folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugunden İtibaren Herkesin Yardımına İhtiyacım Var

Bugunden İtibaren Herkesin Yardımına İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    EricNorthman bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

deliler gibi sevip, en ufak bi falsoda birbiribe agir hakaret ve kufurler etmek tipik maganda davranisidir. bence ikiniz de bu aciyi sonuna hakediyorsunuz. anlamiyorum arkadas cok mu zor insan gibi kirmadan, bozmadan anlasmak? sizin gibi ortalikta bir suru serseri mayin dolasiyor. 

Pm At lan bana

Maganda lafını çogul kullanıdığın insan 2.5 sene helalım dediğim karım. Kimse burda böyle yorum ona ıtafen cumle kullanmamış sana bu tecrube nerden gelıyo bılader ? bir sıkıntının içerisinde sen nasıl laf uzatıyosun he ? 

Serseri mayın ? Ahh ulan ne olurdu aynı semtlerde yaşasaydık senın gibi fazla rutiel sahibi insanlarla düzenle postunu benı sıktır ettim karım adına aynı cumlede geçiriyorsun ucu ona deyiyo sıkıntıya uzatıyosun kendını bilader bak düzelt o postunu

ne olurdu aynı semtte yaşasaydınız mı adamın dediğini doğruladın direkt ne bu mahalle delikanlısı tavırları el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır diye ne güzel demişler forumda böyle çocuk gibi konu açıyorsan gelen ters yoruma küfür edemezsin

burada köpek gibi aşk acısı çekmemiş tek bir adam yoktur bu böyle millete diklenmek için bir bahane değil

ayrıca eleman köküne kadar haklı ayrılırken ana avrat söven ayrılmayı bile düzgün yapamayan adam ilişkiyi nasıl yürütsün

hala devam ediyor yok bilader milader bilmem ne, bir konuda yazmışsın yaşın 19 boyun 1.68 kilon 60 hala millete şöyle yaparım böyle yaparım ayaklarındasın bırakın bu semt delikanlısı işlerini öyle dayak yersinizki yumruğunu sıkmaya tövbe edersin, az efendi olun düzgün konuşmayı iletişim kurarak sorunları halletmeyi öğrenin ondan sonra ilişki yürütmeyi öğrenirsiniz

Senın sözüne eyvallah derim, Onuda iyimser görsende sıkıntı yok ben senı severim abim saolasın :)

hah işte bak keşke o kızdığın şeyi yazan arkadaşada buna benzer bir cevap verseydin, bak kızdım sert sert yazdım sen böyle cevap verince yazdığım şeylerin altında kendim ezildim tatlı dil herşeyi çözer

konuya ithafende konuşayım biraz, oluyor 1 sene falan 3.5 yıllık ilişkim biteli hala arıyorum onu insan keşkelerle yaşayamaz, en küçük bi ihtimal varsa geri kazanmaya çalış, yıllar sonra başkasıyla evlenip çocuğuna unutamadığı eski sevgilisinin adını veren adamlar biliyorum yani zamana bırakma git zorla sonra pişman olmaktan iyidir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

deliler gibi sevip, en ufak bi falsoda birbiribe agir hakaret ve kufurler etmek tipik maganda davranisidir. bence ikiniz de bu aciyi sonuna hakediyorsunuz. anlamiyorum arkadas cok mu zor insan gibi kirmadan, bozmadan anlasmak? sizin gibi ortalikta bir suru serseri mayin dolasiyor. 

Pm At lan bana

Maganda lafını çogul kullanıdığın insan 2.5 sene helalım dediğim karım. Kimse burda böyle yorum ona ıtafen cumle kullanmamış sana bu tecrube nerden gelıyo bılader ? bir sıkıntının içerisinde sen nasıl laf uzatıyosun he ? 

Serseri mayın ? Ahh ulan ne olurdu aynı semtlerde yaşasaydık senın gibi fazla rutiel sahibi insanlarla düzenle postunu benı sıktır ettim karım adına aynı cumlede geçiriyorsun ucu ona deyiyo sıkıntıya uzatıyosun kendını bilader bak düzelt o postunu

ne olurdu aynı semtte yaşasaydınız mı adamın dediğini doğruladın direkt ne bu mahalle delikanlısı tavırları el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır diye ne güzel demişler forumda böyle çocuk gibi konu açıyorsan gelen ters yoruma küfür edemezsin

burada köpek gibi aşk acısı çekmemiş tek bir adam yoktur bu böyle millete diklenmek için bir bahane değil

ayrıca eleman köküne kadar haklı ayrılırken ana avrat söven ayrılmayı bile düzgün yapamayan adam ilişkiyi nasıl yürütsün

hala devam ediyor yok bilader milader bilmem ne, bir konuda yazmışsın yaşın 19 boyun 1.68 kilon 60 hala millete şöyle yaparım böyle yaparım ayaklarındasın bırakın bu semt delikanlısı işlerini öyle dayak yersinizki yumruğunu sıkmaya tövbe edersin, az efendi olun düzgün konuşmayı iletişim kurarak sorunları halletmeyi öğrenin ondan sonra ilişki yürütmeyi öğrenirsiniz

Senın sözüne eyvallah derim, Onuda iyimser görsende sıkıntı yok ben senı severim abim saolasın :)

hah işte bak keşke o kızdığın şeyi yazan arkadaşada buna benzer bir cevap verseydin, bak kızdım sert sert yazdım sen böyle cevap verince yazdığım şeylerin altında kendim ezildim tatlı dil herşeyi çözer

konuya ithafende konuşayım biraz, oluyor 1 sene falan 3.5 yıllık ilişkim biteli hala arıyorum onu insan keşkelerle yaşayamaz, en küçük bi ihtimal varsa geri kazanmaya çalış, yıllar sonra başkasıyla evlenip çocuğuna unutamadığı eski sevgilisinin adını veren adamlar biliyorum yani zamana bırakma git zorla sonra pişman olmaktan iyidir

Dayanamıyor insan abi, Gücüme gidiyo helekı böyle bir durumda canım çıkıyor resmen laf söletemiyorum ona,

Haklısın abi ben yarın için mesaj attım dedim okuldan çıkınca hep buluştugumuz kafeye gel 3 te beklıyo olucam dedim. Geldıgınde konuşucam onunla ki gelırmı mechul zaten tekrar demiycem ona, Ama içimden ne geçiyorsa söliycem zaten varsa bana dair birşeyler tanıyorum onu çıkar ortaya herşey ama o anlattıgın insanlar gibi olmayı asla istemıyorum. 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Kavusamadigi icin insan gozunde fazla buyutuyor boyle seyleri ulasilamayan her zaman degerli olur misali. Boyle cok buyuk asklar yasayip evlendikten 3 yil sonra bosananlar da cok var. Benim de ilk okuldan boyle bir anim var eski sevgili lafini duyunca aklima gelir :) tebessum ederim. Ama simdi evliyim mutluyum ve cocukluyum. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

Kavusamadigi icin insan gozunde fazla buyutuyor boyle seyleri ulasilamayan her zaman degerli olur misali. Boyle cok buyuk asklar yasayip evlendikten 3 yil sonra bosananlar da cok var. Benim de ilk okuldan boyle bir anim var eski sevgili lafini duyunca aklima gelir :) tebessum ederim. Ama simdi evliyim mutluyum ve cocukluyum. 

Allah Bağışlasın Üstadım. Ne Güzel Bir Yuvan Var kişiden kişiye değişiyor aslında bu tür olaylar, Benım tanıgım bir akrabam var 9 yaşından beri aynı okulda okumuşlar üniversite dahil ve 10 yaşında çocukluk misali işte böyle aaaa ayşeyi seviyomuş muhabbetlerinden başlamışar şimdi evliler sanırsam 10 yaşından beri aynı okul, Lise 1 beraberlik Ünide Söz Simdide Evliler evlilikleride 6 sene falan olmuş bebekleri var

insan vay anasını be diyor ama çok çekmışler öylede diyorlar yanı kımı azımle ugraşıp gene mutlu oluyor kımısı bizim gibi elinin tersiyle itiyor işte

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    nolur biliyon mu bi zamanlar senin bi parcan olan kisi gün gelir yolda bi yabancı gibi gelip geçer yanindan sonra hay amk dersin sarildigin beraber yattigin uyumasini izledigin kiz baskasinin elini tutmuş olur hay amk dersin kadere sansina kendine zamani geri almak istersin bi sigara daha yakarsin aksam olur eve gider icersin ertesi gün hic bisey olmamis gibi hayat devam eder ama her gördüğünde her aklina geldiğinde bi duraksarsin keşke dersin bu amk keskeleri hayati sana zehir eder .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    nolur biliyon mu bi zamanlar senin bi parcan olan kisi gün gelir yolda bi yabancı gibi gelip geçer yanindan sonra hay amk dersin sarildigin beraber yattigin uyumasini izledigin kiz baskasinin elini tutmuş olur hay amk dersin kadere sansina kendine zamani geri almak istersin bi sigara daha yakarsin aksam olur eve gider icersin ertesi gün hic bisey olmamis gibi hayat devam eder ama her gördüğünde her aklina geldiğinde bi duraksarsin keşke dersin bu amk keskeleri hayati sana zehir eder .

Oturmuş sadece müzik dinliyorum şuan, senın dedıklerını yaklaşık 45 dakkadır istemsiz şekılde hayal ediyorum. Dakikasında gözlerim doluyor.

Umutla yarını beklıyorum. Sonra bana olan isyan dolu sözleri aklıma gelıyor. Kalbım bidaha acıyo. Diyorum ki gelırse sükret. Ama 3 gün önce buluşmak için yalvarıyoduk birbirimize. 3 Gün önce elını tutar beraber uyurken bugun yanıma gelırmı gelırse dınlermı dınlerse alarmı diyorum ? 

Herşeyini haberini verirken nerede ne yaptıgını bilmıyorsun, Olumludan çok Olumsuzluk payın Varsya yarını beklemek cok acı.

Heleki karım diye sevdiğin, o şirincecik masum kız, başkasına bakıcam başkasının sakallarıyla oynıycak, Başkasının gülüşüne aşık olucak.

Bu teorıler varya birde olanlardan sonra kızın bırak dınlemeyı gelmemesı bile olanaklıysa, Bu can buna dayanmaz üstad dayanmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    hocam aksam sevistigin kiz seni ertesi gün aldatmamis iyi biz napalim bide böyle düşün aldatilmak hariç her şeyin çaresi vardır senin ki sadece zamanla hal olacak kizin üstüne gitme
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    hocam aksam sevistigin kiz seni ertesi gün aldatmamis iyi biz napalim bide böyle düşün aldatilmak hariç her şeyin çaresi vardır senin ki sadece zamanla hal olacak kizin üstüne gitme

Bende aldatıldım hocam zaten benım bu hale gelmeme o sebep ya bu kıza bu kadar yuklenmeme o sebep oldu zaten geçmişten kurtulamayan bir insanım işte sonuçlarıda bariz ortada, kişiliğim karakterim bile değişti artık, 

Gitmiycem hocam yarın yaşanan sölenen hersöz için özür diliycem ellımle ona bana bıleklık yapmıştım onu vericem sonra gidicem tamamen. 

Hiç değilse bunca şeye oda bende bir özürü bir bakışı hak ettik

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    ben hayatta sinirli biri olmadim hatta kizmadim bile kimseye ama simdi kiz mevzulari yüzünden biri lan dese elim ayagim sinirden titriyo o derece manyaklastim amk en iyisi sevmicen hee o boku yedin mi hayatinin merkezi yapmican yaptim zamanında hayatim sikildi dersimi aldim insanca davranma dostum kopek oluyorlar herkes mi ayni olur lan herkes ayni yada ben çok cenabetim hep bana boyleleri geliyo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Piskolog senin manevi sorununu çozer. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 6257 Toplam Mesaj: 59