"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
@bosporus , sen nasıl şakirtsin anlamadım bilader bayaa bi üst model çıktın
-----------------------------yarim saattir guluyorum bu cumleye.
aklima direk neo'nun matrix'in son filmindeki ajan smith icin kullandigi "hmmm, yeni surum" sozu geldi.
hala guluyorum ya..
-
ameros bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------Bu arada seks otobüsü neymiiş peki ?? öyle bişey mi varmış :D :D ? Olaya bak sinir bozucu gerçekten..
-----------------------------http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2003/10/27/363213.asp
otobus genelev
-----------------------------heralde orda çok takılmış o şöför :D :D Herkes diktatör oldu çıktı başımıza mübarek bu ne ya..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
@bosporus , sen nasıl şakirtsin anlamadım bilader bayaa bi üst model çıktın
-----------------------------yarim saattir guluyorum bu cumleye.
aklima direk neo'nun matrix'in son filmindeki ajan smith icin kullandigi "hmmm, yeni surum" sozu geldi.
hala guluyorum ya..
-----------------------------alemsiniz hocu :D
-
Böyle bir durumda şöyle bir etrafa bakınıp sonra "Evet, hakkaten anneniz burada değilmiş. O zaman ben doğru otobüse gideyim." deyip, sakince ineceksin. Yalnız buradaki önemli nokta, en ufak bir hareketlenmede 4 nala kaçmaya hazır olmaktır.
-
Beyinsiz öküzoğluöküz hayatında bi insana sevgiyle sarılmamışki, kötü bişey olarak görüyor, korkuyor, ayıpsıyor kızla erkeğin sarılmasını, öpüşmesini.
O otobüste o çift sarılmak yerine kavga etse kimsenin sesi çıkmayacaktı belki, en fazla gürültüden rahatsız olacaklardı, ama kimse ayıpsamayacaktı bu kavgayı, şu sarılmayı ayıpsayıp "anamız bacımız var" dedikleri gibi. Evde anasıyla babasının sarıldığını görmemiş tabi hayvanoğlu hayvan, kavga ettiklerini görmüş, küfürleştiklerini görmüş, ama onu görmemiş, korkuyor, ayıpsıyor. Ne zamandan beri ayıp oldu lan sevmek? Ne kadar hastalıklı bi toplumda yaşıyoruz be.
Bu kadar düşman olanlar sekse bilmemneye de bakmasın hadi sokaktaki güzel kıza, hala ana bacı muhabbeti yapıyorlar sporla çoğalmışlar ya ailecek.
Ağızlarının suyunu akıtan şeylere sahip olamadıkları için bu düşmanlıkları hep.
Sarılmayı seks sanacak kadar ömründe seks, cinsellik, yakınlık görmemiş abazan dinci öküzler bunlar. -
şoför ya kafayı seksle bozmuş fena halde,ya da ne olduğunu bilmiyor :/
-
n2n2 bunu yazdı:
Beyinsiz öküzoğluöküz hayatında bi insana sevgiyle sarılmamışki, kötü bişey olarak görüyor, korkuyor, ayıpsıyor kızla erkeğin sarılmasını, öpüşmesini.
O otobüste o çift sarılmak yerine kavga etse kimsenin sesi çıkmayacaktı belki, en fazla gürültüden rahatsız olacaklardı, ama kimse ayıpsamayacaktı bu kavgayı, şu sarılmayı ayıpsayıp "anamız bacımız var" dedikleri gibi. Evde anasıyla babasının sarıldığını görmemiş tabi hayvanoğlu hayvan, kavga ettiklerini görmüş, küfürleştiklerini görmüş, ama onu görmemiş, korkuyor, ayıpsıyor. Ne zamandan beri ayıp oldu lan sevmek? Ne kadar hastalıklı bi toplumda yaşıyoruz be.
Bu kadar düşman olanlar sekse bilmemneye de bakmasın hadi sokaktaki güzel kıza, hala ana bacı muhabbeti yapıyorlar sporla çoğalmışlar ya ailecek.
Ağızlarının suyunu akıtan şeylere sahip olamadıkları için bu düşmanlıkları hep.
Sarılmayı seks sanacak kadar ömründe seks, cinsellik, yakınlık görmemiş abazan dinci öküzler bunlar.
-----------------------------Bu adam daha Davos'a gelmez.
"Hala ana bacı muhabbeti yapıyorlar sporla çoğalmışlar ya ailecek."
ALsdkljfsdjahjsdhf güldüm.
-
kesin eleman arada yokluyodu hatunu :) ama farkyapmaz şöför fazla içerlemiş durumu evde hanımı boykot felan yaptıysa :D yada doğuştan psikopat :)
-
:) bunu görünce başıma gelen bir olay aklıma geldi. sene 2006 kız arkadaşım ile denize gitmek için Adana-Karataş minübüsüne bindik. yanlış hatırlamıyorsam otobüs 30dk bir kalkıyordu ve haliyle tıklım tıklım dolu oluyor. otobüste 1 kişik yer vardı ve kız arkadasımı oturması için yeri gösterdim oturdu ben ise düşmemek için yan bi vaziyette dizlerine yaslandım elini tutuyordum. o sırada yandan başı örtülü bir teyze sinirli bir vaziyette bagırarak burası fuhuş yeri degil gidin işinizi başka yerde yapın demeye başladı :) aklıma geldikçe hala gülerim.
-
muhakkak atlanılan ufak bir ayrıntı vardır. el ele tutuştu diye kimse kimseye laf söylemez. o değilde sözlük yazarına kıl oldum. hem olaya salça oluyor. hem de tv, sözlüklerde milleti galeyana getirip şov yapıyor. farkederseniz olayın failleri ortada yok. herşey sözlükçünün başının altından çıkıyor.