folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Byalex Rekora Koşuyor

Byalex Rekora Koşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    içiyormuş işte hocam yalan mı atıo yani :D  acilen bırak şu meleti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Bi insanın günde 6 paket sigara içmesi hiçte inandırıcı değiL,3 paket bile desen inanmakta tereddüt ederdim : ) , bende2 yıldır içiorm sigara ama günde 1 paket bile zor içerim herhalde..

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

6x4.9=29,4
    29,4x30=882 YTL

Ne işle iştigal?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

Dudak tiryakisidir dumanı çekmiyordur akciğerlerine gerçi yine günde 6paket biteceğini zannetmem 6*20=120 sigara eder anca 3 paket içer

Birde mesajını okunaklı düzgün yazsan

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

bi sigara en azından bahar içmiyosan 1.950

6 tanesi aynı olsa bile 11 küsür milyon yapar.

hergün içtiğini düşünürsek bu adam bizle taşak geçiyo yada kendini küçük düşürüo ikisinden biri

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Marlboro demiş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    bir arkadasimin babasi gunde 2 buyuk raki 1 kg beyaz peynir ve 5 paket sigara icerdi istisnasiz hergun ama :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi insanın günde 6 paket sigara içmesi hiçte inandırıcı değiL,3 paket bile desen inanmakta tereddüt ederdim : ) , bende2 yıldır içiorm sigara ama günde 1 paket bile zor içerim herhalde..

-----------------------------
    YaLanım Varsa aLLah BeLamı Versin La! EN Ufak Bir Boş KaLışımda eLimi Pakete Atıyorum, AiLede Bunun Farkında :S Bi PisikoLoga Görünsem iyi oLur. 2 Aydır BöyLeyim Son Rekoruda Dün Gece Kırdım BunaLmıştım Evden Dahi Çıkmadım! Sabah Saat 05 Gibi KaLktım Pc Başından Peketimde Sadece 2 Sigara KaLmıştı OnLarıda İçseydim Tam 6 Paket oLuordu.. Acıdım Lan Kendime :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    6x20=120 tane mi sigara oluyor.8 saat uyduğunu düşünsek 16 saat kalıyor geriye.120 sigara naıl sığıyor 16 saate pofür pofür içmen lazım odan leş gibidir, ciğerlerin mahfolmuştur öyle diil mi ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bırakamıom falan deme hiç hele bi hastalık çıksın sende (pek uzun sürmez bu gidişle) it gibi bırakırsın. dedem gunde 3 paket içerdi 50 yıl boyunca içiodu. karton karton alıyordu. akciğer kanseri oldu 1 günde bıraktı. biraz zor oldu boyle eline cubuk kraker falan alıodu. ama sonuçta bıraktı 4 yıldır içmiyor sağlıgı tekrar yerine geldi. tek sorun kilosu 3 katına çıktı ayıcık gibi bişey oldu 

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 6675 Toplam Mesaj: 61