Bu Video Gercekmi ( Askerlere Dayak )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

O değilde Memleket orduya , ordu bize emanet.. Bizde orada emanetiz. Annelerimiz bizi oraya kınalayıp gönderiyor..

Dayak yemenin de bir adabı olmalı değil mi ama ?

Hatta şu cümleyi yazıp biraz düşündükten sonra niye dayak yiyeyim ki dedim..

Hiyerarşik düzene alışkınım ben ama modernleşmiş toplumda herkes bilinci kadar konuşuyor artık..

Hiyerarşi bilgiye engel olamıyor..

Herneyse.. sonuç olarak bu görüntüler hiçte hoş değil vede seyirlik haline getirilmiş olması tam gurur zedeleyici..

2 tane oorrrospu çocuğunun keyfine o kadar asker katlanmayadabilirdi..

Demek ki keyf değil bir zorunlulukta var orada..

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek

astsubay myo'nu kazandım,34 gün kaldım.Anladımki ömür boyu çekilmez koşarak uzaklaştım,ayrıldım.
    bu tip şeylerde sadece askerlikten soğutur insanları, yazık.

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

videonun sonunda konuşmalar rusça . muhtemelen askerler de rus . bunu izleyince aklıma rusyada emolara dayak atan çocuk aklıma geldi . tek kişi 10-15 tane emoya dayağı sarıyodu onlar da aynen böyle dayak yemeyi bekliyolardı .rusyada galiba böyle şeyler normal :/

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Yuh onca adam dayak diyor... Dayak atanların rütbeleri görünmüyor. Bir adam yokmuydu kafa atıcak?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu kesinki videodaki adamlar adam felan dövemez aslında askerler bişey yapamadığı halde bazen zorlanıyorlar karşısında karşılık vericek biri olsa bişi yapamıycaklarını onlarda biliyor fırsat bu fırsat ego tatmini yapmışlar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu doven adamlar komutan degil bence bellerınde palaska ve silah yok bence usta askerler dovuyor gıbı .. komutanın yanında kımse kayıp yapamaz göt ister ayrıca bı komutan askere tokat atıcak o asker hazır olunu bozucak :D:D:D:D vay yavrum vayy , ınanmadım ben .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Bazı birliklerde dayak yasak beyler,onu biliyorum,bizde de yasaktı,komutanla da alakalı bir durum tabi bu.Adam ''dayak yasak,hepiniz bana emanetsiniz,burada adam döveceksem ben döverim.'' deyip gönüllerimizi fethetmişti :)

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Emekli albayla muhabbetim olmuştu bir kaç hafta önce.Askerde dayak var mı sorusuna sormak aptallık olur askerde dayak çok mu fazla şeklinde sordum.Askerde dayak suçtur ve dayak atan kişi hakkında yasal işlemler yapılabilir dedi.Fakat askerlik yaşı gelmiş,kolunda faça izleri,uyuşturucu kullanmışları adam etmek kolay değil dedi.Şiddet en etkili çözüm olduğu için kullanıyoruz dedi.Bu yüzdende dayağa hiç karışılmıyormuş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

Hocalar tmm insan ne kadar dayak yerse yesin sesini edemezde ama bu kadarda değil be aq hepsinin namusyla şerefiyle oynadı bi tanesinde bile şantel atmadı

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

haha bune ki lan askere gitmediniz mi siz ?

sıcak demirle ayaklarımızı yakıyolardı bizim hehey ne günlerdi

"
Toplam Hit: 11087 Toplam Mesaj: 68