Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz
-
bölümler arası uzun videolar var beklerken sıkıyor adamı
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
5 part indirdim tanesi 400mb aq linkleri sildirdiler :S kaldık öyle kötümü okadar oynanmıyıcak derecede medal of honor daha mı iyi son çıkan oyunu bundan?
-----------------------------oyun berbat.yeni açtım şimdi hallettim bi sorun vardı.oyun berbat ötesi..honor ' a can kurban dedim..cok kötü ya..bildiğin kötü oyun...
-
seretide bunu yazdı:
bi tek ilk bölümü oynadın galiba bende öyle dedim ilk bölümü görünce ama sonra güzelleşiyo biraz daha.Hapisden kaçış felan var baya güzel oralar
-----------------------------hacı tmm güzel olabilir de grafikler cok kötü yaa...berbat tek kelimeyle..şimdi bide multi deneyecem o nasıl bakalım..skldm silecem birazdan.bende şu anda honor ve bu var honor daha iyi..
-
kararti bunu yazdı:
-----------------------------bölümler arası uzun videolar var beklerken sıkıyor adamı
Oyun yüklenirken izliyosun o videoları -
Beklediğim gibi çıkmardı.Hayal kırıklığına uğradım.Düşünüyorumda acaba mw1 ile mw2 arasındaki farkı mw2 ile black ops arasındada olmasını beklememizdenmidir bilmiyorum.Fakat mw2 çok daha iyiydi. Mw2 i çıkarttıktan hemen sonra black opsun çıkış tarihini verdiler hüsran olacağı belliydi.
-
manhyak bunu yazdı:
kararti bunu yazdı:
-----------------------------bölümler arası uzun videolar var beklerken sıkıyor adamı
Oyun yüklenirken izliyosun o videolarıyok ya bölüm aralarındada var baya oynadım bugün zırt pırt video giriyo
-
kararti bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
kararti bunu yazdı:
Oyun yüklenirken izliyosun o videolarıyok ya bölüm aralarındada var baya oynadım bugün zırt pırt video giriyo
Assasin's Creed oynasan napcan kimbilir :d -
manhyak bunu yazdı:
kararti bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
kararti bunu yazdı:
Assasin's Creed oynasan napcan kimbilir :dkurduğum gibi sildim :)
-
hazır vizelerde bitti diodum tam zamanında çıktı diodum oldumu şimdi heveste kalmadı
-
Ekerci bunu yazdı:
seretide bunu yazdı:
bi tek ilk bölümü oynadın galiba bende öyle dedim ilk bölümü görünce ama sonra güzelleşiyo biraz daha.Hapisden kaçış felan var baya güzel oralar
-----------------------------hacı tmm güzel olabilir de grafikler cok kötü yaa...berbat tek kelimeyle..şimdi bide multi deneyecem o nasıl bakalım..skldm silecem birazdan.bende şu anda honor ve bu var honor daha iyi..
-----------------------------multi nasıl deniycen hoca orjinalmi :D orjinal olsa sıkıldım silcem birazdan demezssin para boksa orasını bilmem tabii:D