paylaşım için teşekkürler. Kopyalarken önce not defterine kopyalayıp sonra buraya kopyalarsanız bu tür sorunlar yaşanmaz.
-----------------------------word de yaptım ama son 2 gündür böle oluyo anlamadım neden
-
28 subattan once de benzer mılyonlarca fotograf ve vıdeo tvlerde cıkmıstı...reklam kokan hareketler bunlar...
-
her seferinde bu oyunlara gelmeyelim. 28 şubatta da ortalıga bir sürü sakallı cüppeli aczimendiler cıkmıstı parti kapandı iktidar el degistirdi hepsi birden kayboldu
-
Birilerinin oyunu,birilerinin reklamı oldugunu varsaysak dahi bu görüşün varlıgını sürdümedigine dair kesin konusabilcek kadar bir insan sıg olabilir mi ? Bu gizli tehtit her zaman vardır ve olmayada devam edicek.Her zaman söyledigim gibi bu insanlar İstiklal Mahkemlerinde yargılanıp gebertilmedikce,sessizce bir kuytu köşede bekliyecek taki birileri çıkıp bu günler de oldugu gibi iktidara uzanana kadar.Bu durumda İstiklal Mahkemelerini kuracak kadar yürekli bir parti olmadıgına göre demek ki tek yol bunları deliklerine göndermek için çıkmalarını saglayan iktidarı ve yandaslarını ülkenin kurulus bütünlüğüne ve ilkelerini aykırı oldukları için siktir etmektir.Gerisi boştur traştır,fazla traşta cildi bozar.
-
Lan ne alakası var irtica ile ? Ben böyle çok insan tanıyorum vatanını ve cumhuriyetini senden benden daha çok seviyorlar. Askerimiz kuzey ırağa giderken günlerce dua ediyorlar. Saçma sapan haberlerle her boka irtica demedin. Tüm dünyada buna karışılmazken nedense bizim ülkemizde irtica deniyor. Bu adamlar bi cami çıkışı yürüyorlar, bumu irtica ? Doğuda elinde silahla inip sonra bizim vergilerimiz ile pişmanlık yasasından yararlanıp ev sahibi olan teröristlerden, yada biz Atatürkçüyüz ayağına yatıp, ingilizlerden amerikadan aldıklarını paralar ile yürüyüş yapan ülke ekonomisine zarar veren şuursuz insanlardan daha mı zararlı bu adamlar.
Yeter amk, her önüne gelen bi bok biliyormuş gibi yok irtica, yok türban vs vs vs...
Ulan bi gün birisini ciddi anlamda yamultacam !!!
-
yaw baba bişi diyeyim beni takip eden az çok bilir ne düşündüğü fikri yapımı ama şunuda eklemek istiyorum her şeyi irtica tehdidi olarak görmeyin bu tip insanların bir çoğunun ne laiklikten haberi vardır ne karşı devrimden çoğu sadece namazında niyazındadırlar karışmalzar etliye sütlüye ve çoğununda şeriat gelsin gelmesin umurlarında değildir öndeki yaşlı amcalar içindir yorumum tabi bana sorucak olursanız bilmeyenler için tekrarlıom akepe nin amk
-
ismini vermiyim. resimde gösterdiğin cemaat türkiyenin en sağlam cemaatlarinden birisidir. madem konu acıyorsun once kendını ınandır ?
ne yani 3-4 cubbeli amcamızı gordun noldu darbemi oldu. bunlar bok düşünceler kendinizi kaptırmayın. bu ülkede %99 da müslüman bir nüfusa sahip bir ülkedir. bunu bilerek konusalım.
ayrıca bazı hafif bayanlarında yazın ozellikle götünü başını açmasıyla birde kıyaslasak hani şu batı modern olayına ?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Lan ne alakası var irtica ile ? Ben böyle çok insan tanıyorum vatanını ve cumhuriyetini senden benden daha çok seviyorlar. Askerimiz kuzey ırağa giderken günlerce dua ediyorlar. Saçma sapan haberlerle her boka irtica demedin. Tüm dünyada buna karışılmazken nedense bizim ülkemizde irtica deniyor. Bu adamlar bi cami çıkışı yürüyorlar, bumu irtica ? Doğuda elinde silahla inip sonra bizim vergilerimiz ile pişmanlık yasasından yararlanıp ev sahibi olan teröristlerden, yada biz Atatürkçüyüz ayağına yatıp, ingilizlerden amerikadan aldıklarını paralar ile yürüyüş yapan ülke ekonomisine zarar veren şuursuz insanlardan daha mı zararlı bu adamlar.
Yeter amk, her önüne gelen bi bok biliyormuş gibi yok irtica, yok türban vs vs vs...
Ulan bi gün birisini ciddi anlamda yamultacam !!!
-----------------------------
Aynen katılıyorum.. Dinci bi insan değilim ama Fatih/Çarşambaya meraktan gitmişliğim var.. Cuma namazına gittim ordaki ismailağa camiine bigün.. düşünün siyaset konuşmak yasak..Orda parti konuşmak dünya konuşmak yasak.. ben bunu gördüm orada ve o hutbeye camide sohbete çıkan hocalardan mollalardan biri bile ne siyasetten bahsetti ne başka bişeyden.. tek bahsettiği kuran fıkıh tasavvuftu.. emirreise katılıyorum bu yüzden.. -
Empyrium bunu yazdı:
-----------------------------Aynen katılıyorum.. Dinci bi insan değilim ama Fatih/Çarşambaya meraktan gitmişliğim var.. Cuma namazına gittim ordaki ismailağa camiine bigün.. düşünün siyaset konuşmak yasak..Orda parti konuşmak dünya konuşmak yasak.. ben bunu gördüm orada ve o hutbeye camide sohbete çıkan hocalardan mollalardan biri bile ne siyasetten bahsetti ne başka bişeyden.. tek bahsettiği kuran fıkıh tasavvuftu.. emirreise katılıyorum bu yüzden..
-----------------------------Ben 1 yıl kadar Türkiyenin en büyük cemaatinin vakfında bilgi işlem sorumlusuydum. Asla siyaset yok. Adamlar günlük işlerini yapar, dini inançlarını yerine getirirler, sohbet ederler. Dünya görüşü gelip geçici bir hayat. Asla yalan, iki yüzlülük fesatlık ve türevi kötü niyet beslemezler. Sen kalk bu adama irticacı de hakaret et. tanımadığınız insanlar için bu kadar önyargılı oldukça, asla kendinizi bulamazsınız, ve asla bir bütün olamaz bu ülkeyi yok oluşa sürüklersiniz. Zaten ülkede yeterince etnik ayrımcılık yapılırken, bir de dininde yaşayan, kimse ile sorunu olmayan insanlara dil uzatmayın...