folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

@Pisibaliqi Kanunda her yazan uygulanıyor mu?

Yada kanunda olmayıpta ahlak anlayışımıza ters düşen onca şey varki...

Kanuna bakarsak biz yoldan izden çıkarız.

Biz Allah'ın bizlere farz kıldıklarının dışına cıkıyoruzda 2-3 tane yaratılan insanın koymus oldugu kanunları mı dnlıcez?

Guldurmeyın ınsanı hocam...

Senın dogrun sana dogru,benım kı bana.

Sana normal gelmiştir belkı bana gelmez.

Şofor elbette otobusun ıcınde ne olup bıtıyor dıye otobusun ıcıne bakmak zorunda.

Buna dikizlenmek degil,toplumun huzurunu bozacak harekette bulunanlara mudahale etmek denılır.

Her işin yapılacak oldugu yer vardır,sevişmek istiyorsan s.olup gıdıceksın evıne orda ne halt yıyorsan yıceksın.

Otobus elbette uygunsuz hareketlerın yapılacak oldugu yer degıl.

Adam bakmıştır,belkıde goz goze gelmıstır ordakı uygunsuz hareketler yapan genclerle ama dengesız genclerımız dıkkate almamıstır.

En sonunda adam dayanamayıp otobusten ındırmıstır,normaldır.

Olayın ıcınde olmadıgım ıcın ben fazla bu konuyu tartısmak ıstemıyorum ama Elbette her ınsanın sabrı var,sen bunu asla zorlamamlısın...

Şimdi kanunlarımız o genclere,sız neden toplum onunde uygunsuz hareket yapıyorsunuz demezde,sofore sen neden bunlara mudahale ettın der,bızde buna KANUN derız.... :) 

Allah büyüktür vesselam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

hiç kimsenin edebini adabını sorgulamak sana düşmez sen kim oluyosunda yok nasıl bir edep adap ortamında büyüdün diye sorabiliyorsun?

Pekala bu konu sana göre yanlış olabilir, kanunda böyle bir olayın suç olması gibi bir durum söz konusumu yada elemanın müdahale yetkisi falan mı var?

ayrıca bu çok edepli adaplı geçinenler kusura bakma ama genelde verse babasını dürtecek tipler oluyor,

Şimdi olayı şöyle düşün 2 turist binse o otobüse ve onlar aynı pozisyona düşse?

Milletin edebine ahlakına bakmaktan kendiniz bi hal oldunuz adam çok ahlaklıymışta gözünün yolda olması gerekirken neden dikizliyormuş milleti?

Ben yazımda edebini adabını sorguladığım kısmı göremedim  Hatta öyle bir sorumda yok. 

Kanunda var sosyal sorumluluk anlayışı Ahlak masası diye bir masamız bile var.Taciz den sorgulananlar bile var.

Dikizleme meselesine gelince ben olayı bilmiyorum ve burdaki hiç kımse bilmiyor konuyu açan arkadaşın bulduğu kaynakta yazan

Çocugun açıklaması var ve burdaki millette sadece cocugun dedıklerinden hareket edıyor.

Bende mantığımı kullanıorum hangi gerizekalı kolunu kız arkadaşının omzuna atmış birine toplum içinde burası SEXS otobüsü değil diyebilir diye ?

Bak cümlemi bir kaç kez oku anlayınca bana cevap yaz.

Bence o cocuk kolunu atmamış %99 diyorum otobüs söförünümü savunuyorum hayır ama şimdiki gençliğin nerde ne bok yiyeceğine akıl sır erdiremiyorum sadece.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

Öpüşen yok sakin ol şampiyon kol kolalarmış. Gençlerin haremlik selamlık oturmamalarına sinirlenmiş şöferrr.

yok aga olayı genç haklı çıkmak için kesinlikle ufaltmıştır, el ele kol kola durmak şimdiki devrin en sıradan şeyleri hangi adam kol kola duran kimseyi pataklamış şşimdiye kadar, kolu omzunda diye bunlar yapılır mı hiç, İllaki vardır bi yanlış hareketi..

yuh amk kendimden utandım bi zamanlar seni tartışmak için de olsa kaale aldığım için

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

apokontek sen demişsin zaten sana göre doğru bana göre deoğru farklıdır diye...onların öpüşmesi rahatsız etti diye gidip müdahale etme hakkı yoktur...herkes rahatsız olduğu şeye müdahale etse vay halimize...

bazıları toplum içinde bi çiftin sarılmasından rahatsız olur ama ben hiçte rahatsız olmuyorum ne güzel seviyo işte iki insan birbirini daha güzel ne var....çevir kafanı başka tarafa bak kardeşim öpüşmeleri rahatsız ediyosa...

bende karafatma gibi perdeye sarınıp gezen öcülerden rahatsız oluyorum...ya da sıkmabaşla gezenlerden...ama hiç bi zaman gidip aç lan şu başını demem..istemesemde saygı duyarım...aynı şey mi diceniz evet aynı şey herkes onlar gibi düşünmek zorunda değil benim gibi düşünmek zorunda da değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ecstatic_60 bunu yazdı:

bilmiyoruz sanki iett şoförlerini..tek görevi aracı hareket ettirmek değilmiş...3-4 serseri binip bağıra çağıra milleti rahatsız edince ses çıkarmaya bi tarafı yemiyo ama hiçbirinin...kol atma meselesinden daha byük olsun öpüşsünler yine şoföre ne? dudağından öpsün, kaba deyimle yiyişsinler..şoföre ne? ha adam gibi uyarır adamsa..otobüsten atmaya yetkisi yoktur..varsa o binen serserileri atsınlar atabiliyolarsa...

dünyaya at gözlüğüyle bakıp kendi gördüklerinden fazlasını gören insanlara inanmayarak "at gözlüğü" takmakla suçlayan insanlar çook

At gözlüğü takmak tek taraftan bakmaktır. Ve ben sabahtan beri  iki taraftan bakıyorum olaya.

Toplum içinde standartlara uyacaksın arkadaş. 

Bak örnek bir sınıfta ders anlatılırken sorulur konuyu bilenler bilmeyenler. 

Bilmeyenler azınlıkta olsa bile konu bilmeyenlerin seviyesinden başlar anlatılmaya.

Toplumda böyledir en dip ahlak seviyesinde takılacaksın. Sen yeterince geniş mezhepli olabilirsin ama olmayan insanların saygı çerçevesinde hal ve hareket sergileyeceksin .

Hea otobüs şöförü dediğiniz gibi elizabeth se omuza el atmasıyla cocuga burası sexs otobüsü demişse sokayım öyle zihniyete.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

İstanbul'daki İETT söförü görmüş geçirmiştir abi kol kola olan adamla kıza bişey diyip bu kadar olayı büyütmez diye düşünüyorum.

Diğer taraftan düşünmek gerekirse  bence çocuk saçma sapan davranışlarda bulunmuş olabilir. Koluna girilmiş bir kız kardeşim olabilir kuzenım olabilir Dudagından öpüldüğü anda Seks lafını kullanma olasılığı %100 diyorum. İfadede çocuk kol kola demiş bence eksik. 

öpüşse ne olur? bekçisi miyiz? cama dayayıp sikmiş mi yani? öpüşmek seks midir?

ayrıca seks olsa ne olur da neyse orayı geçelim şimdilik

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

hiç kimsenin edebini adabını sorgulamak sana düşmez sen kim oluyosunda yok nasıl bir edep adap ortamında büyüdün diye sorabiliyorsun?

Pekala bu konu sana göre yanlış olabilir, kanunda böyle bir olayın suç olması gibi bir durum söz konusumu yada elemanın müdahale yetkisi falan mı var?

ayrıca bu çok edepli adaplı geçinenler kusura bakma ama genelde verse babasını dürtecek tipler oluyor,

Şimdi olayı şöyle düşün 2 turist binse o otobüse ve onlar aynı pozisyona düşse?

Milletin edebine ahlakına bakmaktan kendiniz bi hal oldunuz adam çok ahlaklıymışta gözünün yolda olması gerekirken neden dikizliyormuş milleti?

Ben yazımda edebini adabını sorguladığım kısmı göremedim  Hatta öyle bir sorumda yok. 

Kanunda var sosyal sorumluluk anlayışı Ahlak masası diye bir masamız bile var.Taciz den sorgulananlar bile var.

Dikizleme meselesine gelince ben olayı bilmiyorum ve burdaki hiç kımse bilmiyor konuyu açan arkadaşın bulduğu kaynakta yazan

Çocugun açıklaması var ve burdaki millette sadece cocugun dedıklerinden hareket edıyor.

Bende mantığımı kullanıorum hangi gerizekalı kolunu kız arkadaşının omzuna atmış birine toplum içinde burası SEXS otobüsü değil diyebilir diye ?

Bak cümlemi bir kaç kez oku anlayınca bana cevap yaz.

Bence o cocuk kolunu atmamış %99 diyorum otobüs söförünümü savunuyorum hayır ama şimdiki gençliğin nerde ne bok yiyeceğine akıl sır erdiremiyorum sadece.

arabayı geri geri oturup sürmüyorsa dikizlemeden arkasındakini görmesi zor olsa gerek,

elbette bazı olaylar hoş karşılanmaz buna bende katılıyorum ancak abuk sabuk 1 milyon insan var bu memlekette bu da yabana atılacak bir mesele değil

olay şundan ibaret bak kendi ağzınla söylüyorsun ahlak masası diye bu adam masada oturmuyor bu adam şofor onun ne haddine milleti araçtan indirmek?

nitekim ahlak masasınında bu konuya mudahale yetkisi yok en fazla çocuk kızı öpmüştür açıp orada sevişeceklerini düşünmekte pek bi mantıklı gelmiyor

yani olayın şoforun üstüne düşen hiçbir kısmı yok o sadece şofor ne araç onun ne bişey bu nasıl bir düşünce tarzı ben otobusu kaldırmıyorum diye bu kadar keyfi hareket edebilmesi için güvendiği birşeylerin olması gerekiyor insanın hem sadece öptü diye mi bütün bu tantana görüyosun işte

millet birbirini bıçaklarken sus pus olan halk elemanın biri birine sarılmış yada öpmüş her ne boksa artık çocugu dövebiliyor bu mu adalet duygunuz bu mu ahlak anlayışınız?

edit:

bak hacı sabahtan beri bütün milleti namussuzlukla suçluyosun sözlerine dikkat et yine birine sen geniş mezhepli falan demişsin, senin o dilini koparırlar, herkes namussuz bi sen mi namuslusun?

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

trabs0n bunu yazdı:

İstanbul'daki İETT söförü görmüş geçirmiştir abi kol kola olan adamla kıza bişey diyip bu kadar olayı büyütmez diye düşünüyorum.

Diğer taraftan düşünmek gerekirse  bence çocuk saçma sapan davranışlarda bulunmuş olabilir. Koluna girilmiş bir kız kardeşim olabilir kuzenım olabilir Dudagından öpüldüğü anda Seks lafını kullanma olasılığı %100 diyorum. İfadede çocuk kol kola demiş bence eksik. 

öpüşse ne olur? bekçisi miyiz? cama dayayıp sikmiş mi yani? öpüşmek seks midir?

ayrıca seks olsa ne olur da neyse orayı geçelim şimdilik

Tamam yarın alıyorum elime bi kamera public yapacam.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

tahribat özgür ortam diye diye böyle oldu.6 senedir buradayım, bu sene olduğu kadar yobaz tayfa burada yoktu.Onlar yüzünden bi ton üye girmiyor...

burası kökten devrimci hack grubuydu.Oda kalktı.Tayyip burayada müdahile mi etti ne...Bi sıkı yönetimle temizlemek lazım bence.Fakat önünü alamazlar herhalde.

o kadar karşı hatta kapalı kapılar ardında yerine açık kapılar önünde yazacak kadar karşı ve geyik yapan bir forum içine nasıl olurda yobaz tayfa bu kadar dahil olur aklım almıyor.

galiba adam haklı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

tahribat özgür ortam diye diye böyle oldu.6 senedir buradayım, bu sene olduğu kadar yobaz tayfa burada yoktu.Onlar yüzünden bi ton üye girmiyor...

burası kökten devrimci hack grubuydu.Oda kalktı.Tayyip burayada müdahile mi etti ne...Bi sıkı yönetimle temizlemek lazım bence.Fakat önünü alamazlar herhalde.

o kadar karşı hatta kapalı kapılar ardında yerine açık kapılar önünde yazacak kadar karşı ve geyik yapan bir forum içine nasıl olurda yobaz tayfa bu kadar dahil olur aklım almıyor.

galiba adam haklı

Bu sitede ki en haklı sensin, kendini es geçiyorsun. Süperman olmak kolay değil

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 25248 Toplam Mesaj: 152