Byalex Rekora Koşuyor
-
içiyormuş işte hocam yalan mı atıo yani :D acilen bırak şu meleti
-
Bi insanın günde 6 paket sigara içmesi hiçte inandırıcı değiL,3 paket bile desen inanmakta tereddüt ederdim : ) , bende2 yıldır içiorm sigara ama günde 1 paket bile zor içerim herhalde..
-
6x4.9=29,4
29,4x30=882 YTLNe işle iştigal?
-
Dudak tiryakisidir dumanı çekmiyordur akciğerlerine gerçi yine günde 6paket biteceğini zannetmem 6*20=120 sigara eder anca 3 paket içer
Birde mesajını okunaklı düzgün yazsan
-
bi sigara en azından bahar içmiyosan 1.950
6 tanesi aynı olsa bile 11 küsür milyon yapar.
hergün içtiğini düşünürsek bu adam bizle taşak geçiyo yada kendini küçük düşürüo ikisinden biri
-
Marlboro demiş :)
-
bir arkadasimin babasi gunde 2 buyuk raki 1 kg beyaz peynir ve 5 paket sigara icerdi istisnasiz hergun ama :)
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Bi insanın günde 6 paket sigara içmesi hiçte inandırıcı değiL,3 paket bile desen inanmakta tereddüt ederdim : ) , bende2 yıldır içiorm sigara ama günde 1 paket bile zor içerim herhalde..
-----------------------------
YaLanım Varsa aLLah BeLamı Versin La! EN Ufak Bir Boş KaLışımda eLimi Pakete Atıyorum, AiLede Bunun Farkında :S Bi PisikoLoga Görünsem iyi oLur. 2 Aydır BöyLeyim Son Rekoruda Dün Gece Kırdım BunaLmıştım Evden Dahi Çıkmadım! Sabah Saat 05 Gibi KaLktım Pc Başından Peketimde Sadece 2 Sigara KaLmıştı OnLarıda İçseydim Tam 6 Paket oLuordu.. Acıdım Lan Kendime :D -
6x20=120 tane mi sigara oluyor.8 saat uyduğunu düşünsek 16 saat kalıyor geriye.120 sigara naıl sığıyor 16 saate pofür pofür içmen lazım odan leş gibidir, ciğerlerin mahfolmuştur öyle diil mi ?
-
bırakamıom falan deme hiç hele bi hastalık çıksın sende (pek uzun sürmez bu gidişle) it gibi bırakırsın. dedem gunde 3 paket içerdi 50 yıl boyunca içiodu. karton karton alıyordu. akciğer kanseri oldu 1 günde bıraktı. biraz zor oldu boyle eline cubuk kraker falan alıodu. ama sonuçta bıraktı 4 yıldır içmiyor sağlıgı tekrar yerine geldi. tek sorun kilosu 3 katına çıktı ayıcık gibi bişey oldu