Bu Video Gercekmi ( Askerlere Dayak )
-
Devrecilik Hiç bir yerde iyi bir şey değildir en güzel şey Sıracılık denilen kavramdır askerde Askerler için 10 numara bir şeydir sıracılık her askeri birlikte olması gereken bir şey bence
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------askerlerin direncini artırmak için dayat atılabilir, işkence yapılabilir, korku verileblir, çeşitli ilaçlar verilip vücudun bağışıklık kazanması sağlanabilir, aşırı sıcakta yada aşırı soğukta bırakılabilir. böylece askerler belirli zaman sonra vahşileşmeye başlarlar. esir düştüklerinde ne kadar dayak yerlerse yesinler zaten dayağa alışkın oldukları için konuşmazlar, işkenceye alışkın oldukları için konuşmazlar. düşmandan asla korkmazlar. vahşi birer arslan gibi olurlar. bu uygulamalar disiplinli ordularda uygulanır. genelde komandolara ve özel birliklere bu şekilde davralırlır ki alışsın diye. süt çocuğundan asker olmaz. videodaki adamlar keyfine göre yapıyor olabilirler onu biz bilemeyiz.
-----------------------------
mit'e adam yetiştirmiyorlar bunlar er ya :D istihbarat elemanı değilki.ama askerde dayak yemeyen yalan söylemiştir çok doğru bi tespit olmuş :) -
yazık la adamlara, kameraya çekip gururlarıyla oynamaları daha fazla koymuştur bence.
-
inşallah rene bu durumda değildir :D:D:D
-
Lan varya bana bi tokat atsın yeter benim için KEndimi kaybederim etrafrat sandalye ampul cam mam ne varsa tokat atana fırlatırım oracıkta adama işkence uygularım hemde hiçbişeyi göze almadan yok hapismiş yok oymuş tutanakmış. İnşalllah oyla bişi olmaz amk yoksa ömür hapislerde geçer :|
aslında artık askere dayak atılmıyo yırttık gibi.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Lan varya bana bi tokat atsın yeter benim için KEndimi kaybederim etrafrat sandalye ampul cam mam ne varsa tokat atana fırlatırım oracıkta adama işkence uygularım hemde hiçbişeyi göze almadan yok hapismiş yok oymuş tutanakmış. İnşalllah oyla bişi olmaz amk yoksa ömür hapislerde geçer :|
orada öyle bir pskolojiye bürünüyorsun ki özellikle acemilikte gıkın çıkmıyor gıkın emin ol ;) -
SeRDaR bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
orada öyle bir pskolojiye bürünüyorsun ki özellikle acemilikte gıkın çıkmıyor gıkın emin ol ;)
-----------------------------hoca ben zaten o psikolojide kafayı yerim daha beter olurum.
-
orda bi babayiğit olacak, vericek sopayı. izlerken dedimki içimden şimdi bitanesi çıksa yeterlan diye kırsa kollarını bacaklarını.
-
Devrecilik gerçekten kötü , bizim bölükte sıracılık vardı ilk 3 ay yemekhane temizlik dağıtma ,sonraki 3 ay koğuş temizlik falan,sonra biz en üst olduğumuz için bide çavuştuk artık bölüğü biz idare ediyorduk komutanlarında bu işlerine geliyor.Sıracılık on numara biraz sabır başka bişi yok.
Dayak konusuna gelirsek hiç dayak yemedim ne komutandan nede askerden bizim burda birazda rütbe esastı çavuştum tutanaklarda boş geçmiyordu.İnsan olana insan gibi hayvan olana hayvan olucaksın.
-
Aratoryan bunu yazdı:
orda bi babayiğit olacak, vericek sopayı. izlerken dedimki içimden şimdi bitanesi çıksa yeterlan diye kırsa kollarını bacaklarını.
-----------------------------işte o babayiğitler çıktığı zamanda kaza kurşunu bilmemne diyerekten yokediliyor.