"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Aman hocam, iett şöför arıyomuş koş hemen...
Hemen anamız bacımız var demogojisine girin aman..
-----------------------------adam ironi yapmış sakin olalım :F
-
İETT'de tayyibin elinde kendi adamlarını koyarsa cemaatçileri olacağı bu...Yakında kadınları sokağada çıkarmazlar bunlar...
-
warlock bunu yazdı:
İETT'de tayyibin elinde kendi adamlarını koyarsa cemaatçileri olacağı bu...Yakında kadınları sokağada çıkarmazlar bunlar...
-----------------------------ney tayyibin elinde değil ki!
-
opensource2009 bunu yazdı:
Soför haklı. Anamız var bacımız var bizim Paris mi lan bura ! Herkes akıllı olacak
-----------------------------sokaka gordugunuz kizlarda birilerinin anasi bacisi,
lutfen alici gozle ya da yan gozle bakmayin!
hatta sevgili gozuyle bile bakmayin.
-
kodumun geri kafalisi :S
-
abi tamam sokakta ornman da çok kız öptük de yani otoobüsün içinde ayıp be, o kadar ana var baba var millet var insan sarılmaya öpmeye utanır.. ki ben biliyorum bizim buralar da adam kızım damını okşuyo otobüste giderken ne utanma ne sıkılma kız leyla olmuş adam makina gibi işliyo.. tamam öp ama neden otobüs gibi topluluğun yoğun olduğu bi yerde yapasın ki bu işi?
Bu arada sokakta orada burada insanların cinsi münasebette bulunamsı kıyamet alametlerindendir, Sona yaklaşıyoruz :D
-
merak ettim de türkiyede açıkalanda sex yapmayı yada cinsel münasebeti sınırlayan bir yasa / uygulama gibi bişiy varmı ? daha önce bukonuda mahkeme kararı var mı, bende bilmiyorum gerçi ama eğer böyle bir yasa kural fln konulmuşsa vatandaşların kamusal alanda sex yapmaması yada cinselmünasebeti çağrıştırır tavırlara girmemeleri boyunlarının borcudur. şöför efendi de kahramanca suçu engellemiş oluyor.
bildiğim kadarıyla devlet evli olmayan +18 insanların münasebetlerine yasal olarak karışmıyor tamamen kayıtsız kalıyor. evli olanları ve evlilerle münasebeti olanları cezalandırıyor gerekçesi "aile kavramını korumak" ama belki esmiştir biyerden bi tüzüğe ekleme fln yapmışlardır
@bosporus , sen nasıl şakirtsin anlamadım bilader bayaa bi üst model çıktın
-
CyberAngel bunu yazdı:
warlock bunu yazdı:
-----------------------------ney tayyibin elinde değil ki!
-----------------------------hafız tayyiple alakası yok bu meselenin abartmayın lan yok kardeşimi de aileye tayyip atadı :D
bu otobüsçülerin %90 ı eski minübüsçü olduğu için, bu minübüsçülerde toplukonutta oturmadığına göre biraz varoş damarı tutuyor adamların ama müsamaa göstermek söz konusu bile değil bu harekete şayet bana yapsa ağzını burnunu kırardım, (varoş ne alaka diyen olacak, gop küçükköydeyken ben kızla dolaşamıyodun, hele evden alıp eve bırakınva arkana bir 10 kişi takılır kız gidince dayak yenirdi, geçen gittim hala öyle, en yakın cafe de 2 km uzak amk :D)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
abi tamam sokakta ornman da çok kız öptük de yani otoobüsün içinde ayıp be, o kadar ana var baba var millet var insan sarılmaya öpmeye utanır.. ki ben biliyorum bizim buralar da adam kızım damını okşuyo otobüste giderken ne utanma ne sıkılma kız leyla olmuş adam makina gibi işliyo.. tamam öp ama neden otobüs gibi topluluğun yoğun olduğu bi yerde yapasın ki bu işi?
Bu arada sokakta orada burada insanların cinsi münasebette bulunamsı kıyamet alametlerindendir, Sona yaklaşıyoruz :D
-----------------------------Öpüşen yok sakin ol şampiyon kol kolalarmış. Gençlerin haremlik selamlık oturmamalarına sinirlenmiş şöferrr.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------bina üstüne bina, zina üstüne zina hadisini diyosun,
yeni fantezim beyler:
inşaat mühendisi olup şantiyemde 2 rusla threesome