Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz
-
An itibari ile oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Zombi mod güzel olmus gerisi mw2 nin altında.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
An itibari ile oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Zombi mod güzel olmus gerisi mw2 nin altında.
-----------------------------zombi yi nası açıyosun bende açılmıyo.Server not online at this time çıkıyo
-
lanet olası trechyard diyorum daha da bişey demem...
-
2 daha iyiyidi ona benzer bişeyler yapsalardı 5 2 nin arasında kalmışlar lüpnan felan ilerledikce bakacaz tabi ismi yüzünden oynanmaya deger
-
yav biri bana söylesin şunu
laptop özellikleri
i3-330m 2.13 ghz işlemci
3gb ddr3 ram
1gb gt320 m 550 mhz de çalışıo çekirdek bant genişliği aklımda değil
bütün ayarlar düşükte sadece ekran çöz. 1366x768 de 20 fps almam(aksiyon sahnelerinde kasıo) normalmi
sinirime dokundu valla
-
Gharzvog bunu yazdı:
medal of honor çok daha iyi. en azından zevk alıyorsun. bunda 10 dk oynadım oyundan soğudum resmen. call of duty benim için bitmiştir artık arkadaş.dahada olsa indirmem.
multiplayer ını hiç oynamadım açıkcası. orasını bilmiyorum.
-----------------------------Oha hocam , oynadım bitirdim grafikler diğer bölümler kadar iyi olmasada bölümler ve oynanabilirlik çok iyi ayrıca medal of honor gibi gerek grafik gerek senaryo bakımından berbat bir oyunla bu oyun kıyaslanamaz. Kıscası en yüksek grafikte oynıcaksanız sakın yorumlara kanmayın kesinlikle oynayın
-
haydaa . olmadı şimdi bu yorumlar. 6 gb indi son 1 gb bekliyorum. heves bırakmadınız valla :S harbi hüsran yani he
-
seretide bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------zombi yi nası açıyosun bende açılmıyo.Server not online at this time çıkıyo
Oyun bitince kendi açıldı :d -
ben 2gün önce başlamıştım indirmeye bu sabah tamami bitti işte fakat sahte çıktı daha da indirmeyi düşünmüyorum bu görüşten sonra.
-
dün akşam indirmeye başladım sabah 5 te bitti. ama kurulmuyor hata veriyor ! zamundadan skidrow indirmiştim. yorumlarda zaten oyundan soğuttu daha oynamadan.