folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Aman hocam, iett şöför arıyomuş koş hemen...

Hemen anamız bacımız var demogojisine girin aman..

adam ironi yapmış sakin olalım :F

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

İETT'de tayyibin elinde kendi adamlarını koyarsa cemaatçileri olacağı bu...Yakında kadınları sokağada çıkarmazlar bunlar...

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

warlock bunu yazdı:

İETT'de tayyibin elinde kendi adamlarını koyarsa cemaatçileri olacağı bu...Yakında kadınları sokağada çıkarmazlar bunlar...

ney tayyibin elinde değil ki!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

opensource2009 bunu yazdı:

Soför haklı. Anamız var bacımız var bizim Paris mi lan bura ! Herkes akıllı olacak

sokaka gordugunuz kizlarda birilerinin anasi bacisi,

lutfen alici gozle ya da yan gozle bakmayin!

hatta sevgili gozuyle bile bakmayin.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    kodumun geri kafalisi :S

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

abi tamam sokakta ornman da çok kız öptük de yani otoobüsün içinde ayıp be, o kadar ana var baba var millet var insan sarılmaya öpmeye utanır.. ki ben biliyorum bizim buralar da adam kızım damını okşuyo otobüste giderken ne utanma ne sıkılma kız leyla olmuş adam makina gibi işliyo.. tamam öp ama neden otobüs gibi topluluğun yoğun olduğu bi yerde yapasın ki bu işi? 

Bu arada sokakta orada burada insanların cinsi münasebette bulunamsı kıyamet alametlerindendir, Sona yaklaşıyoruz :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

merak ettim de türkiyede açıkalanda sex yapmayı yada cinsel münasebeti sınırlayan bir yasa / uygulama  gibi bişiy varmı ? daha önce bukonuda mahkeme kararı var mı, bende bilmiyorum gerçi ama eğer böyle bir yasa kural fln konulmuşsa vatandaşların kamusal alanda sex yapmaması yada cinselmünasebeti çağrıştırır tavırlara girmemeleri boyunlarının borcudur. şöför efendi de kahramanca suçu engellemiş oluyor. 

bildiğim kadarıyla devlet evli olmayan +18 insanların münasebetlerine yasal olarak karışmıyor tamamen kayıtsız kalıyor. evli olanları ve evlilerle münasebeti olanları cezalandırıyor gerekçesi "aile kavramını korumak" ama belki esmiştir biyerden bi tüzüğe ekleme fln yapmışlardır 

@bosporus , sen nasıl şakirtsin anlamadım bilader bayaa bi üst model çıktın 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

warlock bunu yazdı:

ney tayyibin elinde değil ki!

hafız tayyiple alakası yok bu meselenin abartmayın lan yok kardeşimi de aileye tayyip atadı :D

bu otobüsçülerin %90 ı eski minübüsçü olduğu için, bu minübüsçülerde toplukonutta oturmadığına göre biraz varoş damarı tutuyor adamların ama müsamaa göstermek söz konusu bile değil bu harekete şayet bana yapsa ağzını burnunu kırardım, (varoş ne alaka diyen olacak, gop küçükköydeyken ben kızla dolaşamıyodun, hele evden alıp eve bırakınva arkana bir 10 kişi takılır kız gidince dayak yenirdi, geçen gittim hala öyle, en yakın cafe de 2 km uzak amk :D)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

abi tamam sokakta ornman da çok kız öptük de yani otoobüsün içinde ayıp be, o kadar ana var baba var millet var insan sarılmaya öpmeye utanır.. ki ben biliyorum bizim buralar da adam kızım damını okşuyo otobüste giderken ne utanma ne sıkılma kız leyla olmuş adam makina gibi işliyo.. tamam öp ama neden otobüs gibi topluluğun yoğun olduğu bi yerde yapasın ki bu işi? 

Bu arada sokakta orada burada insanların cinsi münasebette bulunamsı kıyamet alametlerindendir, Sona yaklaşıyoruz :D

Öpüşen yok sakin ol şampiyon kol kolalarmış. Gençlerin haremlik selamlık oturmamalarına sinirlenmiş şöferrr.

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

bina üstüne bina, zina üstüne zina hadisini diyosun,

yeni fantezim beyler:

inşaat mühendisi olup şantiyemde 2 rusla threesome

Toplam Hit: 25233 Toplam Mesaj: 152