Call Of Duty Black Ops Görüşleriniz
-
Oyunda çok fazla bug var çıldırtacak derecede hemde :D
-
Bir haftaya kadar patch cikar. Oyun guzelde titreye titreye oynadik grafiklerden:)
-
bende ses çıkmıyor her türlü ayarı denedim nafile :)
-
Narasimha bunu yazdı:
-----------------------------
bende ses çıkmıyor her türlü ayarı denedim nafile :)
-----------------------------
DirectX9 kur 2010 haziran sürümünü
"\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX" içerisinde setup var :) -
Paso bilgisayar oynuyo bilader yok jipe kendisi atlıyo yok kapı altından kendisi kayıyo yok yarım saaat videoları izle bu ne yaa..
Bu efer fena sıçmışlar..
-
@illimunati
hocam daha iyi arabanın önüne gelip F e basınca daha mı gerçekçi oluyor zaten oyunda topu topu 5 kere arabaya kamyona binilmiştir. Videolar da olcak tabi adamlar o kadar kasıyor hikaye için videoları izlemeden geçince bir şey anlaşılmaz ki. İngilizce anlamıyorum diyosan da adamlar zaten bu oyunu sadece gir herkesi öldür çık olmasın diye yapıyorlar. Videolar önemli hikaye de güzeldi sevdim ben başarılı olmuş mw3 olsa daha iyi olurdu ama daha iyi bi serinin başlangıcı da olabilir. Benim anlamadığım Kennedy'i sonra mı öldürüyoruz hikaye bitiminden yoksa önceden öldürmüş mü bizim karakter.
-
Bu oyun berbat.benim için bitmiştir. zart ta zurt şeklindeki yorumlar inan daha berbat.
-
videolar oyunun senaryosu için.bence çok normal videoların olması,videosuz anlamsız olurdu oyun.bence gayet başarılı,bir kaç gündü oynuyorum gayett güzel.
-
olay kac kere arabaya binildigi degil kac kere ucaga binildigi degil bunu oyunun yapmasidir.wideolar olabilir ama her kullanici dusunulmelidir.ben izliyorum ingilizcede sorun degil ama direk oyuna girip adam oldurmek istiyorum kime ne? Bu benim istegim warmi daha ilerisi? Yok senaryo kasmislar tabi wideo olacak ws.. Banane bundan? Her kullanici dusunulmeli bu yuzden.bolumlerin kisaligi ayri bisey zaten.eger bu oyunu parayla almis olsam su anda ana awrat kufur olan onlarca mail yollardim.
-
Oyunu call of duty serisinden bağımsız düşünürsek iyi oyun , ama call of duty serisine dahil edersek Call Of Duty 5 gibi tam bir fiyasko.Adamların koşuşları bile rezalet.Görüntüler desen gereksiz bir kasma içinde optimizasyon bok gibi.Özetle treyarch bir daha cod işine girişirse indirip oynamam bile.Nerde modern warfare 'daki derinlik nerde black ops.