folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Byalex Rekora Koşuyor

Byalex Rekora Koşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Burdan Benim Gibi Sigara BağımLıLarına SesLeniyorum, GaLiba Ben Bir Rekora Koşuyorum.. Sigaram Günde 6 Pakete Çıktı, Sigara Markasıda MarLboro oLunca, Hem Bedeni Zarara Hemde Maddi Zarara Uğruyorum.BunLarın Hepsi Şu Aşk Denilen Kabus Yüzünden oLuor. Tabi Birazda Hayatın ZorLukLarınında Yardımı Var. Ben BööLe Rekorun Taaaa m.q! BiLdiğiniz Üzere Bu ÖvünüLecek Bir Davranış DeiL, Aksine Kınanacak Bir Davranış! Eee Bırakamıyorumda ): Neyseh.. Tariqatın DeğerLi MuridLeri, Aranızda Benim Gibi Rekora Koşan Varmı?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    bence koşacağın yol pek uzun değil :D

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    bir sigarayi icmek ortalama 5 dk olsa gunde 10 saatin sigara icmeyle geciyor.bu hizla gidersen cok yasamassin

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Senin Hayat Filminin yavas yavas sonuna geliniyor gibi bi izlenim aliyorum :D

the one and only yaramaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sürüüceksin  bence bunu okurken bile sigara içiyosan way haline

muhbir-tbt@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bilader sen galiba dudak tiryakisisin biri bitmeden öbürünümü yakıyon 6 pkt ne demek amk :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yaşasın !! Herkezin sigaraya başladığı dönemde ben 1 tane içip attım.Yüzmeye gittim, tenise gittim, basketbol oynadım sürekli spor için uğraştım sigara denen meleti içedim.İçmemde.

Kahrolsun!!Sigara içenler içmeme ramen benim ciğerlerimi kirletiyorsunuz mahvediyorsunuz kendinizi oldurun başkalarını neden zehirliyorsunuz daha basit yontemi var ölmenin gidin dilencilere sataşın, mayfa babasının karısına kızına laf atın (pek tavsiye etmem direk ölüm olmaya bilir) 

Kısacası sen mahfolacaksın dikkat et.Benim tek kötü alışkanlığım aşırı pc,kola idi kolayı yavaş yavaş bırakıyorum pc var onu bırakmaya niyetli değilim.ALkol alırım arada bi kafayı rahatlatırım.Tadında içeirm olay çıkartmadım şimdiye kadar öküz gibi içsemde hiç kusmadım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    axihacker bunu yazdı:
    -----------------------------
    sürüüceksin  bence bunu okurken bile sigara içiyosan way haline
    -----------------------------
    Tam Üstüne Bastın!! :S

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

Hacı derhal sigarayı bırak ketçaba başla yazık günah ciğerlerin kurum olcak sonra bacasil atcaksın falan gerek yok yani bence tabi.

http://www.youtube.com/watch?v=4C11_4cYgPA :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

iyi halt yiyon dayi

yakında anjio olursun merak yapma sen

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek