Byalex Rekora Koşuyor
-
:D:D istermisiniz ki adam yarın ölse :D cenaze haberini bi arkadaşı verse bize burda. :D valla ilk 5dakka dayanamam gülerim. sonra dinlenirim. bi daha gülerim. sonrada derim ayıp oldu şimdi bi Fatiha okurum :D
byAlex sen kullanıcı adını ve şifreni bir arkadaşına söyle. ölünce yazar buraya oke :D haberimiz olsun
-
NiGht-7 bunu yazdı:
-----------------------------:D:D istermisiniz ki adam yarın ölse :D cenaze haberini bi arkadaşı verse bize burda. :D valla ilk 5dakka dayanamam gülerim. sonra dinlenirim. bi daha gülerim. sonrada derim ayıp oldu şimdi bi Fatiha okurum :D
byAlex sen kullanıcı adını ve şifreni bir arkadaşına söyle. ölünce yazar buraya oke :D haberimiz olsun
-----------------------------
ziktir ipne :D öLmemi Okadarmı Çok istion La? Ama Harbiden AzaLtacam! Aha Buraya Yazıyorum -
Azaltama direk kökten bırak. Bırakamıyom falan faso fiso bunlar. İstersen hemen şak diye bırakırsın. yaşadım oradan biliyom. tanıdığım 40 yıllık tiryaki paketi önüme atıp şimdi bu mereti bırakıyom dedi ve bi daha içmedi,bıraktı..40 yıllık tiryaki düşün...
-
olüm manyakmısın la sen akciğer kanseri olacan lan bırak şu a.q şeyini
arkadaşın babası akciğer kanseri oldu lan adam bi deri bi kemik yolda yürüyemiyo öldü bitti eridi adam la
canına kastınmı var a.q bırak ... bırakırım dersen bırakırsın hoca öle azaltayımla iş olmaz -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------6 paket x 20 = 120 sigara
1 sigara ortalama 10 dakika surse
10 x 120 = 1200 dakika
oda 20 saat yapar. 20 saat belki abarti oldu ama senin 6 paket icebilmen icin yemek yerken, su icerken, telefonda konusurken, osururken bile sigara iciyor olman gerek
eger gercekten bu kadar sigara iciyorsan oha yani. kesinlikle doktora veya su sigarayi garantili biraktiran firmalara git. birakamazsan parani iade ediyorlar vs vs
-----------------------------hocam 1 sigara 6 dakika sürüyo
-
kardesim sevenlerıne yazık,sana yazık...
bak ne güzel yazıyor;
Zafer, "Zafer Benimdir" DiyebiLenindir. Başarı İse, "Başaracağım" Diye BaşLayarak Sonunda "Başardım" DiyebiLenindir. M.KemaL ATATÜRK
-
mximus bunu yazdı:
-----------------------------kardesim sevenlerıne yazık,sana yazık...
bak ne güzel yazıyor;
Zafer, "Zafer Benimdir" DiyebiLenindir. Başarı İse, "Başaracağım" Diye BaşLayarak Sonunda "Başardım" DiyebiLenindir. M.KemaL ATATÜRK
-----------------------------
Çok HakLısın Hacım -
1 sigara ömürden 7.5 dk azaltıyomuş bu kadar söliim
-
By Alex Rekora değil Ölüme koşuyor (:
Lem aşk yüzünden insan kendine zarar verirmi aq ?
ßende karılar hakkında döküman yazıcam aq farz oldu.
böle sizi derßeder görmek yüreeemi parçalıor :D
-
yok artık m.k nasıl yapıon o işi sorması aip.
ben günde 2,5 paketi zor bitiriyom.. ağzımdan düşürmüyom emzik gibi :) harbiden içiyosan helal olsun
allahtan winston light içiom marlbora falna içsem evin yolunu zor bulurum :)