folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Bu Ülkede İrtica Tehdidi Yoktur" Diyenlere Duyurulur

"Bu Ülkede İrtica Tehdidi Yoktur" Diyenlere Duyurulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    -----------------------------

din bu şekilde beyinsizce giyinip yaşanmaz..şu tiplere bak amk hepsinin kafasını kesip yakmak lazım..artık bitsin bu tip insanların soyu..müslümanlıktan bu tipler yüzünden soğudum zaten..

bu düşüncede ki insalara acıyorum..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

boyle bir tehditin olmadigini soylemek, gunesin dogusunu inkar etmek gibi birseydir.

hanginiz cikipta rejimi cumhuriyet olan Turkiye Cumhuriyetini yikmak isteyen boyle gruplar yoktur diyebilecek.

madem boyle insanlar yok; neden onlarca mezar evlerde domuz bagi ile baglanmis insan cesetleri cikartildi,

madem boyle bir tehdit yok neden onlarca tarikat mensubu polisle girdigi silahli catismalarda oldu ?

madem boyle bir tehdit yok neden tutuklanan tarikat uyeleri kameralara "bu ulkeyi yikacagiz, kahrolsun kemalizm kahrolsun laiklik" tarzi sloganlar atiyorlar ?

ben gidip namazini kilan orucunu tutan ekmegini yedigi suyunu ictigi havasini soludugu bu ulkeyi seven insanlara sozum yok, bunlara soz soyleyen kimse yok.

birisi cikip bakin irticai tehdit var iste bunlardir dedigi zaman bu yukarida sadece namazini kilan orucunu tutan insanlardan bahsetmiyorlar.

irtica var denildigi zaman hemen bunlara denildigini dusunup sinirlenmeyin, parlamayin.

bu insanlarin kim olduklarini sizlerde biliyorsunuz,

kimse insanlarin nasil ibadet ettigine karismiyor, hem ibadet edip hem insan oldurup hem ulkeyi bolmek yikmak isteyen insanlarla kendinizi bir tutmayin.

sizlerde namaz kiliyorsunuz onlarda namaz kiliyor ortak noktaniz bu ama onlar ulkeyi yikmak istiyorlar onlara karsi bir soz hareket yapildiginda onlari korumaya calismaniz onlarin ekmegine yag surmus, cayina seker atmis oluyorsunuz. onlarinda istedigi bu

sizin bu zaafinizi kullaniyorlar. bu ulkeyi sevdiginizi soyleyeceksin, milliyetciyim diyeceksin ama bu insanlari koruyacak kollayacaksiniz,

onlarda musluman sende muslumansin bende muslumanim,

sen bu ulkeyi seven bir muslumansin, ben uzerinde yasadigim ulkemi seven bir muslumanim

ama onlarin muslumanligina bu ulkeyi sevdigine suphe ile bakarim. musluman kisi insan oldurmez, musluman kisi ulkesini sever, musluman kisi insanlari sever.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    laiklik git gide; inanmayanlarin, inananlari ziktigi bi hal aliyor.

sanane be adam adamlarin kiyafetinden, du$uk bel pantolon giyip, kupeyle mi gezsin 70 ya$inda ihtiyar?

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:

din bu şekilde beyinsizce giyinip yaşanmaz..şu tiplere bak amk hepsinin kafasını kesip yakmak lazım..artık bitsin bu tip insanların soyu..müslümanlıktan bu tipler yüzünden soğudum zaten..

çok talihsiz sözler.. gidin cuma namazına hep ön saflarda bu şekildeki yaşlı amcaları göreceksiniz.. ve çoğumuzun dedeside bu şekildedir.. eğer kafa koparmak istiyorsan dedelerimizden başlaman gerektiğini biliyorsundur heralde...

Nerde Gençliğim:(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Artık irtica sözde cumhuriyetçilerin yaptığı kadar tehlikeli bir durum değil. Şöyle ki:

Eski Yobazlar: Eskiden din elden gidiyor, maaf olacağız... Başımıza taş yağacak vurun kahpeye!!! Öldürün katli vaciptir... Bunun geldiği tohum bilmem ne tohumu. Öldürülsün.

Şimdiki Yobazlar: Şimdi ise Cumhuriyet elden gidiyor, Atatürk unutulacak... Laiklik elden gitti. Birşey yapmalı... Bu yönetime darbe vurup kendini bilmezleri asmalı!!! Öldürülsünler.

Yani anlatmak istediğim eskiden yobazlar dini kullanırlardı. Şimdiki versiyon yobazlar laikliği kullanıyor...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Artık irtica sözde cumhuriyetçilerin yaptığı kadar tehlikeli bir durum değil. Şöyle ki:

Eski Yobazlar: Eskiden din elden gidiyor, maaf olacağız... Başımıza taş yağacak vurun kahpeye!!! Öldürün katli vaciptir... Bunun geldiği tohum bilmem ne tohumu. Öldürülsün.

Şimdiki Yobazlar: Şimdi ise Cumhuriyet elden gidiyor, Atatürk unutulacak... Laiklik elden gitti. Birşey yapmalı... Bu yönetime darbe vurup kendini bilmezleri asmalı!!! Öldürülsünler.

Yani anlatmak istediğim eskiden yobazlar dini kullanırlardı. Şimdiki versiyon yobazlar laikliği kullanıyor...

vallahi okrken takdir ettim hoca. eline sağlık . bir tespit ancak ve ancak bu kadar sağlam yapılabilirdi.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

idolumsün ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:

ALLAH hidayet versin...

İNADINA TeXaS..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HaYVaN arkadasim

yazdiklarimi okumamissin sanirim.

evet laikligi Ataturku Cumhuriyeti kullanan insanlar vardir bunu herkes kabul ediyor, nasil ki dini kullanarak her istedigini yaptiran insanlar oldugu gibi.

Her Ataturk un Cumhuriyetin arkasina siginanlar bunu kullanan insanlar yobaz degildir, nasil ki her namazini kilan orucunu tutan ibadetini eden ama siyasete bulasmayan insanlarin yobaz olmadigi gibi.

sizin bu yakistirmalariniz yuzunden her ibadet edene yobaz gozuyle bakiyor millet,

ben her zaman diyorum kim ki ibadetini duzgun yapip kendini kullandirtmayan alet olmayan insana yobaz diyor once ben cikarim karsisina,

ve

kim ki her cumhuriyet Ataturkculuk laiklik diyen ama bunu gercekten diyen vatanini sevene laf soyluyor yine ben cikarim karsisina.

sizin bu yakistirmalariniz yuzunden her Ataturku seven insana dinsiz, her cumhuriyeti seven insana emperyalist gozuyle bakiyor millet.

yazdiklariniz yakistirmalariniza dikkat edin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Andır sana katılıyorum abi.

Zaten "yobaz nedir" açıklamalarımda da radikal sözde dinci ve radikal sözde cumhuriyetçilerden bahsettim. Atatürk'ü her seven tabii kide yobaz değildir. Ben Kemal Paşa'yı en az babam kadar seviyorum. Dini sorumluluklarımı yerine getirdiğim söylenemez ama en azından Allah'a inanıyorum.

Tabii dediğinde doğru bizim toplum duygusal bir toplum olduğu için her namaz kılanı ve ya her Atatürk'ü seveni yobaz yerine koyabilir. Tarihte de böyle olmuştur... Artık o da bizim toplumumuzun eğitim seviyesiyle alakalı birşey mi desem, duygusallıkla alakalı birşey mi desem bilmiyorum.

Toplam Hit: 10569 Toplam Mesaj: 64