folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Byalex Rekora Koşuyor

Byalex Rekora Koşuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    6x20=120 tane mi sigara oluyor.8 saat uyduğunu düşünsek 16 saat kalıyor geriye.120 sigara naıl sığıyor 16 saate pofür pofür içmen lazım odan leş gibidir, ciğerlerin mahfolmuştur öyle diil mi ?
    -----------------------------
    YakLaşık 10 Dk Önce Söndürmüştüm, Şuanda İçmek İstiyorum. Ancak Onun Yerine Çekirdek ÇıtLatıyorum. En FazLa Bir Kaç Dk DayanabiLirim. YeminLe Sonumu Hiç iyi Görmüyorum! DayanabiLmek için Şuanda Sigaranın Zararlarını Tekrar Tekrar Okuyorum. Çok Kötü Bir aLışkanLık aLlah Kimseye Vermesin Bu aLışkanLı

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hayatımda 1 kereye mahsus 4 saatte 16 sigara tüketerek rekor kırdığımı sanmıştım ama bu seninki düpedüz ahmaklık.

İçilirde böylesi içmekte değil yemekte değil resmen götüne başına sıvamışsın. Sen iyisimi psikolojik destek al.

bu arada harbi harbi tiryakiyimdir buna rağmen günlük 1.5 paketin üstüne çıkmamaya özen gösteriririm.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    olm nası bi insansın sen ya?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    vala bende aynen öyleyim ama en fazla 3 paket samsun 216 .. para olmadığı için 1 paketle idare etmeye çalışıyorum ama yetmiyor.. ama ben dişim ağrıyo o yüzden içiyorum :( (yalan) :D

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    2 Aydır BöyLeyim, Ama Paket Sayısı Hiç 6ya Çıkmamıştı Sonunda Oda oLdu. Eskiden Bizim MahaLLede Bir Kadın Vardı Günde 4-5 Paket İçtiğini SöyLüyordu Bu Kadın DeLimi Diye Düşünüyordum Şimdi Çok iyi AnLıyorum Onu. BiLiyorum Şuanda Lan Bu DeLi YaLan SöyLüyor Diye Düşüneniz Vardır Ama Yemin Ediyorumki Doğru SöyLüyorum. Varmı Yeminden Ötesi?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    çelenk işini ben hallederim hele bi gömelim :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

şu sigara konusunda konuşmak saçmada.

ilk önce sen böyle içmeye devam et hani yaşamadan anlamassın diye bi tanım varya o bakımdan :)

sonra hafif titremeler,iğrenç balgamlar,500 metre öteden duyulan öksürükler..

sonra titremeler, tıkanmalar , krizler..

sonra kalp krizi,anjio, doktor küfürü.

en sonunda çike çike bırakırsın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    bi gün 3 arkadaş iddaa ya girmiş.biri demişki sen 5 paket sigara içemezsin.diğeri demiş içerim.5 paketide üst üste içmiş.sonra ölmüş.                                                 ya ben günde bir buçuk paketi zor içiyorum.sende ne ciğer varmış hajıı.sigaraların hepsini tam bitiriyon dimi?

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigetvar
    zigetvar's avatar
    Erkek
    hocam guinness' e felan başvursana sen...

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

6 paket x 20  =  120 sigara

1 sigara ortalama 10 dakika surse

10 x 120 = 1200 dakika

oda 20 saat yapar. 20 saat belki abarti oldu ama senin 6 paket icebilmen icin yemek yerken, su icerken, telefonda konusurken, osururken bile sigara iciyor olman gerek

eger gercekten bu kadar sigara iciyorsan oha yani. kesinlikle doktora veya su sigarayi garantili biraktiran firmalara git. birakamazsan parani iade ediyorlar vs vs

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 7184 Toplam Mesaj: 61