folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunu Nasıl Başarmış Olabilir?(Rüya Ve Gerçeklerle İlgili)



Bunu Nasıl Başarmış Olabilir?(Rüya Ve Gerçeklerle İlgili)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2012
    Erkek
    Abdullah_CAN bunu yazdı
    HuwelAsK bunu yazdı

        Bir mükemmelliği bilimle mantıkla açıkladıkları anda hemen imanlarından vazgeçiyorlar.Neden bir şeyin Allah'tan geldiğini mantıksız olması gerektiğiyle etiketliyorsunuz.Amerikalı zenci,Sarışın İngiliz bile yeterince araştırınca Allah'a kuşkusuz iman ederken siz İslamı anladığınızı ne kadar araştırdınız.Tüm okuduklarınız,2x2, eşit kollu terazi,harry potter,fatmagül'den ibaretken nasıl oluyor da sonu olmayan bu ilmin hepsini araştırıp kannat kullanıyorsunuz.Yazık,ben (Allah korusun) inanmıyor olsam bunu espiri konusu yapmazdım,her yerde yaymaya çalışmazdım.Çünkü bunun bana bir faydası yok ama ihtimal ki yanılmışsam bunun söyledikleri korkunç azabından kurtarırdım kendimi.

        İman nasip işidir,ayrıca Allah'lı yaşayan bir kalp Allahsız yaşamaktan çok daha iyidir,olsa da olmasa da(haşa).Onlar sonsuzluğu,zamansızlık ve mekansızlığı düşünüp mümkün diyebiliyorken siz ancak 70 yıl yaşa toprak olda kalmışsınız.Budur "Secde ettiğiniz insan beyniniz".

    Din kitlelerin afyonudur... Beyni uyuşturmaya devam...

    abdullah= Allah'ın kulu. Peygamber (s.a.s)'in en sevdiği isimlerden aynı zamanda babasının adıdır

    arkadaş bir insan ismiyle bukadarmı ters düşer babanı mahkemeye verde ismini değiş :) 


    VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek

     

    GusFring bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı
    ricin bunu yazdı

    Astral seyehat diye bir muhabbet te var fakat tanışmadan önce bu rüyayı gördüysen nasıldır nedir bilemem ama bence kendini geliştir derim ben...



    hala tanışmadık hocam sadece adını öğrendim resmek 4 ay sonrasını gördüm lan:) not: özel bir insan değilim

    Hacı, Holy anlatmış senin durumunu mantıklı bir biçimde hala 4 ay sonrasını gördüm diyorsun, yazılan yorumları iplemiyor musun yoksa okumuyor musun anlamadım.

    holy'nin anlattığıda uzaktan mantıklı gelebilir ama bilimsel değil. 4 ay sonraki olay diyor. 2 gün sonra değil. bilimsel kanunlarda kesin veriler olmadan olabilirlerle ilerlenemez. birçok olay gördüm mesela, bir arkadaş bana bir rüyasını anlattı, binanın içindeymiş, duvarı yeşil boyalı ve bilip görmediği bir caddeye bakıyor du diyor. bundan 2 sene sonra aynı sahneyi yaşamış. sonra sorguladığında, o rüyayı gördüğü zaman daha o bina yapılmamış ve o kişi o şehre henüz gitmemiş bile. binanın yapım sreciyle bile alakası yok çocuğun. böyle bir durumda, holy'nin ifade ettiği konu bu konuyu kuşatıp netleştirecek kesinliğe sahip değil. 

    kuantum fiziğinde bilginin zamanda da ilerlemesi konusu var. fotonun zamanda hareketi. bu durumda, beyin, gelecelteki kendisiyle iletişime geçiyor gibi durum oluyor. 

    teori ve tespitler bana ait değil araştırın aynısını bulacaksınız

    bu konudakileri kastetmiyorum ama, bilimi savunup ateist olmuş birçok kişinin bilimden haberi yok. halbuki avrupayı bilime sevkedende ispanyadaki endülüs emevi devletidir. bilimin babasıda islamdır. araştırım göreceksiniz. kesin veri istiyorsanız birçok farklı kaynak vereyim hangi bilim dalı islamda hangi ilme denk düşüyor diye. tarihlerine kadar vereyim. bu dönemde o ilim dalları ölçülebilir hale geldi. en önemli fark o

    birçok kişinin aklı gözüne inmiş görmeden inanmıyor. hatta görmediği olasılıklara bile inanmıyor sonra bilim deyip oraan kurtuluyor yada üstünlük elde etti sanıyor. parola sanki bilim lafı geçiyorsa kesin kanıt getireceksiniz. 

    CHaRMaNDeR tarafından 20/Eki/12 14:47 tarihinde düzenlenmiştir

    Düşünüyorum, o halde varım.
Toplam Hit: 7352 Toplam Mesaj: 73