Bugunden İtibaren Herkesin Yardımına İhtiyacım Var
-
Herkese hayırlı akşamalar hocalar.
Öncelikle modlardan ricam biraz destek aldıktan sonra silinesi bir konuysa silsinler
Üstadlar birkaç gün önce paraya ihtiyacım oldugunu nasıl yaparım diye konu açmıştım. Sonra bir kaç üstadımız saolsunlar yardım ettiler
sitelerindeki editörlük işlerini halletmem karşılığında emeğimi ekmeğimi verdiler. Hoşuma gitti devamı yapmak ve şu toplamam gereken parayı toplmam için varsa başkaları daha yapmak istediğimi söledim ve konusunu açtım. ;http://www.tahribat.com/Forum-Kisisel-Siteleriniz-Icin-Editor-Ariyanlar-201649/
Lakin dün gece 2.5 seneye denk ilişkim bitti..
Dün geceden beri uyumamakta, Lanet olası acı yuzunden kazandıgım paraya 3lıralık sigaralarla paket paket kendımı öldürmekteyim.
Harbi perişan hale geldım. Uyuyamıyorum düşünmekten çıkamıyorum. İşin kötü tarafı abi herkes ayrılır eşınden sevdiğinden ama ben yaşım boyunca kımseden böyle ayrılık görmedim be abi. Ana avram soy sop duz gıttık azımıza duşmana sölenmıycek laflar aldık. Çirkinleştik. Canımızı okadar hiçe saydıkkı o an fark etmıyoduk. Kapattıgım faceyi açtım durumlar paylaştım . Keyfim yerindeymiş gibi takıldım.. Sonra kız arkadaşı mesaj attı bak gerçekten aranızda bitip bitmediğini söle bende kardeşimin arkasında durıyım destek olıyım dedi ;
Ben ne yaptım okada inceden konuştum kı şimdi benım kızın kardeşi ona öyle bir konuşurkı kızın kalan sevgisi varsa bile yalan olmuştur.
Hattım değişmişti o gün ayrıldık. Numaram onda yokkı dayanamayıp atsın diyim. Ulan o dayanamaz atardı atmamak için engellerdi onuda kaldırırdı sonra. Allem eder Kallem eder dayanamaz mesaj atardı. Şimdi ben ve o okadar pislik şeyler yaptık kı birgünde yıllardır taşıdıgım gururumu bulamıyorum.İnsan oglu ıste hiçbirşeyin farkında değilken s*kınde olmaz. Aradan birgün bi geçti.. Yanıyorum içim yanıyo.
İşin kötüsüde ne biliyomusun. Öyle net ve ağır konuştum kı ( ağırdan kastım kelıme cambazlığı değil bariz hakeret küfür )
O gunun siniriyle birdaha dönmesin s*kıme kadar yolu var kafasıyla yaptım. Şimdi ?
Darma dumanım. Sıca Sıcagına çatışmanın etkisi yenı geçti ; Simdi kalan sağlar ve öluleri görmek adamı yok ediyor..
İphone 5c kullanıyor icloud şifesi bende. Notlarına son kez sadece 11 kasım 2014 yazmış. birde kaç günde bittiğini.
Hattım değiştiği için numaram yok. Bende az önce yenı numaramı ekledim. Wifiyi açtığında telefon rehperine senkorıze olur.
Ama kım bılır ne zaman görür. Görürse mesaj atarmı ? Atmazmı ? Ne anlar ? Atarda küfür mü eder artık ? Atmaz silerde benı bitirirmi ?
Gelde çık işin içinden. Velhasıl kelam durumum içler acısı onunda öyle ama bir kelımesını dahi duymadıgım görmediğim için ve artık doldurabilicek bir kankasıda yanında oldu için şuan düşüncesi nedir en ufak bir fikrim yok ve tek yapıcağım beklemek.
Numarayı görüp mesajmı atıcak silicekmı zamanına kadar beklemek.
Lakin beklemek çok sıkıcı... Şuan bu kodumun kulusturunde yapıcak birşeyim yok. Bana iş verin abiler şunu şunu yap aq de yapıyım sizin işiniz olsun editörlük konusu yukarda eğer varsa söleyin yapıyım abiler benim bir işte çalışırcasına çalışmam lazım iş ahlakım oldugundan biri bana bu işi yap derse yapmak için canımı dişime takarım. Kendim için birşeyler bu yuzden yapamıyorum.
Bekliyorum hocalar hem yorumlarınızı hem yardımlarınızı
-
hocam bu ayrilik acisi falan çok zor yemeden içmeden kesiliyor insan allah yardimcin olsun sadece yanliz kalmamaya gayret et
-
Allah sabır versin, bende inada bindim senin gibi yaptım sonra baya o kız bu kız yavşadım sonu sonu döndük birbirimize , ama baya yorulduk , en ufak şeyden bire kavga eder olduk , zamanla düzeliyor az çok. ama keşke yapmasa idin mürit. son 2-3 konunu takip ediyorum sorunların vardıda bunuda eklemeşe idin keşke
-
İnsan sıcağıyla saçmalayabiliyor ama o ertesi gün gelen acı varya acayip koyuyor. Hocam bu saatten sonra geri dönseniz de eskisi gibi olmayacaktır. Sonuna kadar vazgeçme derim ama gururun ve onurunu da koru onları da kaybedersen geriye birşey kalmıyor zaten artık olacağı varsada olmuyor. 1ay oldu ben de unutmaya calışıyorum ama işte bitirmek kolay ama unutmak çok zor zamanla daha az hatırlamaya başlıyorsun.
Uğraşıcak birşey bul zaten yardımı bu konuda istemişsin umarım istediğin türde kafanı dağıtacak işler çıkar buradan. Allah kolaylık versin ne diyeyim. -
Anlattigindan sende sanirim kendinin suclu oldugunu dusunuyorsun.
Biraz bekle sonra gidip özur dile. Düzelirse ne ala.
Düzelmezse bile gunah senden gider. Gerektiginde özür dilemek erdemdir.
-
Kardesim gecmis olsun. Bizler oyle hayvan bir varligiz ki aslinda.. Insanin sinirlerini kontrol edebilmesi gercekten cok onemli birsey. Soz agizdan bi kere cikiyor iste, o anlik sinir sana hic aklina gelmeyecek seyleri yaptirabiliyor. Bu yuzden keske olaya ileriyi dusunerek yaklassaymissin. Hersey olacagina varir kardesim. Zamana birak, ama harbiden seviyorsan, ondan cagri beklemeyi birak derim. Git kapisina dayan adam gibi, adam gibi de ozrunu dile, bu sefer sinirle degil, pismancasina konus onunla, ve simsiki saril, o anlayacaktir zaten, o da seni seviyorsa seni birakmaz oyle, o da sana sarilir cani gibi. Bu kardesinin sozunu dinle git kapisina. Ilerde belki daha pisman olabilirsin is isten gecitinde
-
Sen o kızla barışırsın müdür.
-
Mürit pek anlamam aşk meşk işlerinden ama eminim ki şu anda oda senin gibi düşünüyordur. Kankası var demişsin ama o başka bu başka bence ilk fırsatta karşına al konuş de ki yanlış yaptık bir daha deneyelim de yok olmaz derse o işte o zaman unut derim.
-
Hocam Allah Razı Olsun Oturma Odasında Tekim Tekrar Yardım Eden İş Veren Murıd Abilerimiz Oldu Allah Onlardanda Razı Olsun,
Şimdi Sabaha Kadar Hepsini Yapıcam Hiç Değilse Gündüzleri Uyuyabilirim Gözlerim Falan Yorulur Hem Ekmek Kazanmış Olurum Hemde Biraz Kafam Başka Şeylerle İlgilenirAh be hocam kızda nasıl biliyormusun melek gibi o kadar sadıst biri oldum kı arkadaşlarına ödev ıçın sms atıcak yasak koyuyorum düşün artık ben nasıl bir insana dönüştüm yavaş yavaş suçluluk psikolejısıne tutuluyorum kendıme toz kondurmazlıgım kalmaya başladı ve gerçekleri görmeye başlayınca helekı bende kı bu öküzlüğü görmeye başlayınca inan bu kızın değerini yeni anladım. Bizde öyleydik sabah akşam kavga ederdik benim azım biraz bozuktu ama kıza karşı değil maçoluğumdan sonra bu maçoluk artık edepsizliğe gitmeye başladı öyle böyle derken ne yaptım kızıda kendım gibi yaptın yedıgımız halta bak şimdi.
Ne yapıcam valla bilmiyorum. Şimdi faceyi açtım. Bizim şarkımızı paylaştım belkı arkadaşlarının facesine girerse veya arkadaşları görürse söler.
Yumuşadığı anlar belkı ahh ahh ne halt yediysek gözü körlülüğümüzden yedik. Yediğim Darbeler yüzünden her kadını bütün kadınlarla aynı tuttum.Şimdi paranoyaklığımın ve geçmisimi hala geleceğimde yaşamamdan dolayı cenneti avuçlarımdan ittim. Elim kolum bağlı işte bağlı kodumun şehrine elım kolum resmen bağlı üstad 15 sokak yanımda ama üniden geldığınde metrobusten inışın yakalamaya bile gittiğimde göremiyorum. Harram oldu resmen bana Allah'tan tek dileğim oda biraz pişman olsun gelsiin beraber ağlayalım erkek olarak karşısında ağlamazsam ne olayım
Allah Razı olsun hocam. Evet bir bittimi düzenden eser kalmıyor iliğine kadar abes her konuyu konuşursunuz, bir ayrılır barışırsınız onu bile konuşmaktan çekınır daha çıkalı 2 olan sevgililer gibi davranırsınız kafada tirilyonlarca soru birdaha kavga çıkmasın diye neler neler
Evet abiler yardım etti saolasun bende başlıyorum bu gece bare bu gece bu eziyeti unutmak dileğiyle allah razı olsun hocam
-
edit
acemi-webci tarafından 14/Kas/14 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
dizi izle baskan, dexter izle. biseyin kalmaz..