folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Bu Ülkede İrtica Tehdidi Yoktur" Diyenlere Duyurulur

"Bu Ülkede İrtica Tehdidi Yoktur" Diyenlere Duyurulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kari kiz *m g*t muhabbeti agzindan dusmeyen elemanlar niye fetva vermeye calisiyor anlamam :|

Heryseyden once bu memlekette kilik kiyafet kanunu var.Seyhlik isi yasak bu memlekette ama adamlar cami bolge kurmus kendilerine.Ne ayak amk , adam acip Kuran-i Kerim'i okuyamiyor mu ? Okudugunu anlayamiyormu . Seyhin falan aciklamasina gerek duyuyor.Salakmi bu elemanlar.Yaratan bizleri insan yaratmadi , herkes esit degilmi.Herkese akil-fikir-dusunme yetenegi vermedi.Acip oku kardesim , sakal uzatan her adamin dedigine kanma.Okumayip duyan adam ne diyor "Ataturk u toprak kabul etmedi " "Ataturk deccal" "seytan isi cin isi" "kiz cocugu okumaz" "dunyadan elini ayagini cek" "zart zurt ot bok ".

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türkiye cumhuriyetinin bir genci olarak ayrım yapılmaksızın bir hayat isteyen düşünceler de oldugunu gördüm.Bu düşünceyi kimlerin savundugunu da herkes gayet iyi bi şekilde biliyor.Fakat Ayrım olmasın herkes eşit olsun diyenler türban a ve dinini edepli bir şekilde yaşayanlara katiyen karşılar.Bu nasıl bir çelişkidir bu kişiler insan değilmi , Bunlar da Allah ın bir kulu değilmi Güzel Türkiyemizde Dinini yaşayanlar namussuz irticacı , yaşamayanlar edepsiz bir şekilde giyineneler mi namuslu.Namusumuzun bekçisi bu tarzda kişilermi.Yapma arkadasım bu kişilere irticacı deyip günahlarını alma zaten batmıssın batacagın kadar gıybetlerini edip kendini yerin dibine sokma.Bırak herkes kendi hayatını yasasın..sana neden namaz kılmıyon diye soruyomu bu kişiler.sende onlara karışma.Zamanı geldiğinde onlarmı karlı çıkacak senmi göreceğiz..Allah yardımcın olsun dicem ama sen gibilere yardım dileyip günaha giremem

Sabreden Zafere Ulaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

ne yani cübbe giydi bişeymi oldu ? illa her cübbe giyen irticacımı oluyor... bırakın bu masalları artık müslüman mahallesinde salyangoz satamassınız, sizin bahsettiğiniz hizbullah vb. örgütler. götünüzün bokuyla 2 sure bilmeden cübbeli amcalarımıza,dedelerimize bişey diyemessiniz. Allah bir kavime azap verecekse ilk önce o kavimin insanlarına bakarmış, eğer bazıları bu kavim için gerçekten iyi şeyler yapıyor,tebliğ ediyor, insanları islama çağırıyor ise onlara bazı türlü afet,hüsumet gibi şeyler vermezmiş.

lütfen hala tartışmaları sürdüren arkadaşlara diyorum artık geçin böyle şeyleri insanları bırakın madem siz inanmıyorsunuz onlar inansın. siz onlara küfür etsenizde onlar sizin için bişeyler yapmaya çalışsın. bu boş muhabbetleri sürdürenlere ? kaç namaz sonrası allaha türk ulusu için , savaşlardaki kardeşlerimiz için dua ettiniz. Hadi onu geçeyim kaçınız ananız babanız için dua ettiniz. Etmiştirsiniz evet ya ameliyat masasındadır, yada kaza geçirmiştir, belkide bi an etmişsinizdirki fb şampiyon olsun diye.

Yazdıklarımı herkez üstüne alınmasın bir bok bilmeden din hakkında ileri geri konuşanlar alsın.Nasıl ben onların fikirlerini dinlediysem onlarda benimkini dinlesin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    -----------------------------

ne yani cübbe giydi bişeymi oldu ? illa her cübbe giyen irticacımı oluyor... bırakın bu masalları artık müslüman mahallesinde salyangoz satamassınız, sizin bahsettiğiniz hizbullah vb. örgütler. götünüzün bokuyla 2 sure bilmeden cübbeli amcalarımıza,dedelerimize bişey diyemessiniz. Allah bir kavime azap verecekse ilk önce o kavimin insanlarına bakarmış, eğer bazıları bu kavim için gerçekten iyi şeyler yapıyor,tebliğ ediyor, insanları islama çağırıyor ise onlara bazı türlü afet,hüsumet gibi şeyler vermezmiş.

lütfen hala tartışmaları sürdüren arkadaşlara diyorum artık geçin böyle şeyleri insanları bırakın madem siz inanmıyorsunuz onlar inansın. siz onlara küfür etsenizde onlar sizin için bişeyler yapmaya çalışsın. bu boş muhabbetleri sürdürenlere ? kaç namaz sonrası allaha türk ulusu için , savaşlardaki kardeşlerimiz için dua ettiniz. Hadi onu geçeyim kaçınız ananız babanız için dua ettiniz. Etmiştirsiniz evet ya ameliyat masasındadır, yada kaza geçirmiştir, belkide bi an etmişsinizdirki fb şampiyon olsun diye.

Yazdıklarımı herkez üstüne alınmasın bir bok bilmeden din hakkında ileri geri konuşanlar alsın.Nasıl ben onların fikirlerini dinlediysem onlarda benimkini dinlesin

abi sana gülücük atıyorum örümce beynınle salyangoz kafanla senı yalnız bırakıyorum:|

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Lan ne alakası var irtica ile ? Ben böyle çok insan tanıyorum vatanını ve cumhuriyetini senden benden daha çok seviyorlar. Askerimiz kuzey ırağa giderken günlerce dua ediyorlar. Saçma sapan haberlerle her boka irtica demedin. Tüm dünyada buna karışılmazken nedense bizim ülkemizde irtica deniyor. Bu adamlar bi cami çıkışı yürüyorlar, bumu irtica ? Doğuda elinde silahla inip sonra bizim vergilerimiz ile pişmanlık yasasından yararlanıp ev sahibi olan teröristlerden, yada biz Atatürkçüyüz ayağına yatıp, ingilizlerden amerikadan aldıklarını paralar ile yürüyüş yapan ülke ekonomisine zarar veren şuursuz insanlardan daha mı zararlı bu adamlar.

Yeter amk, her önüne gelen bi bok biliyormuş gibi yok irtica, yok türban vs vs vs...

Ulan bi gün birisini ciddi anlamda yamultacam !!!

Cengiz HAN ismini oraya yazmayı hakketmiyen birisin :@

O hocalardan benim iş yerimdede var sekrete muhassebeye sullanıyo evli karılara sullanıyo :@

5 vakit namaz kılıp kendi kendine möuhhabbet ediyo :S

Konusurken amına koymadığı kımse kalmıyor ! O tip adamlar Senin polisine , senin askerine ve senin ATA'Na küfür ediyor ama sen ayakta uyuyon !

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

bi boktan anlamayanlar salça olmasın dedim ?

doğru demişim muhabbet ve tartışma kapasitesi bulunan arkadaşları bekliyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Müslüman olmak ile arap olmayı ayırt edemeyen bir toplumun bireyleri onlar. Şalvar giyip takke taktığı zaman sevap işlediğini düşünen insanlar. Bu yüzden onlara sövmek istemiyorum, ne kadar gerizekalısınız diye. öyle yetiştirilmişler, fikirleri okadar sabit ki siksen değiştirmezler. Artık umursamıyorum, kendi halinde yaşadığı sürece istediği gibi giyinsin. aşşa kasımpaşa

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dkn dogru noktayi yakalamis , bende surekli soylerim Musluman olmak ile arap olmayi biz birbirine karistirdik.Arap kulturunu yasamayi muslumanlik sayan bilgili(!) arkadaslara saygilar.

En basit ornek vereyim hoca, haci-hoca takimimiyim diye gecinen adamlar komuslarim benim kopegime laf eder.Kopek giren evde namaz kilinmaz , gunah , melek girmez.Ulan gerizekali islamiyet temizlige onem verir , ibadet ettigin yer , Allahin huzuruna ciktigin yer elbette temiz olacak.Kopekle ilgisi yok , kopek arap kulturunde ser-haram-hakaret icerir.arap sevmiyor diye kopegime laf ediliyor.Oysa Turk kulturunde kopek namus bekcisidir,en iyi can yoldasdir.Savasta erkeksiz kalan evin erkegidir, koruyucusudur.Bizim kulturumuzdede kutsal degerli bir noktadadir...Iste sorun bu temelde araplik-muslumanlik ayrimini yapamamak.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

En basit ornek vereyim hoca, haci-hoca takimimiyim diye gecinen adamlar komuslarim benim kopegime laf eder.Kopek giren evde namaz kilinmaz , gunah , melek girmez.Ulan gerizekali islamiyet temizlige onem verir , ibadet ettigin yer , Allahin huzuruna ciktigin yer elbette temiz olacak.Kopekle ilgisi yok , kopek arap kulturunde ser-haram-hakaret icerir.arap sevmiyor diye kopegime laf ediliyor.Oysa Turk kulturunde kopek namus bekcisidir,en iyi can yoldasdir.Savasta erkeksiz kalan evin erkegidir, koruyucusudur.Bizim kulturumuzdede kutsal degerli bir noktadadir...Iste sorun bu temelde araplik-muslumanlik ayrimini yapamamak.

Katılıyorum ama ;

Araplık-Müslümanlık ayrimi yapmamak demişsinde zamanında bazı sivriler Araplık işlerine geldiği için Müslümanlığın değerlerini araplıkla birleştirmişler ve bu yüzden DKy dediği gibi siksen fikrini düşüncesini değiştirmeyecek hacı-hoca takımı bunu öğrenip buna göre hareket etmişler ve etmektelerdir.Bunun sebebide bana göre cahilliktir.Sokakta her gördüğüm hacı-hoca takımı cami önünden geçen etekli kızlara laf atıyo (Beykop 2. bölge Camiinde görebilirsiniz.Beylikdüzü) ilk önce kafayı değiştirmek lazım.Bence bu tip insanlara değer vermeden ezmek lazım bir kaçını sallandırmak lazım (tabi o zamanda yapıştırırlar KAFİR damgasını) ama neyse

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Paylaşılan sunuya da baktım fotoğrafa da baktım. İrtica tehlikesi paranoyya haline gelmiştir. Underzero ve diğer arkadaşlar gerçek dindarlar bir yana dese bile anlayış oraya gitmiyor. Din hakkında konuşulan konuların hepsinde dindar diye geçinen insanlar varya bilmem ne falan filan diye başlıyor. Bunun zararını dindarların çekmeyeceğini mi sanıyorsunuz? Bütün mesele "Genellemek" Toplulukçu bir kültürüz fakat bir şeyi genelleyince azıtıyoruz. Mesela irtica yok diyenlere kanıt diye gösterilen malzemelere bakınca doğrusunu da yanlışını da içine katıp milleti galeyana getiriyorlar. Dindar kesim de suçlanınca savunmaya geçiyor elbette. Dinin irtica tehdidiyle bu ülkeyi sarsacağını düşünenler her şeyden korkar oldu ve bunu yasakçılıkla ayarlayabileceğini sanıyorlar. Bu ülkede din eğitimini istemeyenler o kadar çoğaldı ki. Kimse demiyor ki "Din eğitimi zorunlu olmalı ve mevcut dersler daha çağdaş tekniklerle geliştirilmelidir" Dinden korkan vatandaşlar "Çocuklarımız yobaz yetişecek din dersi seçmeli olsun" diyor. Yobazlar İslam Devletlerinde bile vardı. Ama hiç bu kadar siyasi malzeme olmamıştır. İrtica tehlikesi var diye diye kendimizi yedik cumhuriyet kurulalı kaç yıl oldu bir bok olamadık a.k. İrtica mı vardı da geriledik yerimizde saydık?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 10565 Toplam Mesaj: 64