folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz

Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

mw3ün hikayesi daha sürükleyiciydi gerçekten ama seneye bu zamanlarda çıkacak o da bekleyecez artık :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

şahsen bok gibi idi. En yüksek çözünürlükte az bir zevk alıyorsun o kadar. Hiç beğenmedim

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

cod serisinin tamamını oynamış birisi olarak gerek multi gerek single modlarda

cod2 nin üstüne yoktur, örneğin 4 çıktığında aşırı tuttu, gerek online gerek single. oynadım ve gördümki oynayanların çoğuda 8. sınıf çocukları pusup bekleyen tipler.

aynen black ops da cod4 gibi pusu oyunu olacak, yine bebeler pusu mekanlarında oturup bekleyecek :)

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:
    -----------------------------

saçmalık .
    Zaten MW2 de yakalanmış bi çıta var black opsun grafikleri en kötü MW2deki kadar olur ki black ops MW2 den daha güzel.

İnan birkaç kez okudum kesin yanlış yazmıştır diye malum imlanın i'si yok yazdığında o bakımdan da hocam sen MW2 ile BO'yu yanyana bile koyamazsın. Satış yapılan rafları bile farklı olmalı satış merkezlerinde bence. MW2 nin en dandik ayarı BO'nun en sağlam ayarıdır. Ha BO da berbat değildir ama MW2'ye gelince ona laf söylenmez arkadaş. İlkokul çocuğuna bile göster o da der MW2 diye.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

bir de benim anlamadığım misal bölüm 1962 de geçiyor son model silahlar var kameralı uzaktan yönetilen roketler var falan ne alaka musakka tamam oyundur mantık beklememek lazım ama bu kadarda boku çıkarılmaz arkadaş :D

diyaloglarda sovyetlerin üstün silah ürettiklerinden söz ediliyordu

sonra ne oldu bilinmez işler ters gittiği için zombiler oıyunun soınunda geliyor

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

oyun hakkında ilk yorumu yapanlardanım ama büyük aptallık yapmısım oyunun ilk bölümü cidden rezaletti ancak ilerledikçe yun cidden mükemmel ya treyarch sonunda iş yapmıs :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

yaw leptobun gücü yetsede oynasam konu ne bi yazın hele zombimi oluyo millet anlamadım.Zombi varsa ben bu laptobu açar harici ekran kartı takar oynarım bu oyunu arkadaş!!:D

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı:

yaw leptobun gücü yetsede oynasam konu ne bi yazın hele zombimi oluyo millet anlamadım.Zombi varsa ben bu laptobu açar harici ekran kartı takar oynarım bu oyunu arkadaş!!:D

konu basit elde silah önüne geleni indiriyosun senden başka adam yokmuş gibi her işi sana gördürüyolar. oyunu bitirdikten sonrada zombili bölüm açılıyo bi odada başlıyo zombiler duvarları yıkıp geliyolar falan filan...

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Araya bayram girdi bugün ancak bitirebildim. En başta hikayesini, farklılığını beğendim. Şimdiye kadarki FPS'lerden farklı bir tarzı var. Olumsuz görüşleri okuyup beklentilerimi alçaltmıştım ama indirdiğime deydi.

- Kopan kol bacak ve kanlar olmamış.

- Roketler ve bombalar olmamış.

- Patlayan araçlar olmamış.

+ Mekanlar ve animasyonlar oldukça iyi.

+ Arasıra giren müzikler heyecanı dahada arttırıyor.

+ Birçok obje hareket ettirelebiliyor, zarar görebiliyor.

+ Ana menü ve bölümler arasındaki geçişlerde karşımıza çıkan sorgu odası mükemmel.

MW2'nin pcdeki yeri ayrı ama BO berbat MW2 havada karada siker diyenleri anlamıyorum. Neydi o mw2'deki helikopterler, araçlar?

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

bir de benim anlamadığım misal bölüm 1962 de geçiyor son model silahlar var kameralı uzaktan yönetilen roketler var falan ne alaka musakka tamam oyundur mantık beklememek lazım ama bu kadarda boku çıkarılmaz arkadaş :D

Son model silahlar olacak tabe :) Güdümlü antitank roketleri ve termal kameralar taaa 1950'lerde piyasaya çıkmış. Birçok bölmümü 60'ların sonlarında geçen oyunda neden olmasınki?

arbeit macht frei
Toplam Hit: 18739 Toplam Mesaj: 106