folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugunden İtibaren Herkesin Yardımına İhtiyacım Var

Bugunden İtibaren Herkesin Yardımına İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

hocam dayanabildiğin kadar dayan (ki için içini yiyecek dayanamayacaksın) gerçek ve içten bir özür dile. ama laf olsun diye değil. şu siniriniz bi geçsin sorunu çözersiniz

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

@Esconda

bak hocam yukarıdakı murıde bır tek soylemıs dogruyu sen gercekten sevsen o kızı degıl numaranı eklemek coktan onlarca kez aramıstın seven ınsan bole beklemez madem canın yanıyor beklıyosun lan kontorunmu yok yollım sanıyesınde sole ara lan ara 

zamanı gelınce içe sıçmak nasıl bi duyguymu bizzat yaşarsın, sen sevdıgıne emınmısın yoksa bırseyler zorunamı gıdıyoda bu durumdasın once bı bunu sor kendıne kısa ve oz yazıyorum bu yazdıklarım senın ıcın cok degerlı yada sen ne kadar deger verıyosan

adam gıbı sevıyosan su yorumu gorup sanıyesınde arar "gorusmelıyız" dersın. anlatırsın kendını ozurdılersın

nıe bu kadar emın konusabılıyorum bılıyomusun 79 gun oldu ayrılalı neler yasadım. sen yerımde olsan kesın kıza zarar verecek bırsey yapardın. hala bı kelıme bıle kendı ıcımde sevdiğime kotu laf etmedım etmıcemde nıe bılıyomusun cunku ole bısı yaparsam kalbımdekı sevgımden utanırım, gercek seven ınsan sevgısının degerını bılır elınden gelenı yapar beklemez...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

@Esconda

bak hocam yukarıdakı murıde bır tek soylemıs dogruyu sen gercekten sevsen o kızı degıl numaranı eklemek coktan onlarca kez aramıstın seven ınsan bole beklemez madem canın yanıyor beklıyosun lan kontorunmu yok yollım sanıyesınde sole ara lan ara 

zamanı gelınce içe sıçmak nasıl bi duyguymu bizzat yaşarsın, sen sevdıgıne emınmısın yoksa bırseyler zorunamı gıdıyoda bu durumdasın once bı bunu sor kendıne kısa ve oz yazıyorum bu yazdıklarım senın ıcın cok degerlı yada sen ne kadar deger verıyosan

adam gıbı sevıyosan su yorumu gorup sanıyesınde arar "gorusmelıyız" dersın. anlatırsın kendını ozurdılersın

nıe bu kadar emın konusabılıyorum bılıyomusun 79 gun oldu ayrılalı neler yasadım. sen yerımde olsan kesın kıza zarar verecek bırsey yapardın. hala bı kelıme bıle kendı ıcımde sevdiğime kotu laf etmedım etmıcemde nıe bılıyomusun cunku ole bısı yaparsam kalbımdekı sevgımden utanırım, gercek seven ınsan sevgısının degerını bılır elınden gelenı yapar beklemez...

İlk sayfada ben de aynı şeyleri söylemek istemiştim. Ama dediğim gibi gurununu onurunu kaybetmeden konuş onunla. Ben hataya düşüp olayın sıcaklığıyla ayrılan taraf ben olmama rağmen pişman olup dil döktüm kendimi küçük düşürdüm sonuç olarak hiç birşey değişmedi kızı kendimden daha da uzaklaştırdım.

Sen sakince özrünü dile kız karşılık vermese bile sen sakinliğini koru. Kendini küçük düşürecek çaresizmişsin gibi göstericek davranışlardan kaçın. Kıza vicdan yaptırırım gibi filan düşünme genelde geri tepiyor bu durumlar. Şöyle düşünebilirsin sevdiğim kız için gururumu mu düşünücem elimden geleni yaparım diyebilirsin ama emin ol daha kötüye gitme olasılığı daha fazla. Ben elimden geleni yaptım gibi kendini avutmanı sağlayacak bahaneler için de kendini küçük düşürme önemli olan sakin olup mantıklı düşünebilmen.

Özrünü dile ve bekle sadece sabret. Bırak herşey normale dönsün olayların üstünden biraz zaman geçsin sonra yavaştan günlük konuşmalara başlarsınız biribrinizi yoklarsınız ki zaten kız da seviyorsa bu süreç hızlı işler yoluna oturtursunuz herşeyi.

Eğer ki herşey ters giderse de içine atma hiçbirşeyi ağayacaksan ağla, arkadaşlarınla filan vakit geçir, ailenle dertleş sana destek olsunlar.

Emin ol kısa bir süre sonra toparlanıyorsun ilk günler yemeden içmeden kesilirsin devamlı gögsün sıkışır sonra bir bakarsın yaptıklarından utanmaya başlarsın saçmalamışım salak gibi kendimi ne hallere sokmuşum dersin. Ama unutmaya çalışma unutamazsın sadece daha az hatırlarsın. Kızla olan bütün iletişimini de kesmen laızm tabi bütün sosyal hesaplarını sil engelle filan ona dair birşey olmasın. Bu süreci uzatmakdan başka birşey yapmasın ona dair şeyleri elinin altında tutarak. Uyumak zorlaşır uyanmak ise tam tersine kolaylaşır gecede 5-6 kez uyanırsın devamlı kızın sesi yüzü gözünün önüne gelir filan allah kolaylık versin gerçekten ya zor durum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    EricNorthman bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

deliler gibi sevip, en ufak bi falsoda birbiribe agir hakaret ve kufurler etmek tipik maganda davranisidir. bence ikiniz de bu aciyi sonuna hakediyorsunuz. anlamiyorum arkadas cok mu zor insan gibi kirmadan, bozmadan anlasmak? sizin gibi ortalikta bir suru serseri mayin dolasiyor. 

Pm At lan bana

Maganda lafını çogul kullanıdığın insan 2.5 sene helalım dediğim karım. Kimse burda böyle yorum ona ıtafen cumle kullanmamış sana bu tecrube nerden gelıyo bılader ? bir sıkıntının içerisinde sen nasıl laf uzatıyosun he ? 

Serseri mayın ? Ahh ulan ne olurdu aynı semtlerde yaşasaydık senın gibi fazla rutiel sahibi insanlarla düzenle postunu benı sıktır ettim karım adına aynı cumlede geçiriyorsun ucu ona deyiyo sıkıntıya uzatıyosun kendını bilader bak düzelt o postunu

önce türkçe öğren amk, suriyeli mülteciler gibi konuşuyorsun :D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Yeni numaranı sanki tüm rehberine gönderiyormuşsun gibi kıza gönder,hatta onun tanıdığı insanlarada gönder.

Ondan sonra beklemeye başla bakalım.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hacılar öyle demeyin ya, aşk acısı en ağır 18-19 yaşlarında yaşanıyor.

2-3 yıla unutucak hatta sikerim aşkı meşki modunda dolaşıcak orası kesin.

@EricNorthman kafanı dağıtmak istiyorsan web işleriyle değil vücut gücü gerektiren işlerde çalış. 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

@EricNorthman kafanı dağıtmak istiyorsan web işleriyle değil vücut gücü gerektiren işlerde çalış. 

yok öyle bi dünya hocam maalesef

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

yok öyle bi dünya hocam maalesef

2-3 yılda unutulacak aşka aşk diyenin mk.

bu video da sana gelsin konuyu açan arkadaş.

http://www.youtube.com/watch?v=ZKZvB64_U5I

Toplam Hit: 6267 Toplam Mesaj: 59