Byalex Rekora Koşuyor
-
Burdan Benim Gibi Sigara BağımLıLarına SesLeniyorum, GaLiba Ben Bir Rekora Koşuyorum.. Sigaram Günde 6 Pakete Çıktı, Sigara Markasıda MarLboro oLunca, Hem Bedeni Zarara Hemde Maddi Zarara Uğruyorum.BunLarın Hepsi Şu Aşk Denilen Kabus Yüzünden oLuor. Tabi Birazda Hayatın ZorLukLarınında Yardımı Var. Ben BööLe Rekorun Taaaa m.q! BiLdiğiniz Üzere Bu ÖvünüLecek Bir Davranış DeiL, Aksine Kınanacak Bir Davranış! Eee Bırakamıyorumda ): Neyseh.. Tariqatın DeğerLi MuridLeri, Aranızda Benim Gibi Rekora Koşan Varmı?
-
bence koşacağın yol pek uzun değil :D
-
bir sigarayi icmek ortalama 5 dk olsa gunde 10 saatin sigara icmeyle geciyor.bu hizla gidersen cok yasamassin
-
Senin Hayat Filminin yavas yavas sonuna geliniyor gibi bi izlenim aliyorum :D
-
sürüüceksin bence bunu okurken bile sigara içiyosan way haline
-
bilader sen galiba dudak tiryakisisin biri bitmeden öbürünümü yakıyon 6 pkt ne demek amk :P
-
yaşasın !! Herkezin sigaraya başladığı dönemde ben 1 tane içip attım.Yüzmeye gittim, tenise gittim, basketbol oynadım sürekli spor için uğraştım sigara denen meleti içedim.İçmemde.
Kahrolsun!!Sigara içenler içmeme ramen benim ciğerlerimi kirletiyorsunuz mahvediyorsunuz kendinizi oldurun başkalarını neden zehirliyorsunuz daha basit yontemi var ölmenin gidin dilencilere sataşın, mayfa babasının karısına kızına laf atın (pek tavsiye etmem direk ölüm olmaya bilir)
Kısacası sen mahfolacaksın dikkat et.Benim tek kötü alışkanlığım aşırı pc,kola idi kolayı yavaş yavaş bırakıyorum pc var onu bırakmaya niyetli değilim.ALkol alırım arada bi kafayı rahatlatırım.Tadında içeirm olay çıkartmadım şimdiye kadar öküz gibi içsemde hiç kusmadım :)
-
axihacker bunu yazdı:
-----------------------------
sürüüceksin bence bunu okurken bile sigara içiyosan way haline
-----------------------------
Tam Üstüne Bastın!! :S -
Hacı derhal sigarayı bırak ketçaba başla yazık günah ciğerlerin kurum olcak sonra bacasil atcaksın falan gerek yok yani bence tabi.
-
iyi halt yiyon dayi
yakında anjio olursun merak yapma sen
-
1 insan 1 gunde 6 paket sigara icemez,