Bu Video Gercekmi ( Askerlere Dayak )
-
askerde devrecilik iyi bişi mi ?
-
Devrecilik varsa 6 ay sıkıntı çeker sonra rahat edersin. Devrecilik yoksa bütün askerliğin boyunca sıkıntı çekersin :)
-
bunlar eğleniyor sadece ama inanın bizim askeriyede eğlenmiyorlar adam akıllı dövüyorlar askeri ceza evlerini görseniz siz bazıları diyoki karşılık veririm yavaş ver bunun adı dayak bile değil dayak yemekden bayılanını gördüm ben askerde neyse bu konuyu gizlesek iyi olur yoksa açık açık anlatılmaz herşey.
-
buna dayak mı deniyo ?
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------
Devrecilik denen kavramda normal karşılanması gereken bir olay.
-----------------------------Devrecilik = "Çingeneye valilik vermişler önce babasını kesmiş" durumudur
Cahil cüheylanın eline yetki vermektir.Bi de bunu destekleyen daha cahiller var onlar da ayrı.
-
saçma. devrecilikte saçma. aptalca sadece bizim ülkemizde ugulanan gerizekalıca uygulama bence. ben oraya askerliğimi yapmaya gidiyorum ondan bundan dayak yemeye değil. gerekince işimide yaparım benden once gidenin bana emir vermesi kabul edilecek birşey değil. komutanımdan başka. bu aptalca gidişata dur denmeli. bunlar sadece insanı askerlikten soğutur.
-
Devreciliğin olduğu askeri birliklerde olması doğal gerçektir yani
-
balik_ bunu yazdı:
askerlerin direncini artırmak için dayat atılabilir, işkence yapılabilir, korku verileblir, çeşitli ilaçlar verilip vücudun bağışıklık kazanması sağlanabilir, aşırı sıcakta yada aşırı soğukta bırakılabilir. böylece askerler belirli zaman sonra vahşileşmeye başlarlar. esir düştüklerinde ne kadar dayak yerlerse yesinler zaten dayağa alışkın oldukları için konuşmazlar, işkenceye alışkın oldukları için konuşmazlar. düşmandan asla korkmazlar. vahşi birer arslan gibi olurlar. bu uygulamalar disiplinli ordularda uygulanır. genelde komandolara ve özel birliklere bu şekilde davralırlır ki alışsın diye. süt çocuğundan asker olmaz. videodaki adamlar keyfine göre yapıyor olabilirler onu biz bilemeyiz.
Sen ne diyorsun yaa ulan askerlik yapmasak tama diyeceğim :) bariz zevkine dayak atıyoprlar işte videoda çekiyor kız arkadaşına gösterecektir lavuk ben askerde böyleydim diye -
tskda artık dayak yok askerin kılına dokunursa komutan siki tutar :)
bol bol tutanak :)=
ha vidoyu izledim devrecilik diyen arkadaşlar doğrudur. :) bazı yerlerde devrecilik iyi bişi ama bazı yerlerde cidden çok kötü :)
kısa dönemler devrevilik dışı olduğu için biz kimseyi siklemiyoduk o ayrı :)
-
oha :S yazık ya..
cok siddetli bi dayak degil ama keyfine göre vuruyor ipne.