Byalex Rekora Koşuyor
-
10 dakika sürmez murat abi, en fazla 3 dakika sürer.
-
yürü be koçum derler ya ben durmanı tavsiye ediyorum çünkü bu gidişle fazla yaşamazsın
-
adam zatenn kafayı yemişş iyicene piskolojisini bozdunuz hanii birazdaa cözümm yollarıı arasanızzz adaama .... :(
gecmiş olsunnn umarımm tezzz zamandaa caree buulrsun :)
-
3 sene içtimm bıraktımmm bırakmamın sebbide artıkk ciğerlerinn kan atmaya başlamasıydı şükürr şuanda içmiyorum darısı başınaa :)
-
anüüüü naptın ajan sen . bence güzel günlerini güzel yaşamaya bak :)
-
hocam senin yaptığını insan yapamaz ancak böyle soba falan olacak:Döyle.neyse bırak hocam,doktora git.
-
Baca gibi olmuştur ciğerlerin.Neyse çok geç değil.Biraz daha devam ettirirsen vücudunda kalıcı hasarlar oluşacağı için çok pişman olursun.Derhal bir uzmana git.
-
Yaa Hep 6 DeiLki m.q Sadece Dün Sabah Pc Başına Geçtim SabahLadım Ondan doLayı BöyLe Lanet Bir rekor Ortaya Çıktı. Ama GeneL oLarakta Çok içiyorum. Bu Sigarayı Bırakamazsamda KessinLikLe AzaLtmaLıyım, Bunu Kendimi Düşünerek Yapmıyorum! AiLemin üzüLmemesi İçin Yapacağım. Ama Çokta Zor oLduğunun Farkındayım, MutLaka Benim Gibi oLan Vardır. aLLah Benim Ve Onların Yardımcısı oLsun
-
o zaman icer tugrulbaba
alex kardes senin cikarttigin duman agir sanayi fabrikasi bile bi gunde cikartmiyordur ki bunu dusunerek cigerlerinin ne hale gelebilecegini sen dusun artik.
-
Yazık amk paraya yazık yani:D bari direk altın vuruş yapta daha fazla maddi olarak girmesin aileye amk:|
Toplam Hit: 7187 Toplam Mesaj: 61