Bugunden İtibaren Herkesin Yardımına İhtiyacım Var
-
Atakan bunu yazdı
ölmeden ölmek iştemiyorsan git dediğimi yap, burda böyle durma , gelecek için vakit azalıyor hocam. şaç teli diyorsun sen bide başka erkeği düşün. şahip çık bu sefer o haklı olsun bundan sonra hep sen haklı olursun :)
Yardım ve desteğin için allah senden binlerce kez razı olsun be üstadımmmmm.... Yarın senı bilgilendırıcem varya içim daha rahat şimdi yarını dört gözle beklıyorum sözlerin hiç aklımdan çıkmıycak diyer murıdlerımızınde oyle çok teşekkur ederim yarın tekrar sonuca göre son kez bu olayın konusunu açıcam hocam çokk çokk teşekkurler ustadım herkesten çok teşkkurler
-
Ask acisindan kimse olmedi olmez de, takma kafana zamana birak.
-
EricNorthman bunu yazdıAtakan bunu yazdı
ölmeden ölmek iştemiyorsan git dediğimi yap, burda böyle durma , gelecek için vakit azalıyor hocam. şaç teli diyorsun sen bide başka erkeği düşün. şahip çık bu sefer o haklı olsun bundan sonra hep sen haklı olursun :)
Yardım ve desteğin için allah senden binlerce kez razı olsun be üstadımmmmm.... Yarın senı bilgilendırıcem varya içim daha rahat şimdi yarını dört gözle beklıyorum sözlerin hiç aklımdan çıkmıycak diyer murıdlerımızınde oyle çok teşekkur ederim yarın tekrar sonuca göre son kez bu olayın konusunu açıcam hocam çokk çokk teşekkurler ustadım herkesten çok teşkkurler
Güzel haberlerini bekliyorum dostum :) üzme canını sen herşey güzel olacak
-
deliler gibi sevip, en ufak bi falsoda birbiribe agir hakaret ve kufurler etmek tipik maganda davranisidir. bence ikiniz de bu aciyi sonuna hakediyorsunuz. anlamiyorum arkadas cok mu zor insan gibi kirmadan, bozmadan anlasmak? sizin gibi ortalikta bir suru serseri mayin dolasiyor.
-
Triumph bunu yazdı
deliler gibi sevip, en ufak bi falsoda birbiribe agir hakaret ve kufurler etmek tipik maganda davranisidir. bence ikiniz de bu aciyi sonuna hakediyorsunuz. anlamiyorum arkadas cok mu zor insan gibi kirmadan, bozmadan anlasmak? sizin gibi ortalikta bir suru serseri mayin dolasiyor.
Pm At lan bana
-
EricNorthman bunu yazdıTriumph bunu yazdı
Pm At lan bana
Maganda lafını çogul kullanıdığın insan 2.5 sene helalım dediğim karım. Kimse burda böyle yorum ona ıtafen cumle kullanmamış sana bu tecrube nerden gelıyo bılader ? bir sıkıntının içerisinde sen nasıl laf uzatıyosun he ?
Serseri mayın ? Ahh ulan ne olurdu aynı semtlerde yaşasaydık senın gibi fazla rutiel sahibi insanlarla düzenle postunu benı sıktır ettim karım adına aynı cumlede geçiriyorsun ucu ona deyiyo sıkıntıya uzatıyosun kendını bilader bak düzelt o postunu
EricNorthman tarafından 14/Kas/14 01:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Eleman tamamdir, klavye delikanlisi ergene de bagladi.
-
gkhn759 bunu yazdı
Eleman tamamdir, klavye delikanlisi ergene de bagladi.
Ulan biraz önce hala tanımadıgı insanlara yardım edebilicek hiç uşenmeden yazabılıcek destek olabilicek insanlara şahit oldum da
Sizin kadar kaşar heriflere denk gelıceğımı bilemezdim. kusura bakmayın size kaşar dedim diye ban yıceksem elden gelıcek birşey yok.
Sevdiği insana laf söletibilicek bir adamsanız sizden katıksız o. çocugu yoktur. Yardım isteyene el uzatacagınıza aşalıycak kadar kişiliksiz merhametinizden insaf etmiş şuursuz ve rezıl etmek amaçlı hareketlerle adamsınız demek. Sokakta ellettirene hakaret olur.
Tanıdığım birçok kadın sizden daha adam. ikinizede sölüyorum. Adamlıktan değil insanlıktan men edilmiş katıksız kaşarsınız. Hadi Eyvallah.
Yardım Eden Herkesten Allah Razı Olsun. Yönetimde görücektir bunları. Ban Yiceksen Sıkıntı Yok Sizin Gibilere Ban Yicem Diye Kılırıp Kaşar Olucağıma Yönetimdeki Adam Gibi Adamlardan Tokat Gibi Banı Yerim Daha İyi. Karına Maganda Dedikleri Zaman, Serseri Diyen Olursa, Kusura Bakmayın Benım Sikim Kalkmıyor Size Dersin. Adamlığını Görürüz. Postlarınızı değiştirmeyingkhan759, İlk Senı yalnış Anladım Gittim Postu düzelttim. Sonra Dedin ki postu düzeltti Adminlere Yalakalık Yapıyo. Pm çektin Söledim Bak Dedim Üstteki mesajınıda okuyunca Senın Sert Espirili Oldugunu caktık düzelttim. Hala istiyosan ilk postu koyarım dedim. Açıkcası sikimde bile değil.
Bende iyi Niyetime Tölarasını bu şekılde yönlerdiği için dogurucu davut biri olarak bende ilk postumu koyuyorum keyfi bilir. Admınlere yalakalık yapacak olsam burda küfür etmem heralde. Sadece eminim ki yalnış analamya giydirmış oldugum gkhn 759a gösterilen töransı üstteki mesajdan gerçekten hak ediyormuş.. Neyse Dogrusu budur abiler. Sıkıntı yok kendını gerçekten şöyle sanan insanlar var ; keko işte bir cümle ettim tırlattı şimdi artıslık yapıyo banı yesin siktir olsun gitsin. Bizde diyoruz ki yalnış anlayıp düzelttik hanı nedir cevabın açıkcası sikimde olmaz diyen adama sürci lisan edip özrü misali postu çekmek çok gereksizmiş.
kime ne kaadar dert anlatıcan off off gerek yok :)
EricNorthman tarafından 14/Kas/14 02:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu sayfada postlarini editleyen sadece sen varsin keko :)
Lafi gotten anlayan, ergen ruhlu, "saydiriyorum bari gote gelmeyeyim" diye adminlere adam gibi adam tarzi yalama yapan, kisacasi aptal herifin tekisin.
Ne bok yersen ye, git kumda oyna.
-
Yönetim ricam arkadaşa ban atmammanız. Şuan için biraz tolerans gösterirseniz sevinirim
Diğer 2 Mürit abicim konu hakkında fikrin yoksa eleştirme maganda felan hoş değil. Biraz anlayın insanları ona göre yorum yapın inci sözlük ekşi sözlük değilki bura.