Bugunden İtibaren Herkesin Yardımına İhtiyacım Var
-
bak senin için yataktan kalktım yorum yazacam bak iyi dinle
İşin iyi gitmiyor olabilir doğaldır kimsenin yaşantısı iyi gitmiyor bazılar parasal bazılar huzursal bazıları ailevi felan filan
gelip geçer geçirirsin yaparsın tahribat var arkanda her türlü kapı açılır açtırırlır yaparız sıkma canını.
Zor zamanlar gelip geçer geriye birtek sevdiğim kalır dikkat et.değerini bil.
bak şarkıyı paylaştı o susarsa yarın sinirlenir başka birşey paylaşırsın o birşey yapar sen birşey yaparsın bok çukuruna döner karıştırtıkça kokusu artar
ne yapacaksın. basit yarın bir şekilde ulaşacaksın. yada ulaşma kağıt kalem al eline yaz. sevdiğim diye. yada sevgisini kıymetini bilemediğim.
anlat ona parasal sıkıntılarını olanları dertlerini bu halde iken sana sıkı sıkı sarılmam gerekirken neler yaptığını pişman olduğunu anlat ama. anlatki bilsin sende rahatla oda. anlat bak neler olacağını . gelecekte neler iştediğini. onunla senin çoçuğun olursa nasıl olacağını anlat ama içinden geldiğince anlat.sonrada pişmanım de bu hayalleri yıktım kendimide senide yıktım. bana bir duvar göster oraya kapı açıyım de yeterki duvar örme dur ben ona kapı açmayı birilim de . işte ve sonkez ona nasıl hitap ediyorsan. ben okyanus gözlüm derdim. gözleri okyanus olan sevdiğime onu yazardım .
uyku sersemi yazdığım yorumu sana yazmıyorum. yada sevdiğinede. ben size yazıyorum size. olabilecek çoçuğuna yazıyorum. düğüne. geleceğine yazıyorum geleceğine.
dinle beni. ben yapmadım zamanında pişman oldum yapmadım . üzüldüm yapmadım.kırıldım yapmadım. erkek gururumuz varya sokayım ona yapmadım işte. sonrası bir şekilde kader buluşturdu bitti derken tekrar başladı. arada kavga etsekte bırak dediğimde ben bıraksam sen bırakımısın diyor . orda kopuyor film. bırakamazsın. severse bir erkek bırakamaz. bunu unutma. bırakırsan ya kendinide bırakırsın birdaha eşkisi gibi olmazsın.
düşün şimdi bunları. tasarla kafanda ve uygula.
pişman olmadan geleceğin ellerinde gitmeden. aç not defterini yaz iştediğin gibi dileceğinin gibi. arkadaşına gönder kızın oda kıza gösterir zaten. emin ol dönecek. yeterki iş işten geçmeden yap. yoksa artık ne sen eski sen olursun nete sevdiğin.
iyi geceler iyi fikirler güzel bir hayatınız olsun mürit...
-
Üç aşşa beş yukarı herkes benzer evrelerden geçmiştir veya çevresinde gözlemlemiştir.. "Hep mi aynı son anasını satayım!?." demeden edemeyeceğim.. Allah sabırlar versin..
TR-SCOPJE tarafından 14/Kas/14 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
bekleyeceksin hoca.
-
Hocam aynı dediğin gibi biz kadınlara değer vermeyi bilmiyoruz hee bunu yapan ne verdiğimiz değerin anasını ağlatanlar,
Sonra ne oluyo gerçek değeri hak edenlere hak ettiklerini vermiyoruz. Dediğin gibi yapmayı bende cok ıstıyorum ama hocam hanı anlatamadıklarımda var, ki olay sadece benden ibaret değil şöyle diyim 80 yaşındasın ve ömrünün 60 senesını verdiğin bir eşin var ölümün eşindesin resmen 60 yıl beraber geçirmişsin okadar iç dışsınız kı anlatamam küfür etse kalp krızı geçirirsin.Birgün agır bır kavga ediyosun ve gelıyo diyor ki ; İstemiyorum veya sevmıyorum senı ağır itamlarda bulunup siktir ediyo senı,
Şimdi hocam 60 yıllık bir eşın için dışın o lafı duydugunda kalbıne saplanan bıçak varya anlatılamaz ölüm sebebidir. Ayrılırkende böyle oldu zaten.
Lakın dediğini yaparsam ki şuan ne düşündüğü hakkında zerre en ufak zerre fikrim yok sadece giderki o lanet halımız ortada, Giderken söledikleri okadar acıttıysa bu kız bunu dediyse peki ya gerçekten bitirmisse ve birdaha gittiğimde daha agırını yaparsa ?
Ben hep bır umut var diye yaşamaya daha iyi eğlerim. En azından bu kadar canımı canınla aynı tuttugum karım sıfatındakı kızın o sözlerinin daha ağırın duymam. Lakın bir zerre ya bir zerra ne hissettiğini bilmek için bugun her yolu açtım. Faceyi açtım durumlar paylaştım muzık paylaştım,
İclouduna girip rehperine yenı numaramı ekledım. Notların dakka başı kontrol ediyorum. Bir cümle yazsa neyin ne oldugunu anlıycam ve yarın gel lan yanıma diycem ağlayarak sarılıcam amk. böyle hayatın adeletını ben duruma bak kahretsin
Hocam inşallah buna yakınlarınıda atlattık lakın bu en büyügü ve yan geri dönmemek için en çıkmazıydı. Allah büyük göz yaslarımı görüp af eylesin dogru biri olup onuda dogru biri yapmak için elımden gelenı yaparım
Sende haklısın ustadım ama dediğim gibi çok farkındalıklı bir kız biranda dünya onun için iyiden kötüye kötüden iyiye gidebilir ne oldugunu anlamam için ne düşündüğü hakkında bir harf bile olsa görmem lazım herşeyi açtım yeterkı durumu anlıyım gidip yarın alıcam konuşucam ama birdamla göremezsem ne düşündüğünü vay halıme
Heh işte hocam bunu dedin ya böyle varya nefes alamadım yemın ederim. Çok zor bişey değil bir yıl ayrı kalmak baksana 2.gün kahrımdan ölüyorum. ikimizinde birbirmize tek bir sözü var bu namus kadar büyük birbirimizin için çok kez ayrıldık ayrı kaldık ama bu sözü çiğneyene geri dönüş yoktu ikimizde yapmazdık zaten o gururda ınsanlardan değildik o da oyle eger ayrılırda birinie gidersek ikimizde birdaha birbirimize dönmiycektik ki zaten helalım diyim bakıyoduk yanı bu işin boyutu sevgili değil karı kocaydı öyle izin alırdı öyle yaşardık karım kocam sıfatıyla dönüyordu ilişki onun bunu yapıcak bir kız olmadıgını adım kadar biliyorum. kabul etmeyebılır ama benden bile sözüne sadık insandır hocam allah yaşatmasın sanada cidden geçmiş olsun abim
Hocam Zahmet edip uykundan kalkıp yardım ve destek verdiğin için binlerce kez razı olsun senden. İşin sıkıntısı o guruum işte o anasını sattıgımın gururu. kozları Elıne verme muhabbeti. onca atar tutar yaptım şimdi geri vitesmi muhabbeti. ezilmişlik muhabbeti
Bunlar varya adamın anasını belliyo. Dediğini yapıcam hocam sabaha kadar tek bir düşüncesi hakkında tek bir bulgu bulamazsam sabah " kaybedicek neyim kaldı lan " der mesajı çakar yanıma çağrır sıkı sıkı sarılırım ona. burda yaşını başını almış birçok insan var sizler gibi erdemli kıdem sahibi saygınlık sahibi hayatlarında insanların gözlerinde hep iyi ve bir yerde duran adam gibi olan adam gibi insanlar... Bana yardım etsin şu guru meselesı adamı bitiriyo. Onca atar yaptım kelıme yaptım onca hakeret küfür ulan sikime kadar çektim. Şimdi nasıl ne derim ? Nasıl gel derim ? peki ya onun dedikleri ? pekı ya o pişman mı değil mi ? ben ılk gun okadar öfkeliydim ki öldüresim vardı allaha dualar edip onu karşıma çıkarma diyordum. Peki ya o ? onu öfkesi nedir ? peki o karşısında bir anda canavara dönüşen adamı unutabilicek mı ? Peki ben onun tekrar bu hale gelmıyceğını nasıl bilebilirim ?
İşte bunlar varya ya hocam yarın yanıma gelmemesını tutucak zilyon sebeplerden biri..
Aynen öyle hocam allah razı olsun saolasın
Hocam sıkıntı çok sıkıntı...
EricNorthman tarafından 14/Kas/14 01:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence vicdan azabı çektiğin için bu durumdasın.Eğer gerçekten belli şeyleri kafanda bitirmişsen, samimi bir şekilde arayıp terbiyesizliğin için özür dileyebilirsin.Ayrılık acısının ötesinde bir vicdan azabı çekiyormuşsun gibime geliyor.
Ayrıca unutmaki, bu tür soyut zayıflıklar(aşk,duygusallık,korku,sevgi) beyninin seni yönlendirmesinden dolayı kaynaklanıyor.
Özürünü diledikten sonra bir meşkale bul ve geleceğine odaklan.
Esconda tarafından 14/Kas/14 00:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ağır küfür etmişsin ama denk gelirde senden hesap sorarsa bütün ettiğin küfürlerin açıklamasını mutlaka yap.
amacnının ne olduğunu söyle. erkeklik hali dayanamadım ettim. ama amacım sana kesinlikle zarar vermek değildi filan de.
sevgi öyle birşeyki bir anda ne olduğunu anlamadan barışır eskisi gibi olursunuz.
ama ikinizde karşılıklı açıklamalırınızı sağlam yapın. sağlam yapınki o kötü sözlerin sebebi bilinsin.
kız o ettiklerini içine atıp eski sevgisini kaybetmesin.
ilişkinizin eskisi gibi sağlam ilerlemesini istiyorsan ortalık sakinleştikten sonra hiçbirşey olmamış gibi ara
seninle konuşmamız lazım de. bir yerde oturun saatlerce herşeyi baştan konuşun. adam gibi konuşun.
ama sen onu ara . ne olursa olsun sadece kendini ara. kimsenin aracılığı ile haber gönderme. direk ara.
ama mıy mıy konuşma.
zafer kazanmış komutan edası ile ''seninle konuşmam lazım fadime '' de
ara kardeşim ölmezsin.
edit: vaktin olduğundada şu siteyi ayağa kaldırlaım. adam gibi script hazırla 20 sinde param geliyor.
hakkın ne ise ödeyelim site faaliyete başlasın. sende paranı cebine koy . iş gelirse pm lerim.
-
Yazdılarına göre haketmişsin hocam. Artık kızın insafına ve seni ne kadar sevdiğine kaldın maalesef.
-
nıç dostum sebeb değil hiçbiri ?
ya başkasını kollarında görsen. ya başkası öpse onu. ya başkası elinde tutsa. ya başkası kokusunu içine çekse. bunlarıda düşün
gurur felan filan hikaye hocam geç bunları aşktan gurur felan olmaz onu tavrarken gurur yapıp onun gelmesini beklese idin
sen kalkıp onu hiç yapsan bak hiç diyorum ne o senin için ? sevgilinmi hiç yapmışsın kızı hiçbirşey olmayan bir hiç yok yani.
oda kızgınlığını sana öfkesini böyle atmış
o pişman olsada kız dönmez dönmek iştesede alternatifi yavsıyanlar kız arkadaşları ona erkek bulmaya çalısır hiç yapmasa şaçıla başı ile oynar.
o yüzden sen adım atacaksın eğer o atmazasan tamam gel burda sana birşeyler yapalım edelim para kazana siktir et.
ama adım at yoksa her atmadığın her şut kalene gol olacak demedi deme.
delikanlı iyi insansın kızda iyi işe ne bu kötülük. yapbi gurursuzluk dön. dönmezsen gururun seni derin bir çukura çekecek . yarın sabah anide yaz yazı kzıa gönder ama içinden geldiği gibi. sonra bekle adım atar. atmazsan zaten sen attın bitti . gururundan önemli değil dersin olur biter daha güçlü daha dik olursa günah senden gider
-
Tanımlaman güzel hocam. Ama bazı şeylerde gerçekten var. yanı evet vicdan azamı gurur pişmanlık var. ama bunları tetıkleyen unsurları görebiliyorum şu hayatta hiçbir boku göremedik şansa iki gundur bunu gördüm,
Seviyorum hocam aklımda hep ne yapıyo ne ediyo Birtanem yazıp ansızın mesaj atıyo cevap vermeyince defalarca arıyo
alışkanlık değil bu şu yalnız dunyada bir dost eş arkadaş evime geldıgınde bana türk kahvesi yapıp karşılıklık içtiğim eşim,
Paramız olmadıgında biriktirip kafeye gittiğimiz, 1tllık bileklikleri özel kutularda sakladığımız
" Göz yaşımı bir tüpte Saklardı , Bende Onun saç tellerını fanusta saklardım " Birbirimize kanımız canımızdan hatıralar bırakırdık.
Özel dolabım vardı herşeyımız orda dururdu. Bana aldığı parfumu sadece onun yanına giderken sıkardım. Sadece o koklayınca;
" oo parmunde çok güzelmiş hangi güzel kız aldı bunu " diye diyen tek kişi olsun diye,
Hocam bu pişmanlık değil çocukluğumuzu beraber geçirip beraber yetışkın oldugum bir eş. Ben onu büyüttüm oda benı büyüttü.
Anlıycan görüşün çok iyi bende etkılendım ama işin içinde değeri ve asla ölçülemiycek bir sevgi bağı var.
Haklısın üstadım dediğini birkaç murıd daha dedi. İçinden çıkılmaz bu durumda her mesajlarınızla birazdaha rahatlıyorum bu sabaha kadar editörlük işiyle ugraşıyorum. ki sabah kadar ne yapıcağıma gerçekten karar vericem. 1de üniye gidicek 3te çıkıcak sabah o uyanmadan mesaj atıcam. " Okuldan çıktığında herzaman buluştugumuz kafe Messe Gel. 3Te En üst katta Senı Beklıyor Olucam. " Diyip Yollıycam.
Hocam Saol valla dahada sıçtın azıma .s.s
Haklısın hocam olanlar bizde kalıcak zaten ya herru ya merru ya olur ya olmaz diyosun, Olmazsada hiç değilse denedim derim olursada yavaşca rayına oturturum herşeyi. bu postun en üstüne bir murıde yazdım hocam bak ona nelerden bahsettim böyle şeyleri kaybetmek gerçekten öldürüyor benı
-
ölmeden ölmek iştemiyorsan git dediğimi yap, burda böyle durma , gelecek için vakit azalıyor hocam. şaç teli diyorsun sen bide başka erkeği düşün. şahip çık bu sefer o haklı olsun bundan sonra hep sen haklı olursun :)