"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
çift katlılarda neler yaşanıyo neler :E 145tde kendim biliyorum cenabet otobüsleri :D
-----------------------------dikkatli ol hocam o katlı otobüslerde kamera sistemi var
-
şöförsen şöförlüğünü bileceksin dostum ahlak teftişi sana mı kaldı ..
-
Bu arada seks otobüsü neymiiş peki ?? öyle bişey mi varmış :D :D ? Olaya bak sinir bozucu gerçekten..
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------Bu arada seks otobüsü neymiiş peki ?? öyle bişey mi varmış :D :D ? Olaya bak sinir bozucu gerçekten..
-----------------------------http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2003/10/27/363213.asp
otobus genelev
-
zabıtası el ele gezen gençlere hakaret eder. (Samsun)
polisi parkta oturan gençlere hakaret eder onları kovar. (Ankara)
iett şöförü kol kola olan çifte hakaret eder kovar. (İstanbul)
polis marketteki (tekel ruhsatlı) içkiler için tutanak tutar. (Ankara)
polis, sahilde gayet efendice bira içen gençlere tutanak tutar (Antalya)
Sahildeki içkili restoranlar kapatılır. (İstanbul)
...
kakasını çıkardılar iyice. "Demokrasi araçtır; minareler süngümüz olacak" RTE
Böyle oy vermeye devam edin o süngü birgün sizin poponuza da uğrar.
-
bknz : dayı seks otobüslerini nede iyi biliyormuş
2. bkzn : kol kol oturunca sevişildiğini sanan adam
eğitim şart !
-
şimdi bu konuda da yorum yapıcam gene geyik yapıyorum sanıp banlıycaksınız. en güzeli susayım :D
-
Seks otobüsü ne ya :D
"Önce Şoför adamı sonra adam muavini sonra muavin yolcuyu sonra hepsi yolcuyu " :D -
soforun tepkisi yanlis sanane kardesim en fazla kibarca uyarirsin oda hani ileri gittiyseler onun disinda yok sarilmis yok elini tutmus v.s kimseyi ilgilendirmez ilgilendiren bir durum olursada nazikce uyarirsin iett ve diger resmi kurumlar kimsenin babasinin cifligi degil
-
Açıkça söylemek gerekirse şoförün "seks" kavramını anlamadığını düşünmekteyim. Yazık adam seksi sarılma, öpüp koklama sanmış. Böyle bi zihniyetten daha ne bekliyoruz ki zaten?